Коментари - Alma пред Life: Кралица съм на грешките, но не съжалявам за нито една от тях | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и ако майка й не плащаша тази реклама , щяхте ли да пишете за нея ?! отговор - НЕ !

"Мяу

Хубаво е да се окуражава млад изпълнител, да се каже дори някоя преувеличена думичка, да се надъха. Аз обаче, съжалявам, не мога да намеря такава думичка. Младо момиче, музиката не е всичко в този живот. Просто не хаби време, усилия и разбити надежди в тази сфера.

Малко превзета изглежда тя и в клиповете, и в медиите, и дори в погледа. Но този блудкав и изчислен до всяка подробност стил на всичко, който й се поддържа, пасва перфектно на международния ефир, и най-вероятно ще пребъде - ако продължава да слуша мама )

Тази освен майка й и още двама-трима роднини няма кой друг да я слуша

нещо не ме кефи песента

Бездарие. Няма какво повече да се коментира.

Какво се възмущавате не мога да разбера. Платете си вие за статия, и си пишете за каквото искате.

Това е най-авангардната певица явявала се в България през последните 30 години. Определено момичето е родено за световна сцена. Има уникален глас и песента е супер яка! Страхотна си Алма. Ти си бъдещето на българската поп сцена. Успех!

посмали малко...

Тая непозната, доколкото се информирах живеела в Берлин. Защо не си пускат статиите в Берлин тогава, ами досаждат непрекъснато на нас в България. Всичките уж преуспели, а все се връщат в България и за вниманието на българите се борят. За съжаление също така дъщерята се е метнала едричка на баща си (и не особено красива, сорка)

Тя щото майката е дребна и стройна

но вече е една от най-ярките музикални звезди у нас" - тази амбициозна майка, също както и другата - Ива Екимова, вместо да съчиняват суперлативи за дъщерите си и да плащат за публикуването им, да бяхо потърсили истинските таланти на дъщерите си - не това в което са ОК, но нищо особено - така много повече щяха да им помогнат, вместо да ги залъгват, че са изключителни певици.

Мама ни скъса от реклами, сякаш е Уитни Хюстън. Ами като искаш да влезе с летящ старт, бръкни се изкарайте песен, която да се помни, да прави впечатление. А не простотиите на Павел и Венци Венц.. Техните "песни" все едно и също слушаш. Няма музика, няма мелодия, а за текстовете нямам думи. Ширпотреба братче.

Гледайки младите момичета напоследък, виждам как лесния достъп до много храна е променило и променя човечеството. Плюехме страни като САЩ, където затлъстяването е повсеместно, но същото се случва сега и у нас. И не е само затлъстяване. Вижда се как момичетата стават несъразмерно едри, губят женственост и нормална форма. Не ги обвинявам, това е резултат от неправилно хранене в детството, когато не зависи от тях, като станат на 10 почти няма връщане назад. Надявам се повече хора да се осъзнаят и да не причиняват това на децата си. Или пък това ще стане новото нормално и никой няма да помни какво е строен съразмерен човек. Единственият проблем е здравето...

Много е мощна таз мома, а мяучи като коте. Няма глас и лее само мрънкане. А каква депресия лъха от изгледа й, просто.. Мама не знам какво й е казала, ама да вземе да я посъветва малко да се поусмихне и да не изглежда като препасла крава, а като младо момиче.

LOL, един и същи загубеняк колко пъти е постнал, че била грозна.... кисело грозде разбира се. Не че я загледах, не е мой тип, но нищо грозно не видях. И виждам много жалка грозота в коментарите ту, толкова много смачкано самочувствие.. Песента е соникаква но не виждам с какво да е по-лоша от масата останали безлични песни дето се леят последните десетилетия. Погледнах преди да си спомня, че заглавието за което мислех - Mama Said - не е същото, не че се надявах да е като на Dusty Springfield но ми стана любопитно а то било съвсем друго.

Ти адвоката ли си им ма лузър?

Не 9, 999 плюса да си нащракаш ще си останеш все същия загубен неудачник. Да ти препоръча човек да си намериш почтена работа ама то е очевидно, че и това не можеш, неспасяемо ти е положението.

Този трол ли бил "Кралица" ?! В Мордор настъпва паника!

Ама това момиче е изключително грозно!

Що бе. Има и грозни които могат да пеят. Но тя не може. Поне не показва с тази песен, че може.

Някой face-дизайнер трябва да го отнесе здраво! To че момичето няма какво толкова да предложи като визия е ясно, но защо за бога сте и снимали глезените? Това са топузи от класата на Котойошу! Какви са тези кахърни снимки на момиче на 17 години? Къде е слънчевата усмивка на тийн която се наслаждава на пубертета си ?! От цялата фотосесия лъха на депресия и неудветволеност! Като че във всяка секунда ще се гръмне. Песента ... Господи, това е квинтесенция за мънкане и поразителна липса на талант! Защо някой подлъгва това дете че има талант в тия поприща ? Е, НЯМА !

Mama taka iska

За талант не знам, ама имат пари.

but she didn't tell you ..... да не си помпаш устата, забравила е...

от семейството явно разполага с много пари и ги налива в развитието на щерката. Няма нищо лошо. Като певчески талант - ъъъъ, мълча. Като визия - бива. След някоя година ще стане пухкавелка, даже може да задмине "предишната" Адел, но ще си остане на светлинни години от нея. Абе да си жива и здрава, може пък да ни изненадаш. Само дето не мисля, че ако случайно дойде голямата слава, такова космополитно дете ще се сети, че е българка, но нейсе, това е просто мое скромно мнение...

Каква пухкавелка бе пич ?! Я и виж глезените? Тази е нещо като женски Хълк!

Кво и е на глезените? За такива глезени у наше село ергените се маризят.

Как стават тези работи извън територията? Мама може да има думата тук, но навън детенце е никой и до певчески формат няма да го допуснат.

Ама това дете е много грозно! То че не може да пее е ясно ама е много грозно! Господ да ми прости ама ... ми грозно е детето.

Гледах преди час - към 40 коментара. Поизтрили са здраво :) Ама има един проблем. Че ако изтрият всички негативни ще останат два коментара :) Найс, а :)))

Красавица! И талантлива и чаровна и непосредсрвена и много приятна като маниер на общуване е Алма! Желая й здраве и много успехи! Явно миксът от гени е дал прекрасен резултат!

То и бебето хиена е чаровно. Защото е бебе. Не че нещо, но когато си момиче,а природата гадна те е дарила с костна структура на римски центурион е време да се замислим дали да сме под прожекторите. Не бе, детето може да има страхотни други качества, но красота и талант за пеене са с миля и половина зад хоризонта.

Osobeno maminite zlobni geni...

Много посредствена песен. Толкова напъни, толкова ПР за песен няма две минути и половина! А иначе големи претенции, голяма звездност!

Нина

Не разбирам защо младите певици и певци, които дори не са учили пеене, а излезли от разни съмнителни шоу-програми, изпеят една песен и вече се смятат готови да пишат музика и текст! Затова те никога няма да изпеят хитове, а само някакакви жалки песнички!

С повече пари и по - малко акъл се получават такива недоразумения в музиката

Момичето е нелош изпълнител с по-особена, сравнително привлекателна външност. Толкоз. Няма потенциал на голяма звезда и в БГ и никакви връзки не могат да я направят такава. Но ще я гледаме още малко докато и писне от на мама амбициите. Жалко, че са я насочили в бранш, за който няма потенциал

Тя като актриса, най-добре знае, че парите идват от правото, което завърши самата тя, Саня.

Тази ли ще е поредното дете на мама и тати, с което ще ни травмирате психиката? След дъщерите на Ваня Щерева, шефа на Ндк и други отрочета, на които не мога да запомня имената. Идва новата вълтя от досадници парашутисти.

++++++++++

Бездарността на тази няма да коментирам.

На 17 и вече трътлеста... А глезена кат на колхозничка нема да го коментирам.... Справка снимки 10 и 18.

Глезени като циментови диреци на лозето:)

Вие се шегувате, нали, това на снимките е 30 и косур годишна жена, не е момиче на 17.

Ма кажете, че е на Армутлиева дъщерята, че взех да се чудя, кое е това момиче, от къде изскочи, за първи път я чувам. Кажете коя вип персона си тика отрочето зорлем наред!

Коя си?

Богато момиче с много време за губене, нула талант

Не съжелявам за никоя от тях ... пак изтепанчили някоя да дава акъл на другите как да живият. В края на нещата всички сме несъвършени и имаме нужда от Бог и неговият Син спасител и колкото по-рано го осъзнаем по-добре.

Щом не съжаляваш не са били грешки.. Лоу брейн

вижда се запазена 35 г. жена, средна хубост

Интересно като е толкова "талантлива" майчето що само в загиваща България се мъчи да я лансира и то с платен ПР? Що не печатат тези словодиарии и в чужди медии? Ето, тати е чужденец- да я рекламират в чужбина, да видят те "талант", бухаха!

Изглежда на много повече... :(

Когато няма с какво да бъдеш запомнен акцентираш върху платен ПР!

Слушах през нощта “Дарик” и “случайно” Ники Кънчев направи интервю с нея. Включих че е “на мама момичето” при споменаването на Саня Х-тракторова. Лансирана, ок. Тъпа , посредствена песен с класическо държане на “звезда”. Копирането ( вокално ) на Риана ми дойде в повече.

Момичето е Талант - само на 17 години . Учила е в Лондон , Париж , Берлин и София . Пее като лански петел . Уникална е .

Тази не е ли дъщеря на онази продуценКа с авторските права...

Много ме интересува какъв е начинът човек да се защити от бездарни, непотребни, посредствени и нахални натрапници. Фактът, че някаква си Саня продуцира десетина бездарници певци означава ли, че дъщеря и е талантлива. Аман от тази шуробаджанащина, която дори замаскирана зад хелоуински клип е крещяща. Не, не ми харесва тази и не ми се вижда надарена с рядък и достоен за уважение талант. А непрекъснатото натрапване на такива ги прави още по- отвратителни.

А как е с оралните умения. Нищо не се споменава.

Нещастник

Гнусар.

Грешки = грешница, народът на такива им вика...Но не се коси, и майката е такава...

Много красиво момиче, естествено красиво. Талантливо. Започна успешно, дано да продължи така.

Дори и на грешките не си кралица, ти си кръгла нула.