17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лена е по-млада и по-хубава!

И по-хитра - върти държавата на малкия си пръст.

Бих я боцнал, поле и залепям една стотачка на дупето и шут - да ми се маха. Даже и кварталмното кръчме ще се похваля.

Хърд вместо да се занимава с мемоари на 36 г, да си отвори профил в OnlyFans и бързо ще събере дължимата сума.

Къде е тръгнала с тези жабешки очи, подпухнала и отпусната, направо като руска колхозничка след работа в Совхоза! "Дуся" и половина! Това е краят на невзрачната й кариера. Така се случва, когато някоя мъжемелачка прекали с апетита.

Ето какво става като не слушаш главата си, а адвокатите които със сигурност ще те убедят да заведеш дела, край с кариера и бъдещо семейство.

Адвокатите печелят на час. За тях обжалванията им носят добри пари, които Хърд ще си плати

Хубавела беше, безспорно! Бих и го оставил за 12 часа да го смуче докато стане на стафида! А колкото до това дали е изперкала, алчна, самозабравена куха лейка… ами те повечето са вече такива. Като чуя някое семейство да говори на детето си -ти ще си намериш някой богат ми се обръщат червата! Аз имам момиче и никога няма да му кажа това нещо, щастието не се гради с пари!

"Крадливата сврака, с двата крака".... .

Жените, когато харесват, избират съпруг го правят не с главата си, а с междукрачето си. После цял живот реват. Те никога не търсят в мъжа човека и човещината, а само и единствено интереса и парата. Само интереси и пари им се върти в глупавите глави.

Хем жените избирали с междукрачието, хем гледали за пари само. Последно кое? И тук тая жена не е жертвата. Съвсем си се объркал.

Само бой е..бън и гръцка музика!

сръбска бре, серсемин!

Тая мръсница не успя, но други успяват, имам в предвид цялата тази "me too" истерия, която си беше чиста фалшификация. Много кучки изкараха лесни пари от там. Холивуд е пълен с такива като Амбър Хърд, богатите мъже трябва да са много внимателни.

да я съжалявам. Поне с кариерата й е свършено. А ще й вземат и малкото, което е заработила. Затова обичайте си НОИ - малко, но от сърце!

Нито кариера, нито личен живот повече; требва да плаща 10 милиона, и всеки знае, че ако нещо не ѝ уйдиса може да ти се изсере в леглото и да лъжесвидетелствува, че си я бил бил. А и очевидно не е наред с главата, като нищо е способна и да те удуши докато спиш, да те трови малко по малко и т.н. Всеки ще бега далеко от тая.

Ако толкова иска да упражняват домашно насилие върху нея, да заживее на семейни начала с некой бивш полицай или военен от България.

Много се изложи, никой вече нема да я вземе тая.

Ама нали е ентусиаст, нека види има ли лесни пари сега.

Ще се набълбука с дела които ще изгуби и после ще ореве орталъка че мъжете са несправедливи. Тъпо парче, оперирано от мозък.

Когато една златотърсачка търси само облаги, дивиденти, печалба и слава на гърба на публична личност, звезда бере горчиви плодове на мераците си.

Добре, че не се сети да излъже, че я е изнасилвал, че тогава вече няма отърване.

Не е късно.

E, kak, бе...лъга, че я насилил отдолу шише с дъното....квадратно...И не отишла до болницата и нямало поражения...

Амбър Хърд да внимава какво ще пише в тия мемоари, че да не натрупа нова сметка от милиони за плащане вместо да си изплати настоящата. А пък е една друга тема какви мемоари ще пише на 36 години ама нейсе. Откакто написаха биографична книга за един поп-изпълнител и тийн идол на 23 години (мисля, че беше Джъстийн Бийбър) вече нищо не може да ме учуди в тая област.

Малко закъсняла тая статия, защото съдът вече отхвърли иска за повторно дело. Амбър обаче има шанс да се спаси, защото пооплете Джейсън Момоа , който се раздели със съпругата си заради нея и може от там да дойдат парите. Безкрайно несправедливо, но мъжете са големи глупаци пред такива златотърсачки - дават мило и драго.

То и Илон Мъск захапа кукичката, но се усете со време и си би камшика от тази убостница.

Момоа вече има телосложението на Ивайло Мирчев от ДБ, и на него му се вижда края на кариерата

Хитрата сврака с двата крака...тази глупачка сама си го нахака, даже има рома

Ох, на батю!

Джони успя ли да докаже , че тая му се е изсрала под възглавницата?

Лично на мен ми е безкрайно противна, но това не е важно. Важното е, че света разкри колко е меркантилна и каква е златотърсачка е. Който мъж се се доближи до нея после бяга с 200

До кога ще ни занимавате с тия и с английското кралско семейство. Държавата гори от всички страни и за това трябва да пишете, а не за разни кучки.

ти от цял сайт с поне 10+ различни рубрики точно в рубриката за светски новини ли реши да търсиш писания по темата как държавата гори? Има си рубрики "Политика", "Общество", "На фокус", "Свят", "Икономика", "Енергиен пазар" и т.н. А ти си се наврял в рубриката с жълтините и търсиш там да четеш за политика. Я по-добре иди се прегледай, че явно имаш сериозен здравословен проблем, я психичен, я психиатричен. Лекарите ще преценят най-добре.

Е, държавата като гори дай да четем само депресиращи статии кое колко скача, кой отказал мандата и кога ще влезем в локдаун.

Домашното насилие си е тема за себе си, но тази бездарница, като не може с филми, мъчи се с дела да изкара пари. Тъпа гъска.

Невероятно тъпа и алчна златотърсачка, но Джони и го сложи и физически и в съдебната зала. Велик!

Боклук

Тази е рядко тъпо парче...или рядко л@йно. С тия мемоари ще си го вкара още повече.

Между другото, ако тая се боядиса черна, ще заприлича малко на Лена Бориславова.

Браво Кире

Сгрешил е човека с който да се еба... ва.. А тея грешки излизат скъпо.

ще напише мемоари и след това ще бъде пак съдена за лъжи и клевети в тях.

Приликата с Урсула е не само външна.

Ами да-сама се нахака. Цялата работа за пари ли Беше, за феминизъм би беше-тя си знае.