Андре Токев от затвора: Никога не съм бил зависим от алкохола

Човек трябва да мине през трудни неща, за да се усъвършенства и стане по-добър, добави известният кулинар

Обратно в новината

Коментари - Андре Токев от затвора: Никога не съм бил зависим от алкохола | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То в България никой не е ;)

Горд съм че израстнах в време когато идоите ни бяха музиканти, писатели и поети...Битълс, Стоунс ... Буковски... Гошо Минчев, Щурците ... Любен Дилов (баща) ... В стола на института си спомням за кака Пепа готвачката... Харсвахме как ни готви - но чак да дава интервюта ...

Не знам в кой институт си бил, но да пишеш с правописни грешки не е много ок!

Буковски, дъртата наркоза ти е бил идол? Маричков, потомственият доносник? Ай майкооооо!

"Отиваме на шопинг да си купим вода"

Само слабите могат да ритат човек, който е паднал на земята... Препознайте се мишки... и само силните хора могат да си признаят вината..

Еее как си признава?Не си признава че е зависим от алкохола.

Този човек е сгрешл,но си плаща за тава.

...детето ти, можеше и то да плати, не мислиш ли?

Адмирации за Андре, че прояви отговорността да посрещне последиците от поведението си, а не се присъедини към хомо дружинката на онези двама михлюзи - кинозвездата ни Бахаров и маминото синче Кристиян - и да се пробва да бяга по тъча като търси ткрехнати вратички в закона, за да се измъкне. Но оставете човекът да си изтърпи наказанието в уединение, да помисли, да погледне към себе си и причините за това докъде се докара, вместо през ден да пускате интервюта от затворническото общежитие и да му помпате селебрити статуса. То, ако целта е да му поддържаме популярността , ами по-добре купете правата на някое от риалитата за хора в затвора , пратете екип там и се кротнете.

Ами тогава що ти трепереха ръцете в МАСТЪРШЕФ? Представяш нещо и ръцете не можеш да си ги овладееш! Не е хубаво и за тебе да си мислиш, че нямаш проблеми с алкохола. Това да се насвяткаш да не знаеш къде си хоч не е проблем, нъли?

Чест и почитания.Аз пък съм Ви фен.

Щом се налива до степен да кара и да не помни какво прави баш си е зависим. Само чака да излезе и да стартира купона наново.

Дайте на тоя черпак да чука камъни на некоя кариера за чакъл

Хубаво щеше след интервюто с Карбовски, да спре до там. Това перчене по телевизията ми е вече вповече и много олеква, особено, с твърденията за "връзки и пари" дето можели да го оттърват, ама видите ли той не искал!!!!!!! При тая повторност на пиянството, в изпитателен срок, публична личност, видеото с джантите навсякъде в интерент, може само да благодари на законодателя, за механизма на споразуменията, че да лежи по - кратко!!!

Карбовси има рецидив с подобен тип интервюта, опитващи се да полират вината на някого от кръга му познати или приятели, или даващ трибуна на някого да ръси оправдания за постъпките си. Ако някой си спомня преди много години за един случай - убийството на Яна в Борисовата , Карбовски направи подобно слъзливо интервю с Чеци, докато се укриваше в чужбина, с контекст колко притеснен бил милият от такива несправедливи обвинения към него.

Да бе, да.Всеки зависим така казва.

Не ми се пие алкохол. И аз не съм зависим. Но ако мога да ударя една ракия сутрин се чувствам добре . После на обяд и за вечеря. Абе по кило на ден. Иначе не ми се пие . Когато спя. И не съм алкохолик.

ТИ ДАЖЕ СИ ВЪЗДЪРЖАТЕЛ, НЕ БЛИЗВАШ!

Черпак, кажи нещо за любовника ти, разбрахме от друга медия, че е голям, черен и със съчми на черпака... сподели как минава семейният живот като му сготвиш...

Никога.хлъц

Колко мя остана да изтърпи цялото наказание? Авно вече отива на освобождаване и лъска имидж. Нема нужда, пич.

Токев без убийство в затвора ония дето уби Цветков се развява. Яко....

И тоз невинен влезнал у панделата.

Преди да се изкажеш се подготви, гледай му интервютата. Никога не е казвал , че е невинен, напротив казва ,че е виновен и трябва да си излежи наказанието(справка Карбовски "Сурово"). За разлика от много други не прави врътки с болести с адвокати и пр. за да се измъкне.

Не го познавам лично и ми е трудно да дам оценка, но е един от много малкото българи нарушили закона, които си понасят последствията.

така е, и то защото е германец.

Абсолютно същото си помислих. Има вина, слава богу не е убил или наранил някой и си понася последствията. А колко връзкари убиха невинни хора и са на свобода-убиеца на Милен Цветков, Ставийски и т.н. . Не мога да разбера каква е тази съдебна система....

Алкохолик си ,драги !!!!

Аз не обичам алкохола, но той ме обича...

И к'во сега, всяка седмица ли ще ни занимвате с един пандизчия? Зорлем това наказание ще го прави още по-голяма звезда ли?

не той е зависим от алкохола, а алкохола е зависим от него.

Лъскаме фасона, а......

Тоя дебел ли е, идиот лие ,или правят това интервю, защото нас мислят за идиоти. Съмнявам се, че нещо е разбрал и съжалява . Толкова равно, безчувствено, и безразлично каканиже отговорите си. Демагогия и лъжлива личност

Много човешки се държи въпреки кампанията и оплюването му по медиите.Ще си изтърпи присъдата,но на него му трябва лечение против алкохола просто в ТВ формата се виждаше как му треперят ръцете и беше нервен.Това го пиша напълно добронамерено защото имам роднина със същия проблем и си го реши,колкото по скоро толкова по лесно ще си реши проблема.Желая му много здраве щастие и успехи.

не е от нервност а от последствията на алкохолизмът и пораженията по нервната система

Имам познат алкохолик, твърди, че трепери щото имал тикове и заваля, защото имал говорен дефект. Тези хора много трудно признават пред себе си дори, че са алкохолици Андре е възпитан и свестен човек, дано се осъзнае и отърве от тази зависимост.

Андре е пич, евала! Мъжкар, който си призна вината и си носи последствията. Браво, Токев!

Страшен пич, нема що. Ама карай, направил каквот направил. На мен ми е болна българската съдебна "система" обаче. караш с 1.9 промила, ставаш за сеир на половин София - бам у панделата. Убиваш момче, криеш се сума ти време ( че даже и ти помагат да се криеш ), намират ти ножа, доказват, че си бил там - оправдан си - не лежиш. Ни ти, ни помагачите. Ся да видим и дали наркомана, дето си пил чайчета за успокоение ще отъвре вожата...

Е хубаво. Не си зависим. Само си се напил като мотика и се качил да покараш по джанти. Съзнателно и без да си зависим. Като мълчи и готви е по-симпатичен и излежда по-умен.

Ракийчице, ракийчице пия та за цяр, то ме правиш ЗВЯР. Абе може да не е зависим от алкохола, но може да е от дрогата,а?

Прилича на поляк.

Уникално тъпи въпроси му задаваше мисирката....

И въпросите и отговорите са ,,творение,, на екипа му. А на мисирката е платено да направи интервюто

Обичам философските разговори за живота, всички теории и течения са приемливи на хартия, но уви, животът не е философия, а дела! Ако човек не е доказано ментално болен означава, че е направил съзнателен избор за всяко свое решение и действие, това изчерпва всичко.

А не пия много. Сама по едно. Но като го изпия ставам друг човек. А той как пие...

Никога не съм бил зависим от алкохола, алкохола не може без мен! Андре, вземи си кротувай и не дрънкай глупости. Живота продължава, дано си вземеш поука. Всеки прави грешки! А алкохолът може бързо да те довърши ако продължаваш в същия дух!

не зная какво е сторил този човек, но в България присъдите никога не се раздават за голата истина

Като не знаеш, що си пъхаш носа където не ти е работата?

Освободихме колежка, която твърдеше същото но си цокаше водка с кола докато "работи". И наркоманите и те се мислят, че се контролират.

И защо я уволнихте? Защото си е пийвала водка ли? Викаш, резултатите от работата и не са важни, важно е някой да е сатанизиран. Добре, че при мен уволнението зависи .... от мен. п.п. Впрочем, бутилчето "Белуга" е пред мен. Към 14 ще си дремна, а вечерта както дойде.

И какви са били резултатите от работата ѝ с тази водка, имало ли е изобщо резултати? Понякога уволнение може да стресне човек, но дори и то рядко помага при алкохолизъм. Моя позната беше медцинска сестра със същата зависимост. Добре, че се отрази на здравето ѝ, та си остана вкъщи, колко качествено мислиш си е вършела работата с пациентите? Не пожелавам на никого да стига до там...

Пия от когато се помня. Да, понякога дори две конячета със сутрешното кафе. Нямам никакъв проблем да шофирам отговорно и безопасно, но избягвам заради безумията в закона ни. На литър коняк решавам диференциални уравнения. Катаджията дори не може да произнесе "диференциални" без да си контузи езика. На алкохола трябва да се наслаждаваш, а не да страдаш от него.

В БАН ли работиш? Там пиячката беше служебен консуматив, докато работех.

Не колега, наистина съм в развойната дейност, но не в БАН. Впрочем, имам изключителни приятели, които зациклиха там. Просто си намериха зоната на комфорт. То е малко в корелация с годините.

Насила ли е пил? Насила ли се е качил в колата?

Андрей си призна, прави му чест, честен е и си понесе отговорността. Но БОКЛУЦИТЕ, като Бахаров, мършата убил Милен Петков и други трябва да ги бесят.

при психиатъра кое ви кара да пиете? ааа, нищо не мекара, аз съм доброволец!

Достоен човек, заслужава уважение!!! Сбърка, но мъжки си пое отговорността. Не е като Къдравия Бахаров или като Джамбаски. Те не заслужават даже да ги наплюе човек, като ги види на улицата. Особено Бахаров???? Не го ли беше срам да жали и адвокатски номера да прави вместо да даде пример. Завинаги той ще остане една недостойна госпожичка като характер

Тия които наистина не могат да разграждат алкохол умират още при кусването им. Тоя само ни лъже.

Абе какво стана с оня Бахаров? Беше с условна присъда като го гепиха в Банско надрусан като мърша? По закон затвора трябва да е неизбежен! Та, какво стана там?

Онзи ден имаше статия, че са се коалирали с другия хубостник, дето затри Милен Цветков и са атакували неуспешно във ВАС наредбата за реда за установяване концентрацията на алкохол в кръвта и/или употребата на наркотични вещества или техни аналози. Иначе , обжали успешно ефективната присъда от първа инстанция и на втора е осъден само условно. ТА на въпроса ти - нищо трагично не му се е случило, освен разноски за адвокати.

Толев стана национален герой бе! Ако беше обикновен човек,седнал пиян зад волана щеше бързо да отшуми случая. Гледал съм го в Мастършеф и там си личи,че видимо му треперят ръцете. Сигурно щото има непоносимост към мащерката и черния пипер, а? Всеки трябва да носи своята отговорност,независимо дали е известен или не. Коко трябва да си бил пиян,че да не усетиш,че караш по джанти. Явно човека е прав- смока от замърсяванията и изпаренията на старите коли в София са замъглили съзнанието му на Околовръстното и той натискал спирачки, за да спре, докато гумата не се спускала и не започнал да кара на джанти! Елементарно,Уотсън!

Направо ми се иска да вляза в затвора. Ми то много яко, лафка, кафенца, разходки, лафче с тоя оня. Невероятно.

Склонен съм да му вярвам, че има проблем с разграждането на алкохола. 1.7 промила е .... абе хора, по селата трактористите и комбайнерите в 6:00 сутринта са с толкова. И това преди обедната половинка ракия. Свършва работа, качва се на колата и се прибира за ди пийне аперитивче и каничка вино. И така в продължение на 40 - 50 години. Изобщо, алкохола влияе по коренно различни начини на различните организми. Не случайно, в щатите преди да се стигне до дрегер те тестват дали си адекватен.

40-50години.До толкова жиееят.Еденици да късметлийте.

Колкото и да е странно - живеят. Работят до 75 години, после си гледат градини и животинки, но продължават да пивтунят до 90, когато селския фелдшер нещо обърка хапчетата им.

който вллезе ведннъж там пак се връща доказано е

Човекът се е издънил и си плаща. А, колко не си плащат. Висаджията от Банкя плаща ли си зулумите. Андре Токев е светец пред него.

Оня от Банкя е от СИК бря, не от ВИС :)

Здрава ли е хълката? Ще закрепне!