Ана де Армас се научи да диша като Мерилин

Критикувана заради акцента си, кубинската дива се издигна от момиче на Бонд до иконата Монро

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО

Дали може да се сравнява с нашето момиче, дето целият "Борат 2" говореше на Български? Това е сакралният въпрос....

И аз се уча да дишам, след като по погрешка кликвам на секцията и чувам писък в главата си от умиращи мозъчни клетки.

Нека говорят. Нека завиждат. Ана е много красива и чаровна. Голяма работа, че има кубински акцент. 80% от американците са от някъде и не е ясно кой говори на "чист" английски. Всъщност само индианците, които са коренното население вероятно може да се броят, че говарят на автентичния за тия земи език.

Кубински акцент! Кво ли е това! Кубинците говорят испански, значи е латино акцент. Това разбира се е голям дефект. Можеше да се намери някой негър със сменен пол за ролята. Тогава всичко щеше да е точно. Поне никой нямаше да смее да критикува.

Мдаа, ако беше артисала в Куба щеше да е треторазрядна проститутка.

Е, сега е първоразрядна...

Баси ЯКАТА новина!!!

Поебеса, поебеса и хоп, вземе че стане поетеса!

Искат да кажат, че се е научила да смърка. Явно смъркането на бело стана мръсна дума, че я замениха с дишане. Тия глобалисти - сатанисти на много нови неща ни научиха, най вече децата ни, които ще берат плодовете на американската демокрация, при която педерастията, джендърството, лесбийството и педофилията са нещо нормално.

Продуцентът Брад Пит. Локуми и малоумия създаващи "легенди". Мерилин и барбитуратите. Що ли е имала нужда от тях? Дали с цел да забрави нощните приключения в Холивуд? Или сексуалното насилие в детството? Кога мили ми смехурковци, ще ви се отворят очите и ще осъзнаете какво седи зад окултните ви нужди да боготворите наложени от господарите ви образи? Когато масово по света осъзнаете зависимостта си към спортисти, кино-артисти и "звезди" и я преодолеете, ще откриете друг свят, в който реалните герои са непознати, скромни и всеки ден поставят камъче в структурата на реалният свят. Учени, художници, музиканти, които не гонят славата и паричката. А просто следват призванието си. В този ред на мисли въпрос: Кое е призванието на Мерилин и с какво е обогатила света? Актьорската и игра е посредствена, а външният вид нищо особено. Бегъл поглед върху тези параметри за времето и ще ви отвори очите директно. Тогава защо се поставя на пиедестал? Връзката и с Кенеди?

Много комично и нелепо е да кажеш ,абе всичко добре ама тоя акцент ??Или а бе той/тя е умен и добър но лошо говори езика .А особенно дразнещо е някой да се присмива на някой друг , примерно че говори лошо не майчин език .Както става много често ,някой българин се загрижил как някой друг българин говори примерно английски.Но най идиотски звучи как някой който е живял 3-4 години на Запад се прави на забравил български и говори примерно с акцент.А това са най вече хора които са живяли някъде другаде ,но поради некадърност или мързел най вече ,са се прибрали в България да се правят на велики.От друга страна има хора които живеят в чужбина от 30-40 години и говорят по правилен български език ,от тези които винаги са живели в България .Това се вижда и чува всеки ден по бг - медии ,радиа и ТВ -зии ,където са говори някакъв изпростен български ,пълен с ненужни чуждици и неясни простотии

Ке я лижем кат сладолед Ескимо на плажа в Китен

Е ни пък ?Защо барбитурати?Не бих сравнявал ММ с велики майстори в изкуствата или велики учени в различни области ,но и при тях много от епохални открития ,хипотези и най вече произведения на изкуствата ,са свързани с алкохол ,опиум,ЛСД или по модерни вещества. Казваш била жертва на насилие?Ако се заинтересуваш колко от великите майстори художници,поети ,музиканти са били не жертва а явни педофили ,содомисти и хомосексуали. Но някой да ги обвинява в това ? Ми то само от великите руските поети ,писатели ,драматурзи и композитори сигурно повече от 50% са гейове .

Принцът как се прави, че не и гледа цциците. Сигурно е погледнал 20 пъти.

Ужас, Холивудските роби на елитите вече ги карат и да дишат по команда. То бива извратености, но това минава границите на не-свободата.

Много е з.е като Мерилин. Предполагам са я избрали , защото е ниска и дебела. Няма грам от чара на Мерилин Монро през фотоапарата. Най малкото й липсва брадичка. .

Американците що не говорят на индиански?

Била ниска и дебела....смешно....трябва да отидеш спешно на очен лекар, сериозно, явно не виждаш добре.

Мнооого якаааа п......а-а-а-а-а!

А дали духа като нея?

на "микрофона" на Кенеди?!

културната дума "диша".

"Мерилин е служила като муза и вдъхновение за фенове от всички полове". В днешни дни още повече се възхищавам на авторката на "Хари Потър", която имаше смелостта да напише, че половете са само ДВА.