Андреа и Кубрат правят планове за романтична сватба и бебе

Певицата Андреа и Кубрат Пулев, който е европейски шампион по бокс в супертежка категория, заснеха екслузивна фотосесия на една от най-скъпите яхти за околосветски пътешествия на пристанището „Марина Диневи” за LOVE style.

Обратно в новината

Коментари - Андреа и Кубрат правят планове за романтична сватба и бебе | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

андреа не я мислете, тя е масонски продукт кинти винаги ще има *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като им гледам снимките на тези двамата и се питам как ли ще се чувстват бъдещите им деца да ги гледат как само се попипват и ги гледа цяла България. Сигурно е кофти всичките ти приятелчета да са виждали зърната на майка ти (а и там, откъдето си излязъл). Иначе Кубрат е готин - прослави България в един истински спорт (не като мутрите от ММА).

много ги харесвам като двоика. нека винаги се обичат и от сарце им желая много деца. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

за един милион такава романтика ще му спретне че нищо няма да му остане :)

Освен да им се роди травестит друго няма какво повече

ох, ще се разплача, толкова са романтични и драматични. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не понасям фолкпевиците, но безпристрастно виждам, че тази жена е в опасност. Тя вече не желае да е с този таран, но той няма да й даде възможност да се освободи от него.

Браво на момичето, че иска да си гледа детето!

Скъпо момиче, ние бабите сме за това - да дундурикаме внучетата. Така че не се размотавай, а действайте двамата за следващата певица или спортист. Иначе годините минават и биологическият часовник тик така и може да си останеш само с мечтите да си имаш собствено дете. ДЕРЗАЙТЕ ДВАМАТА . КЪСМЕТ И НАПРЕД.

Много е важно,че фото сесията е на една от най-скъпите яхти...

И кога ще е това? Като станеш на 50? Ох,извинете,Вие градите кариера..........