Амал Клуни показа перфектно тяло в секси облекло

40-годишната Амал се появи на парти в дома на Ана Уинтур в Ню Йорк

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Огромни картини, шарени като панаирджийски бараки, а над коментарите няма ни една, да я видим как изглежда и да си спомним какво всъщност коментираме. Толкова скапан сайт, сговнихте го тотално!

Кога ще върнете старата версия за хората с големи монитори?! ТОВА ТУК ДА СЕ ЧЕТЕ Е МОР! МОТАМ СЕ И ТЪРСЯ КОЕ ВСЪЩНОСТ МЕ ИНТЕРЕСУВА ИЗМЕЖДУ ОГРОМНИТЕ ШАРЕНИ КАРТИНКИ! НИЕ НЕ СМЕ БАБИЧКИ, НИТО ДЕЦА В ЗАБАВАЧКАТА, ЗА ДА НИ НАТРАПВАТЕ ШАРЕНИИТЕ, ИЗПИСАНИ С ОГРОМНИ БУКВИ!!!

Дирници, дирницииии! Нов бардак със стари к* не се прави! "Адвокатът по човешки права събра погледите с тесни черни дънки и Чркочервен ... " Ко туй Чркочервен бе?! Яде ли сЪ? Пие ли сЪ?!

Моля, върнете за който желае старата версия на сайта! Вместо общ поглед върху всичко, тук се туткаме между отделни статии с огромни букви! Уж за хубаво беше, на вас харесва ли ви - общ поглед - никакъв!

Снимките от статийте не се отварят.Оправете си сайта

Прочетох Анал Клуни и чак се изприщих

а, чалгаджийките ни през 90-те години на миналия век се обличаха и изглеждаха точно така, но бяха доста по-женствени и по-хубави, макар и вулгарни и простеещи.

Трансджендър. Отвратително!

Повече ме потресе Клуни. Хора, много изморен и остарял.

Бати траверса

Много я харесвам, но този път е прекалила и простее

В махалата има доста по-красиви циганки от тая.