Американски съд разгледа иск за проверка на визата на принц Хари

Причина за това е признанието на херцога, че е употребявал наркотици на територията на страната

Обратно в новината

Коментари - Американски съд разгледа иск за проверка на визата на принц Хари | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отхвърлен е иска вече. За да е приет, трябва лицето системно да е приемало наркотици, а не както Хари от дъжд на вятър в ранните си години. Опита се Пиърс чрез дружките си, отново не успя. Любовната мъка е пагубна за него, както и за шефа му. И той гледа любимата от другата страна на пътеката. Хари си гледа живота, шефа да му мисли.

1.Като британски гражданин той не се нуждае от входна виза. 2.По всяка вероятност става въпрос за статут permanent resident или за друга по специална виза. 3.Когато е кандидатствал на федерално ниво не е имало информация за него ,че е извършил нещо което се смята за не законно във Щатите. 4.Мемоарите му бяха издадени след неговото пристигане във Щатите.

Е пак имат нужда от ЕSTA, което на практика си е виза

Няма значние кога са излезли мемоарите, има значение кога е употребявал наркотици, преди да влезе да живее в САЩ или след, ако е преди значи, или е излъгал на интервютата, или ако не е излъгал, значи са го покрили и са нарушили правилата си, щото е ВИП персона. И това е проблемът, защо за едни може , а за други не може. Щото Хараламби твърди ,че е бил честен и не е лъгал на интервюто за виза.

Бивш наркоман, този гражданин трябва да бъде тестван на всяко влизане в САЩ за наркотик .

демокрация или фашизъм е в Америка,що не съдят сина на президента наркомана и лизача на малолетни котенца

Ами защото синчето на прзидента няма нужда от виза, за да пребивава, работи, друса и живе постоянно в САЩ. Ако искаш тези привилегии (колко са привилегии е отделен въпрос) , трябва да си извадиш необходимата категория виза. Както казваш понеже там е пълно с наркомани, и явно са им достатъчно местните наркомни , та затова не искат да си внасят и чуждестранни такива , та затова и отказват виза на хора с такива навици, особено па такива с висок обществен профил, които да дават светъл пример на всички останали от позицият на широкта си трибуна :)))

Тоя съд си търси белята. Ако ги подгони жена му, ще кандидадстват за виза на великденските острови.

Не му е лесно с такъв баща… Бабата поне го пазеше!

Не му е лесно с такава жена.

народа е казал - ако си усран не мърдай много, че само ще мирише

Тоя е брутално тъп

Ако бяхте прочели статията, щяхте да узнаете, че принца не е засегнат пряко, а става дума за "но най-вече се отнася до Министерството на вътрешната сигурност и зачитането на закона", заяви адвокатът му Самюъл Дюи пред съдията Карл Никълс. Това е тема, която "предизвиква много широк медиен интерес", добави той.

Министерството ще си прера,гледа решението и пак Хариту ще е засегнат и ще го отнесе

нека не забравяме че той е ЖЕНЕН ЗА АМЕРИКАНСКА ГРАЖДАНКА,,, НЯМА СИЛА НА ЗЕМЯТА,КОЯТО ДА МУ ОТНЕМЕ ПРАВОТО НА ПРЕБИВАВАНЕ ТАМ,ОСОБЕНО СЛЕД КАТО ЕДНОТО ДЕТЕ Е РОДЕНО ТАМ… ,ИНФОРМИРАЙТЕ СЕ ПРЕДИ ДА ПИЛЕТЕ ГЛУПОСТИ ТУК

lu4ka

Че то и американските граждани извършват престъпления.

Това, което човек сам си направи, цяло село не може да му го направи. И ако продължим с поговорките, то - хитрата сврака с двата крака

Тоя маймун най-добре да се засели в Африка с маймунската си жена и дано там поне се кротне.

Не зная доколко са осведомени от въпросната фондация за законите на собствената си държава, но в Калифорния, където живее Хари, тревата е законна.

Не знам доколко добре можеш да четеш, затова да ти помогна с малък цитат от статията, която коментираш: "В мемоарите си, публикувани през януари, принцът признава, че е употребявал канабис, психотропни вещества и кокаин..."

Хмм, за психотропните вещества съм пропуснал наистина, както и за кокаина. За всеки случай има стотици американци, които признават за и засеете, които не са подведени под съдебна отговорност, както и толкова чужденци, които също си живеят мирно. Аз съм живял 5 години във Вермонт и Ню Йорк. В северните щати почти няма човек, който да не е пробвал наркотици. Ако това ще им е критерия, половината държава трябва да се изнесе.

Казусът не е шмъркащите американци "да се изнесат", а "да не се внасят" отвън чужденци употребяващи или употребявали дрога. А това, че Хари си е просто парче, мисля вече е ясно на цял свят.

Ама на федерално ниво все още се води нелегална дрога. А визата не я дава щата Калифорния, а държавата САЩ.

На сина на коняра трябва да му се забрани достъпа да Щатите.