Ален и Роми завинаги

Страстна двойка в живота, както и на екрана

Обратно в новината

Коментари - Ален и Роми завинаги | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужасни вежди!

:) Май Ален Делон не е успял да намери жена, която да е по-красива от него...

е важно за темата дали Марсел Сердан е боксьор, борец или плувец?

Тя за човек от аристокрацията даже е много хубава.Обикновенно аристократите и техните деца са много грозни защото там се женят за пари ,а не от любов.Я виж съвременните короновани особи на какво приличат.С изключение на Уилям и Хари ,които добре ,че носят гена на майка си ,а не на баща си.

Уилиам е голЕм "красавец"ще знаеш,казвам ти го като жена! За Харито-и то на нищо не прилича, но спрямо баща си и брат си е една идея по-добре.

Мерси боку Мадам. Статията е заeбиc.

Алени роми? По отива Мръсни ци. ..и

нагласена история,нагласена любов. Кино салоните пълни, списанията се продават.....джобовете на ,,капиталистите" пълни. А ние,коментирайки ,,любов за винаги" качваме рейтинга на едно обикновено сношение.

Чак пък завинаги. "Голямата" любов е на траншове - срещаш, обичаш, разделяш се. Той я е изоставил по сравнително долен начин - тя била в Америка, връща се и намира писмо от него на масата. Той вече бил с Натали. Две години преди това му се ражда син от германска певица, който той никога не признава (1962). Законният син Антони се ражда 1964. И "голямата" любов има срок на годност.

На Любов, всеотдайност, чувства, красота. Толкова е прекрасен, че при замисляне става страшно от липсата му.

дълбок анализ в стил форума за домакини бг-мама! лол

Всяка жена знае, че пластичната хирургия, грима и любовта правят от жената красвица, но за това РЕШАВАЩ фактор е първосновата на модела! От красивото става още по-красиво, от грозното няма резултат или става смешно!

Древните царици Зинобия и Клеопатра не са били с кукленско красота, но римските управници са лежали в краката им. По собствено желание. Едит Пиаф и Коко Шанел са изключително грозни....по днешните стандарти. Но мъжкия елит се е блъскал едни други за да спечелят вниманието им. Ив Монтан е бил в краката на Един Пиаф а Шарл Азнавур и е бил личен секретар. А Един Пиаф има единственна любов - загиналият при авиокатастрофа борец Марсел Сердан. Същото е с любимата ми Далида. Има жени, които е достатъчно един мъж да ги погледне за миг и те преобръщат животът му. Лично от мен изпитано.

Марсел Сердан не е борец ,а боксьор.Правете разлика между пожарникар и артилерист.

Това е една история за любов, в която всеки отприва нещо от себе и- било като миг действителен, било като спомен, било като мечта!

Истински красива двойка...

Anyway, красавци и красавици, но според изказване на самия лауреат - любовта на живота му е Мирей Дарк, която далеч не е на върха на класациите по хубост..... Се ла ви:)

Има нещо сбъркано във физиономията на тая жена...Когато е с грим, долу горе бива, но иначе ..Добре е направил Делон, че я е отсвирил

Първото нещо, което ти се набива в очите е точно това сбъркано нещо във физиономията и. Даже може това нещо да си има и медицинско наименование, не съм специалист. Същото чувство имам като гледам и Джаки Кенеди...сбъркана работа...

и двете имат разцентровани очи:)

Как се откроявате с тъпотията си днешните полуграмотни, пресметливи и бездуховни зомбита...

Най-великия френски и европейски актьор за всички времена!Една от най-вълнуващите любовни истории в киното и в живота!Респект пред таланта им!

ходил съм 25 пъти на санаториум по програмата НОИ и благодаря за това че ми даде възможност да ебна над 300 чужди булки и момичета...

Към коментиращите: Няма почва за сравнение на мъжка и женска красота:) Ален Делон можете да го сравнявате с Роберт Редфорд, или някой от по- младите хубавци- Ди Каприо, Брад Пит, но с Роми Шнайдер е безумно:)

Оцеляват двойки с еднаква степен на атрактивност

Джоли и Пит

Ален Делон - най-красивият актьор за всички времена, ненадминат!!!!!!!

И Роми Шнайдер не е лоша:))))

Когато Роми Шнайдер почина, той написа великото писмо "Сбогом, мой Пупеле !".

Сбогом, моя Пупеле.Пупе на немски означава кукла.

А може би на френски

Откри!!!!

Красиви,млади,влюбени❤

За истинските величия слагате три снимки, за еднодневките слагате по 50 снимки на новина ???

еднодневките си плащат да им публикуват снимките , а за да публикуват снимки на величията, изданията трябва да плаща, на който държи правата над тях:))

Никоя не би могла да бъде в неговия клас. Завинаги, Велик мъж!

По-хубав е бил от нея.

Идиотка. Тя е от аристокрацията, а той просто момченце!

Просто, просто ама това е най-обожаваният мъж за няколко поколения.

Какво искаш да кажеш?!? Че всички, които не са аристократи, са прости или че аристократите никога не са прости?!?

Ален Делон винаги е бил пич!