17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жените като Андреа се сещат, че имат самоуважение и се чувстват потиснати, само когато свършат парите. Докато има аванта си траят, ако ще и да помитат земята с тях и без значение как ги унижават. Какво, 12 години не й стигнаха да осъзнае, че всъщност била нещастна ли? И жените и мъжете разбират още в първите няколко минути, когато се срещнат, дали искат да бъдат с някого или не, просто така сме устроени. Такива закъснели "пробуждания" винаги са ми много съмнителни.

И па да няма разводи викаш. След 10-15г с някой нито ти, нито този човек сте същите като преди. Нормално е хората да се почустват отчуждени след 10-15г заедно. А Андрея точно не мисля, че е помела пода за парите на Кубрат. Доколкото си спомням бащата на Андрея беше голям инвеститор в кариерата на Кубрат поне в началото, после не знам

Тя милата си мисли, че някой щеше да се интересува от нея или да я помни, ако не бе връзката й с Пулев, който поне с труд работи да се знае името му, за разлика от тази обезателно гола женица.

е сега вече ако не се фокусира върху тренировки и мачове ... язък...

според мен и двамата са на далавера

Аха, тя пишела на "маймуница", а вие - "стори" на кирилица...

Ако Андрея беше целунала случаен мъж в ефир как ли щеше да реагира този примат...

Ох тези нейни горещи клипове с Коста и други изпълнители има доста докосвания, обаче някакси Кубрат не се е изказвал по тази тема.

браво на андреа заслужи моите адмирации на умна и самоуверена жена

ее, баш пък умна...

След като нашият награби оная журналистка пред целия свят, беше въпрос на елементарна гордост тази връзка да приключи. Даже бих казал, че момата се забави и загуби време да го защитава тоя питекантроп.

Той не те заслужаваше!

Тя не те заслужава! Не, бе, шегувам се! По-скоро евентуалните ви бъдещи деца не го заслужават! Баща, млатен централно - и да е имало нещо в черепухата, отдавна е изпаднало. Майка - без да е млатена в главата - кухо, спор няма! Та, в тази връзка - какво ли щеше да се пръкне?! А за Убост - да не говорим!

12 години и нищо, нищо не са създали, няма и да създадат, така че безплодна връзка по-добре да се разпадне.

Ами някак една "PVC-надувна кукла" да "хване,колкото и да я "помпаш" ...Най-много да се ...спука :)))

Бобрата

Бих те ощастливил. Не харесвам жените да са между щастливи и нещастни.

Пак ще го напиша шибани дирници - отървала се е от тази МУТРА шимпанзе и доказан престъпник Пулев. За такива животни има евтаназия.

Нема кинти

си го преместя в другия крачол!

И шо така, бе моме? Що го остави туй хубавото човек? Ще видиш ти сега като набие всичките шампиони и стане баш шампион.

време, ще може да върти плочата наречена "бившата на Кобрата" и те така...