Анастейша отново диагностицирана с рак

Певицата Анастейша беше принудена да прекрати концертите от турнето си през тази година, след като лекари отново й поставиха най-тежката диагноза – рак.

Обратно в новината

Коментари - Анастейша отново диагностицирана с рак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много силна гена! увагавам всички, които намират сили да се борят с рака и отдават много на хората, независимо от састоянието си! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Nina

няма значение дали е звезда или не!!! просто е още една жена, която трябва да се бори с тази коварна болест! дано този път да я победи окончателно!!!

Руиз

Няма страшно. Рецидиви се случват и се лекуват!

d4

От сърце й пожелавам воля да победи!

Има отpепки, които даже от Бог не се стpахуват и нищо не ги спиpа да пишат безумните си коментаpи. Дано успее жената и да има още дълги години живот. Толкова е млада!

Oтсрочките понякога са ч0- 50 години. толкова колкото можеда бъде и "отсрочката" на всеки здрав човек. Hе пишете глупости, защото около 1/10 от населението се среща с такава болест.

Дано се оправи! Господ да е с нея!Страхотна певица, която има още много какво да изпее на феновете си!

Жалко дано успее и този път завинаги...ако трябва да режат ...Прекрасна певица такива гласове като нейния няма много!Много я харесвам още като се появи за първи път и я чух по радиото мислех че е Тина Търнър...Анестейша е велика !

Всеки с вкуса си! Аз по-скоро съм фенка на по-нежни гласове, но не може да се отрече, че Анастейша е талантлива и има кой да я оцени. Дано пребори тази коварна болест!

използването на обобщения е толкова глупаво и невярно,колкото и критикуваните мнения. при достъп до добра медицина и това коварно заболяване отстъпва.желая оздравяване.

Абе ма'ани, разбираш ги ти тези работи! Явно тя няма достъп до качествена медицина, според тебе. Не знаеш кое, кога и доколко отстъпва, така че не бързай с категоричните мнения!

дано Господ и помогне да оздравее,желая и го от все сърце.

Не мислех, че може да има толкова жестоки и глупави коментари на такава новина.Явно българите не само са изпростели, но и са загубили напълно морала и човечността си. Да не говорим, че Анастеиша е чудесна певица.

Така е, а простия елемент по-долу с масажите сигурно се има за много оригинален, гнусно е

Ами какво да ти кажа, миличка? Защо се изнендваш? Прост народ, дебилни коментари. В България всичко е на разсипия, а народът е силно деградирал.

Пожелавам й да оздравее, на да не пее повече, че не го умее пеенето!

Не го умее пеенето ама друг път..явно си глух...Иначе,милата!!! Успех в борбата!Дано се излекува!!!

Онегавон

Ако не правите разлика между крещенето и пеенето, за вас тая пее! Но за ценителите тази не е певица! Все пак й пожелавам да оздравее!

Щом поне й пожелаваш да оздравее, може би има някаква надежда и за теб...

Нужни са чести масажи на гърдите а и не само там.

Това чалгар ли го казва?

Luna0102

Господ да и е на помощ!

Колко тъжно! Дано се оправи и всичко е наред и този път завинаги!

Велика е! Дано и този път се оправи

Милата.

Дано се справи и този път.

дано успее да пребори болестта!

УСПЕХ!