17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малката принцеса на големият брат засенчва всички! Невинна Сладурана!

Дядо Джордж Клуни изглежда добре с младото гадже.

Засенчи дори и булката,красива жена с хубав и стилен тоалет.В коментар видях изказване за тиквения цвят на роклята ,да но този цвят и отива.А за папагалското жълто-зелено на кралицата какво ще кажете?

Един тиквен пай(като Амал) никога не може да засенчи кралица Елизабет която вече 66 години е кралицата на Великобритания.

Мегън е особено изкуствена, особено до Хари, който се вижда че е искрен.

Липсваха Ангелакова и Цецка Цачева(модните икони).Щяха да засенчат цялото кралство британско.

Еми, затва не ги поканиха!

Засенчила ги а ама друг път,с тиквения си тоалет.Дори Серена Уйлямс изглеждаше много по- добре. КлоУни са смешна и комуфлажна двойка а Джордж остарява с много бързи темпове,не му се отразява добре брака.Кейти е перфектна,а кралицата е номер 1,другите не са важни.

На Виктория тоалетът е супер примерно, но прекалено тъмен за сватба. И с тези цветни обувки е някакси тъпо.

Моля ви се, това е по-скоро дразнещ тоалет, цвят горчица. По сламената капела, допускам, че се е подготвяла за градинско парти след церемонията в градината, става и да ходи на плаж с нея. Но за църква и специално тази церемония???!! НЕ! Роклята е добра кройка, но рязана и прищипаните елементи показват само едно - лоу прайс (ниска цена). Но широкопола капела :)) с воал за воалетка (воалетките са без перифения или с много малка такава) - НЕ!! Това не е дори втора класа, това е тоалет трета класа. ЕСтествено Амал няма как да го знае. Тя разчита на фрапантния цвят и на лъскавите орнаменти, като златните си обувки от които ти иде да се издрайфам. Не ви напрапвам мнението си, мислете каквото искате, харесвайте си когото искате, на мен ми е все едно. Но не пишете глупости като "Амал засенчи кралските особи" . Ами не да ги е засенчила!

Наистина си дрън-дрън. Това, че си научил/а нещо от сорта на лоу-прайс, изобщо не те прави познавач!

И на мен това ми беше първото впечатление - Амал е най-добре облечената на това събитие включае булката и кралицата. Булката все едно беше наела чужда рокля, намачкана и неизгладена отпред на корема при това. На Амал тоалета е много добър с труден за носене цвят. Не всеки може, но на нея й се отдава, защото кожата и има топъл подтон. За миг четейки коментарите обаче си помислих какво би било ако имаше БГ гости. Смях! Абсолютен кич и смях. По отношение на липсата на руски гости, ясно е че причините са политически. В Русия има стил на обличане на хората с положение и пари, отдавна излеНали от новобогаташкия кич. Хората, които говорят иначе не са запознати с начина на обличане в Москва или Питер. Не може да им се отрече, до тях нашите богаташи са като селски бекове.

излеНали..?

Видимо е , че е техническа грешка! Какво се правите на интересни!

Не разбирам злобата на хората! Амал и Клуни са блестяща двойка, а тя е прелестна в този тоалет!

Всички които се мислят за "крале" ," принцове" и другите - подлогите, които им "вярват", че са такива. ...всички от сорта имат нужда от сериозна психиатрична помощ...

си е баба Бети, и в пряк и в преносен смисъл. Амал е засенчила всички заради мъжкия си ръст, в този цвят не може да има стилен тоалет.

А как се ползва тоалетната, когато носиш стилен тоалет?

Ако кенефите им са тип турско-български, т.е. клекала - трудно! Но, ако са такива като немските - направо можеш да си живееш в тоалетната! Лошото е, че след 8 годишен престой в Германия, трябва да дишам смрадта на нашите обществени "тоалетни" и кенефи (изключвам домашната тоалетна)!

И като се сети човек,че обичаят да се режат главите на кралете всъщност исторически тръгва от Англия

И доста други традиции тръгват от англия. Това е един от най-дълго воювалите народи и запазен като народ.

Де да беше така и у нас; най-вече в наши дни!

И като се сети човек,че обичаят да се режат главите на кралете всъщност исторически тръгва от Англия

това е модата на английския дворец. Дрехите не са лоши - с изчистена линия, но повечето които ги носят са стройни и високи и ако не са натруфени излишно стоят хубаво. На Амал тоалета е съвсем прост - деколтето свързано с ръкавите, чудя се как ѝ стои шапката на главата, да мен цветът на роклята е ужасен - такъв не съм виждала и не съм си представяла че може да се сътвори. Верно, толкова сме далече от тези хора, че е смешно да ги коментираме. От друга страна затова са тези снимки, затова са тези мъки да впечатлят всички - е, впечатлихме се.

Амал е прекрасна и всичко й стои добре,дори тази нелепа рокля.

Пак ще се уверим, че нашенецът е специалист и по висшата мода, нищо, че от цървулите и галошите го делят само няколко десетилетия. Пенкелер е, затова сме първи във всичко, нищо, че отзад напред.

Запазили сме едно ценно качество - смелостта да казваме, че "царят е гол", когато всички слуги и нагаждачи раболепно се възхищават от прекрасните и изискани нови дрехи на краля, защото който не ги вижда, е глупак.

Смелост?! Ама само пред мониторите, анонимно...

Засенчила е точно тая сигамка, дето прилича на кон в главата.

Разкошна жена!

Роклята не е лоша, но цвета е ужасен. На мен най много ми хареса колежката на Мегън Джина Торес, шапката и беше много красива и жената на Габриел Махт - Жасинда Барет, пак колеги от Suits.

Вики - като погребална агентка, Фильо - направо живнала мумия, Чарли не знае къде се намира и що да стори,сал една Амал до тоя абдал блести и се усмихва. Може би ес усеща липсата на Николинка и Винетка или някоя друга наша Дива, а може и да са били тайно там да апнат и пинат за чужда сметка. Както каза Сашко Некой си от екрана, ние каним - кралицата плаща! Само не се разбра, кой ще мие чиниите после, пак ли нашите емигранти?

Вики - като погребална агентка, Фильо - направо живнала мумия, Чарли не знае къде се намира и що да стори,сал една Амал до тоя абдал блести и се усмихва. Може би ес усеща липсата на Николинка и Винетка или някоя друга наша Дива, а може и да са били тайно там да апнат и пинат за чужда сметка. Както каза Сашко Некой си от екрана, ние каним - кралицата плаща! Само не се разбра, кой ще мие чиниите после, пак ли нашите емигранти?

Жестът на Дейвид Бекъм да се снима с момичето от концерта на Ариана Гранде беше невероятен. През това време надутата пуйка Виктория стоеше като препарирана на разстояние. Амал? Лигавене от комплекси. Имаше страхотни дами, но най- блестящите бяха най- естествените.

АМАЛ ако се жени според обичая трябва да бъде с бурка ,а годрника

Нашите простаци искат на всяка цена да профанизират една сватба. Интересно ми е защо? Да казваш, че една адвокатка е засенчила булката на една сватба е невъзпитание, дори и да е факт, но защо ти е да го казваш и защо трябва това да се набутва в очите на публиката? Защото руснаците не са поканени на сватбата или защото те нямат блясък и изглеждат като катунари по Волга и Дон. На практика профанизирането на една сватба издава долните низки страсти на хора още по- долни, които трябва да виждат живота през крива призма. По телевизията и по останалите медии се видя, че българите се държат враждебно и просташки към хора, които нямат отношение и нищо не са ни направили. Понеже медиите се държат от хората с власт можем да говорим за държавно отношение. Питам се разумна ли е подобна простащина? Явно е толкова скандално, че е немислимо да се прозре, но все пак показва грозна простащина. За нас важи:"Каквото и да облече, както и да застане в обществото той ще си бъде невъзпитан боклук в душата".

Гума,стига сравнява с руснаците, аман ! И е засенчил а кралските особи, не булката, която не е такава.

Ти пък само за руснаците говориш, те на теб какво са направили! Отиди един път в Москва за да видиш как се обличат рускините! А що се отнася до Амал имаше доста по елегантно облечени дами, но вероятно не толкова известни. А пък Виктория Бекъм, която "уж" е дизайнер направо ми скри шапката с тъмното си облекло и ярките си оранжеви обувки, нищо стилно нямаше! Та така гума-пума или каквото си там, не търси политика или злоба във всяко нещо, просто иди виж рускините как се обличат и после отиди и виж американките как се обличат, да не говорим само за стил, но и за визия, едва ли дебелите американки ще ти харесат повече, но знае ли човек, може пък това да ти е критерии за красота!

Пишеш откровени глупости,защото най-вероятно познаваш стила на обличане и на рускините и на американките само от тв екрана.Тая мантра за "дебелите американки" я ползваш,за да откроиш изяществото на руските мамаши с 42-и номер обувки ли,що ли?Всъщност възмущавайки се от мнението на "Гумата",ти повтаряш същото.

Аман от философстващи кретени и гумени Простсци

Обаче Кейт е класи над Меган.

Коментари долу, пак и пак се убеждавам в това, че ужасно много простаци има тука! "Прост народ - слаба държава!"

Да, А*нал с чинията на главата ги разби, направо...

Досега все голи и с болни души идват. Нито един не ми е донесъл брилянт или сърмен воал. Дяволска работа...

на Амал роклята е горе-долу добра, обаче ужасно простата шапка от слама, че и с този воал е пълен провал. Прилича на пчеларка, тръгнала за кошерите да си вади меда и пчелите я накацали. Извинете, но много фрапиращи елементи ви убягват и попаденията ви са много неточни. Много ви здраве!

Ретро стилът на обличане е присъщ основно на интелигентните и образованите хора. Това, че на теб ти допадат нашите селянки с работническите облекла и виждащите се цици и 5-те килограма грим, с които приличат на 50 годишни баби + затъпелите им погледи, не го прави световно мерило!

ги засенчи този хамал? да не е носил каляската?

бабата якооо, голям сладур

Нормално. Чиста кръв, хубав човек.

Ква чиста кръв има тая циганка?!

ами, широко им е около врата, както се казваше в един БГ филм

Малката Шарлот е Очарователна.

Кой е тоя, дето се хили до тая, която прилича на вдовица /с червените обувки като балерина с изпъкнал свод/ ? Колкото и да имам резерви към двойката Клуни-Амал, не мога да отреча, че са СТИЛНИ, мамака му, и хубави. А видях и една маймуна в розово :-))))) Нямам предвид бабата, която вече е толкова увехнала, че с цвета,с който е облечена, вече се е мумифицирала.

въобще не ги е засенчила....

Браво Нинче, вярваме Ви.

Амал, та Амал! На мен Кейт и Уилям ми харесват и сем. Бекъм! Приличат на семейства!