Американка с двойна матка е бременна с близнаци - всеки е в отделна кухина

Едва около 0,3% от жените в света се наблюдава т. нар. двойна матка. Жената вече е майка на други три деца

Обратно в новината

Коментари - Американка с двойна матка е бременна с близнаци - всеки е в отделна кухина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дамата на снимката наистина ли е на 32??????

Ох тая как се шиба не е реално блазе му на мъжът и

По 2 пъти викаш

Имат три деца и се готвят за оше две, е как се гледат 5 деца?

Баааси ГМО-то

А тоя дето я е забременил , оная му работа двойна ли е? Иначе тия бебета как ще ги изкара...

Нито акъл нито съобразителност нито неудобство вече имате...

Бизнес...я гледайте моя риалитите им с малките хора

А дали е носила дамски превръзки за дали е ползвала глобили за вагина и дали е използвала тоалетна хартия да блокира миризмите от лайната и дали е вземала клименум , който става и за цикъла й, не само за менопаузата... Салса недоизказано остава всичко някак с тия две вагини...или на като или квото има там за разкриване...

прост народ, коментарите са меко казано на идиоти, имам приятелка с двойна матка, определено има известен дискомфорт, но на неграмотните балканпитеци какво да обясняваш, затова ще изчезне този противен народ!!!!!!!

Надявам се да не изчезне, но и аз виждам, че липсва базова грамотност по много въпроси. Може би просто няма информираност, а трябва. А и някой хора като са анонимни просто си изливат простотията.

е,тоз да са чуди де да пъха

Направо ше а разпорат.

Отново работи Всяка е във отделна дупка

САЩ е страната на неограничените възможности. Жените са с по две п.тки,президента им е полумъртъв, наркоманите им са най-яко надеусаните наркомани в света, бедните им са най много и най бедни от бедните в развития свят. Неграмотните им са най тъпия и най много ЛГБТ+++ им са най разкрепостени на земята.. Имат най дебелите тлъстаци на света... Имат най много военни бази за рекет на света..... Страна на неограничените възможности във всичко гадно....

Е не е, като Русия. Мизерия, канибализъм , самоубийства, психични заболявания. Но пък е известна с алкохолиците си, които мрат по улиците. Президент-професионален убиец. Убива своите, убива чужди. Сипе цяла година бомби по граждански обекти на съседите си с цел-терор. Изнудва бизнес партньорите си. Заплашва с ядрено оръжие. Как да не се кефиш на Русия.

Забравих да спомена за лекото поведение на рускините. Най-разюзданите пачаври в света! Разтуриха много български семейства, а после и свойте, поредни.. Лъжа ли е?

Тъпомер: Изключване Редки са тези забременявания, защото теябва и мъж с две патки. :) Тъпомер: Включване