Представят филм за Андрей Баташов на рождения му ден

Филм, посветен на 50-годишнината от рождението на Андрей Баташов, ще покаже на 10 септември 2015 г. Националният дворец на културата.

Обратно в новината

Коментари - Представят филм за Андрей Баташов на рождения му ден | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с течение на времето ще бъдат все по-малко хората, които са имали привилегията да го гледат. Както е жалко, че вече много малко хора помнят Апостол Карамител. И двамата аристократи по душа.

за някои, ако не си копал, то не си живял, или си си живял живота - не го разбрах този парии.

голям артист, голям човек, горд. Съжалявам, че ще го кажа но никога нямаше да прави халтура като Карамазов - просто се потрисам като го видя по телевизията "за милионите ...".

Той беше невероятен актьор и човек! Светла му памет!

А същите, които сега се превъзнасят и хлипат, приживе го плюеха за какво ли не - че бил педал, че бил некадърен артист и т.н. Булгаристан, какво да го правиш. Ако беше жив, щеше да ги погледне, да се подсмихне и мълчешком да си тръгне.

А вие, от кои сте?

Една смислена новина и идея! Заслужава да бъде почетен! А на плюещите и по гроба му... Не знам, дали има ад и рай, но вашият ад си е тук, на земята, в самите вас. Заради хора като него искам да вярвам, че поне... отвъд има някакво разделение и такива като него намират покой от дребните душици.

беше готин да пошива в мир дано дуцата му намери покои!

Присъединявайки се към тамплиерите-сатанисти, продаде душата си на дявола ! Дано бог му прости този грях ! А изчадията адови, които го подлъгаха, в ада да гният дано !

Поклон пред един неразбран талант, аристократ по душа и човек по призвание.Дано там е по-щастлив - далеч от тукашната завист, омраза и тотално опростачване, скотско равноправие и липса на духовност която той носеше и даряваше.

И защо да е неразбран талант? Много добре разбран си беше, живя си живота човека, не е копал и орал. А всъщност си е аристократ по произход.

Ярка и талантлива личност. Светла памет.

един истински аристократ, който си отиде така безславно, той беше далеч от селската люпилня, която залива театрите с актьори, които наблягат на секса и си мислят, че правят изкуство!!!

Аристократ? Тук няма такива, Андрей си беше селянче като всички нас, но неоправдно самочувствие!

Човекът беше арстократ, а ти не си и селянче, ти си селяндур! Има голяма разлика между двете!

Работил съм с него и вероятно за някои е много талантлив, но в отношението с другите беше надут, арогантен нарцис ! Светла му памет !

Не ,не беше ! Държеше се така ,за да стоят на разстояние разни комплексари с мания за величие.

и наглите селяндури, които наобикаляха

Е сега пък и държавни пари да се трошат за един рицар тамплиер...

Ми кой да друг да плаща... Неговите "събратя" не пожелаха да заделят 1000 евра, за да му платят разходите в Токуда, а беше не от редовите мишки, ами церемониал-майстор... та да им имам и тамплиерството...

Имах удоволствието да го гледам в постановката "Секс,наркотици ,рокендрол"- великолепен актьор! .....след време гледах същата постановка ,но с Ивайло Христов - има още доооста да учи ! Жалко за този прекрасен човек и актьор ,който толкова млад напусна сцената на живота !

Светла му памет,да почива вмир. Трудно се забравят такива Таланти като Андрей.

Жалко е когато ни напускат завинаги талантливи личности толкова млади.