Николета и Алисия пак се карат за половинките си

Николета Лозанова хапливо обвини фолк изпълнителката Алисия, че си прави реклама на неин гръб, пускайки най-новото си парче ''На кръгъл час'' именно на рождения ден на плеймейтката, който тя празнува на 30 ноември.

Обратно в новината

Коментари - Николета и Алисия пак се карат за половинките си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мерзост и тъпота.

Я най-горещите жени в България да хващат по една мотика и на полето.Те от скука се чудят какво да пишат по социалните мрежи.Явно и дружки нямат, за да си поклюкарят фейс ту фейс.Барем да прекопаят нещо.То и без това мозъците за друго не им стигат.

Абе, Божинов няма ли с какво да занимава тази простакеса, а само излага и него и себе си.

Две кокошки кудкудякат в Фейс-клюк. Нищо повече.

Майтапа на страна, заради вас и аз си направих труда да го видя. Мога само да кажа, че тия двете вече си приличат досущ като две капки вода. Трудно ми беше в началото на клипа да разбера коя от двете е това. Не знам дали е случайно или нарочно, но безумната прилика с Николета ме фрапира. И с тези нацупени устни......А може да се каже, че харесвах Алисия преди.

На тия продухани,разръфани баклави пък кой им обръща внимание вече.И за окарини не стават толкова се изтъркаха.

Няма ли най-накрая да се намери някой, който да напише един сценарий за филм за тази сага - Николета, Алисия, Валери и ники та да си отгледа българския народ.

Якоооо, ноо якоооо!!! Искам още такива сапункиииии. Егати как ша са накефя Ники да зареже и тая кифла. Ще спонсорирам с един СМС този, който направи сценарий по тази кахърна българска лайф драма!!!

Въпрос на вкус - мен не можеш да ме накараш да слушам чалга...

като ги гледам тези как си помагат една на друга сигурно и мъжете си менкат а може и оргиики, иде нова година алисия тр да получи добра оферта за участие... николета може и да е на процент

Ясно е, че това момиче Николета е още влюбена в Ники Михайлов. И единственият в квартета, който не е наясно е Валери.

обратното е, алисия е още влюбена във валери.

нагли грозни досадни и депресивни!!!

Ей да го такова в златния да го таковам тоя прословут Валерчо. То па един красавец, то па един футболист, то па един мъж......жалка история. А тия двете още по-жалки от него. Не симпатизирам на никоя от двете, но един фактор е безспорен. А именно, че Николетка винаги ще е с една голяма крачка пред Ася, поради факта, че го излъга и се омъжи за него. Така, че не разбирам кво делят. То е ясно, че вечни половинки няма, но тая поне ще успее да му вземе всичко, за разлика от предишната.

Аман от тия!

ей заради тези в къщата бих гледал вип брадър 4 мата галоши .

Едва ли на някой му пука за рожденния ден на Николета. Все пак е време тази безмозъчна патка , че светът не се върти около нейните лични празници. И какво и пука кога Алилисия / кочто за разлика от нея работи / си пуска парчетата. Ми да си ги пуска ,когато иска бе . Ей тъпа патица си е това Николетчето.

Всяка патица, произволно избрана от селския двор, би имала повече мозък от Нищолета. При някои хора е така - простотията е толкова в излишък, че напира ли, напира да се излее в ефира, защото само един опулен, кравешки поглед не стигат.

И ДВЕТЕ МАЙ СА С НАЙЛОНОВИ ЦИЦИ! ЕДНАТА БАРИМ ПЕЕ НЕЩО ТАМ, ДРУГАТА ОСВЕН ДА СПИ С ТЕЖКОТОВАРНИЯ Т.Н. ФУТБОЛИСТ, С КАКВО ДРУГО СЕ ЗАНИМАВА?

ники верно ли има ново гадже

А така дее...бая време не сте писали за Николетката...помислих нещо да не спряла си плаща...тя не такъв човек дее, ама мой се променила...но сега всичко си на мястото - dir с паричките и Николета с рекламката...да сте ми живи и здрави медии и звезди на България

Кво се чудите, много точно Николета го е казала за Алисия!Едната си прави пиар на гърба на другата, тя пък съответно отвръща на удара.И все пак Николета е за предпочитане пред Алисия, независимо от факта, че Алисия е на непрекъснат фокус в медийното пространство.И тя като Азис, използва всички средства за да задържи интереса към себе си и кариерата си.Но си е просто една фолкпевица.

Горешти селски пръчки - това са те !!!

Аз пуснах на дъщеря ми " С червените ботушки потропва дядо мраз" 3 000 000 слушания....

Искам да видя бой, тогава ще ги призная:)))

Пишман футболисти, мислят, че като си менкат парцалесите, ще са интересни. А самите ...мейтки, ако не "създават" новини около себе си, няма кой да се сети за тях, може би само предишните им бройки /с радост, че навреме са се отървали/

Въх...изтръпнах целия от таз новина....Толкоз съспенс, толкоз драма, толкоз лИбоФ на йедно място язе не съм виждал през живота си!! Това е Новината на годината...сичко друго ряпа да яде пред нея!!

Нещо не схващам - не са ли общи тези половинки? Също като в мафията - всичко да остане във фамилията. Боже, пази България от такива! Дай ни сили да понесем подобни важни новини!

Мила Николета,гледате си съпруга и детето.Щом твърдите,че стоите по-високо от останалите-в случая Алисия-защо й обръщате внимание и продължавате с дребнави коментари? Какво значи треторзрядна кариера след като жената си е избрала работата и си я върши?Всъщност с какво образование сте Николета и каква 'блестяща'кариера достигнахте?Постигнахте нещо в личен план-добре!Какъв Ви е проблема сега?Гледайте си семейството!Не познавам нито Алисия,нито Николета,но в случая Николета е просто смешна.Не губете и малкото си фенове с дребнаво поведение!

Мила..!?!??!?...Ти не си в ред бе !И двете са си баш селски пръчки .Казах!!!!!

ти си кретен, много точно и балансирано се е изразила жената, а ти я обиждаш.....

Изобщо не са интересни тези двете. Не ни занимавайте с тях точно сега по време на празниците.пък и има други толкова вълнуващи хората теми.

Захладня и черната като стара пернишка печка кухавелка започна да бълва пушек.

Мен ме интересува друго.Коя от двете е с повече бройки и мнението им за аналния секс и гълтането при френска любов.

имаш в предвид на първа среща

"Имаш предвид" се казва!!!

Е то кой не знае, че рождения ден на Пиколета е на 30.11? Това си е национален празник... Тия и двете чупят тъпомера...

Не ни занимавайте с футболисти и курви! Никой освен те сами те не се интересува от тях! А защо съм тук, след като не ме интересуват - ами занимвам се със социология и искам да видя докъде стига глупостта. Все още не виждам края и ... особено в сферата на футбола и чалгата! Както се казва - боклуците на боклука, манджата в чинията!

Не разбраха ли вече ,че никой не им се връзва на просташките изказвания и не се интересува от мизерния им личен живот!

Ако Ники се вързал пак с някоя "Секънд хенд" явно го заслужавал

Винаги ми е смешно, като каже нещо Николета - в случая публиката едва ли знае, кога и е рождения ден и да свързва двете събития. Повечето хората не знаят кога е рождения ден на Анджелина Джоли, та на някаква въобразена аграрна персона. Смееех... А и надзърта под юргана на врагинята си, има голям интерес.

link ,Ако искате да си запазите аудиторията ,не се занимавайте с разни измекяри и жълтини.

омръзнахте ни...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тия простакели,защо не си стиснат ръцете и не заживеят заедно като едно голямо семейство и без това скоро не са си менкали мъжетера и идеална 4-ка ще стане

ПРЕДЛАГАМ ВИ ВМЕСТО ДА ПИШЕТЕ ЗА ТАКИВА КАТО ВАЛЕРИ И НИКОЛЕТА ОСТАВЕТЕ ПРАЗНО МЯСТОТО СИ ЗА ТАКАВА НОВИНА . ЯВНО НЯМА КАКВО ДА ОТРАЗЯВАТЕ СЛЕД КАТО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАКИВА ПРОПАДНАЛИ ХОРА ,ИМАХ ВИ ЗА СЕРИОЗЕН САЙТ НО СА ОКАЗВА ЧЕ СЪМ СЕ ЛЪГАЛ . КАТО ЧЕ ЛИ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗДЕЛЯМЕ .

Колкото и невероятно да звучи за Николета, тя далеч не е единствената която празнува имен ден на Никулден :D Така че да не мисли, че светът се върти само около нея!!!

Допуснали сте правописна или печатна с грешка с използването на "" :)

Абе защо не престанете да ни занимавате с тези! Знаете ли колко ми дреме дали едната е казала нещо или другата е направила нещо . Особено пък плеймейката -тя пък какво постигна или я е страх, че ако не е в новините ще я забравят , че съществува. Аман от жълтинки и от простотия!

и четирмата не стават за нищо

Защо не престанете да ни занимавате с разни повлекани и миндили?

да вземат да се махнат на луната, само само да не занимават нас с простотиите...

Алисия се е издокарала много и прилича на мумия !

Nina

краино време е да се хванат за косите и да направят едно истинско шоу! и по-добрта да победи!!! и да остане с и двамата футболиста!!!

Грозно и пошло... отново!