Анджелина Джоли показа новата си татуировка

Тя направи това при последната си поява на червения килим

Обратно в новината

Коментари - Анджелина Джоли показа новата си татуировка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази изключително кльощава ръка заедно с маникюра изглеждат направо зловещо.

бааааахти к'ва ръкъ имъъъ, туй да тъ дукопъ, тъ ши свършиш още първътъ минутъъъ.... хааа ха ха ха ха ха!

От Анджелина е останало само рагу и зъби.

За корица на списание. ХАХАХАХА

защо, но ми е жал за тази жена. Има целия свят, но не и най- същественото - човек до себе си, с който да споделя живота си.

спуделя животъ си с многу чувеци!

Нашарило се, Кат селска спирка с некролози....

Не знам какво й харесвате на тази жена?! За мен тя си е иснска грозотия! В България имаме много по красиви и даровите жени!

Е да можеш да ляляш сега, като е минала 50така. Обаче в края на 90те години и началото на новия век си беше невероятна - една от най-красивите жени в света. Не можеш да я пипнеш по красота тогава, всичко си й е на място лице очи устни гърди бедра задник идеална беше.

Торба кокали и енергиен вампир пък нека да има нова така.

стига с тия татуировки, това е пъна просотия, а и остват за цял живот. знаете ли как ще изглеждат всички тия татуси, като навърши 60-70 години, и след като увисне кожата? вярвайте ми, няма да е никак гот. аз имах един колега в чужбина, дето се беше нашарил целия и шефа го караше и лятото да идва с дълъг ракав на работа. едно време с татуси се шареха само мангустас и затворниците, сега всички са прихванали тази просотия! това е общо взето мнението за татусите.

Да видим по-старите ,първо

между татуировките и интелекта е обратно пропорционална!

Бе кво е показала жената, два реда фасети, да не е викнала пресконференция случайно за татуировката си. Седи си там на премиерата маха с ръчичка като английската кралица, медиите се дзверите и ѝ бройкате татуировките като някакви извратени столкъри..

УАУАУАУАУАУАУАУУУАУАУУАУАУАУУАУАУАУАУУАУАУАУАУУАУУАУУАУАУАУУ! Каква разстърсваща новина! Ама колко е нова - току-що ли е нашарена като затворничка или са минали няколко миниту ?!?