17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еййй..тази е само за Люис Хамилтън.да изпие кръвчицата,че писна от този..бе той е най-големия расист

Супер красива! Който има такава красота до себе си трябва да я пази и цени.

Изказвания на единичен свидетел, не се считат за достатъчно доказателство. Трябва още нещо допълнително.

Олигофрени шибани

КАТО СЕ НАДРУСАТ И ДВАМАТА ,СЪС СИГУРНОСТ ПРАВЯТ ГЛУПОСТИ.НЕЗНАМ ДАЛИ ИМА ДЕН В ,КОЙТО ДА СА ЧИТАВИ И ДА НОСЯТ ОТГОВОРНТОСТ ЗА ДЕЙСТВИЯТА СИ.

Много я обича, ама като се напие....

Чух за Амбър, че преди години била в противоположния лагер. Нейната партньорка била завела дело срещу нея за насилие., но после потулили нещата. Та ако не го е тероризирала, сигурно поне го е прдизвиквала. Така си мисля де. Никой не им е светил.

знаем тази женска любов. Когато имат изгода са най-преданите, когато нямат са най-ощетените.

има и мъжка такава 'любов'

Tazi e naglo i alrno iz4adie.Sega ja namrazi celijat svijat.

през този х-амбар са минали много, и са го пълнили с пари

Тая има добър външен вид очевидно, но освен за е...., не става за друго, вече е известно, че е кофти човек...

Много едностранчиво представяне само на едната страна...а обяснила ли е как се е изакала в леглото им? Нарочно! Адвокатите и вкупом напуснаха, даже я очаква затвор...всички се настроиха срещу нея...предишните съпруги на Джони Деп всички казаха, че бил много свестен тип.

Да е свестен, колкод а е свестен един алкохолик. Освен ако е бил от кротките - пие и заспива, ама надали.Като добавим и наркотиците и куп глупости, които направи през последните години (бракът му с млада златотърсачка е една от многото), изглежда сякаш не е резистентен на дрога, напротив - много добре си му дейсва!

0

Затва, кат не можеш да пиеш - недей

Абе тая не беше ли по-слабичка...

Има и друга версия: Точно, когато бяха женени, Джони Деп разбра, че мениджърът му го е разорил, разбирайте ограбил. Упрявителят му се обясняваше, че Джони давал по $150 000 за вино на месец, купил си остров, ама пак не излезе сметката. Къде са парите на Бай Джони? При положение, че се снима над 30 години? Още от "Аризонска мечта" и "Какво мъчи Гилбърт Грейп".

Джони Деп е много готин човек и много талантлив и като повечето широки, артистични души никога не е можел да си прави сметка нито за пари, нито за приятели. Затова и сега се стигна до такава ситуация - този боклук Амбър Хърд не стига, че получи 7 милиона при развода, но продължава да се опитва да го очерня пред обществото. Рано или късно това неминуемо ще и се върне, тъй като нищо на този свят не остава без баланс. По отношение на липсващите пари на Джони смятам, че истината е някъде по средата. Управителят му няма начин да не е крадял от него, но не вярвам да е отмъкнал толкова много пари. Спомням си, че имаше една статия преди години, когато се развихри скандалът на тази тема, въпросният управител беше казал, че Джони Деп е правил много неразумни покупки на скъпи имоти. Мисля, че беше цитирал покупката на около 15 имения, чиято поддръжка явно не е била по джоба на Деп. Или с други думи казано доходите на Деп не са били достатъчни за да покриват поддръжката на купените от него имоти, което мисля, че има резон. Дано да се оправи човекът финансово и най-вече да се отърве от психическия тормоз на тая неблагодарна кучка - златотърсачка Хърд. Човекът е много талантлив и е направил много и най-различни роли. Жалкото е, че повечето хора го свързват единствено с ролята му на капитан Джак Спароу от Карибски пирати, а той има много по-стойностни роли: Едуард Ножицата, Аксел от Аризонска мечта, Гилбърт Грейп, Дон Хуан де Марко, Уйлям Блейк от Мъртвецът, Дони Браско, Суини Тод -бръснарят демон от Флийт стрийт, Джон Дилинджър от Обществени врагове, ... всъщност може да се изброява много, няма смисъл. А коя беше Амбър Хърд? А, да, известна е с това, че е една от бившите жени на Джони Деп и с нищо друго.

Че е разорен и пропаднал и не прилича на себе си вече. Вероятно и заради това се разделиха с Ванеса. За да й докаже, че е голем, батката се ожени за млада красавица. А златотърсачката просто си е направила сметката без кръчмар, ако беше квалитетна златотърсачка, щеше да е успяла да се пласира вече, а сега гледа да минимизира загубите. Едва ли й е до парите, не са много, казват че ги била дала 7-те милиона за благотворителност. По-скоро дивидентите й идват от това, че се шуми около името й, та си прави реклама по този начин, за да не бъде забравена, понеже не блести с талант.

"Знаеш ли, вчера като се напихме и надрусахме, ти стана чудовище, а аз кралица-героиня, която ти счупи чудовищната тиква с вълшебната супена чиния". Хора като тия двамата, поради липса на реални проблеми, сами си ги създават за една вечер. И после си ги решават пет години. Така не мислят за безсмислието, очевидно. Дайте филми, бе! Не ни занимавайте с глупости! Поне единият от вас е актьор!

На риалити го обърнаха съвсем.

Да даойде у Пернико да види кво става

Значи всеки ден има ново заглавие за тези. Ай стига вече.

Как ще я бие тоя слаботелесен мъж, като няма физическата възможност? Гледам я днес и дамата от "Фонд за жените". Е, досега не бях виждал човек с петорна гуша. Пребройте й гушите, ако не вярвате. Явно юнашки се гуши от закрила на жени от домашно насилие. В същото време всички сме равни по Конституция, нали така? Защо е тогава тая защита само за жените. Бих я признал дамата с петорната гуша ако каже: "Долу домашното насилие, независимо кой го упражнява!". Ама не казва. А мъжете вече хапват бой по-често. Защото ги е страх да се отбраняват. Да не ги арестуват. За психическия тормоз да не говорим... Тази "майка" от Перник бие детето си, за да тормозела баща му психически? И това си го признава, снима и пуска в интернет? Няма лоши мъже и жени. Има лоши хора.