Анджелина Джоли постигна победа в съдебната битка срещу Брад Пит

Съдията Джон Удъркърк, който даде попечителство над децата на Брат Пит, е отстранен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еми победила е. Делото за попечителство ще се гледа отново. Питчо да види на кого ще плати, за да му разрешат да общува с децата си.

И сам войнът е войн. Пожелавам сила на тази жена да се справи. Невероятно е как едната страна плаща на съдия, за да си откупи право, а право на какво и той не знае. Пък ще поживеем и ще видим децата при кого искат повече при мама или при тати, защото една стара мъдрост гласи, дете без баща половин сирак без майка цял сирак. Успех! И да си пази децата.

Малоумна курветина!!!Да се радва Пит,че се отърва от нея и черните й “перли”.Неговите деца рано или късно ше се осъзнаят и сами ше изберат нормалния родител!

ще гледаме Питчо още колко ще се влачи по съдилищата, но наистина, като станат децата на 18, сами ще изберат при кого да отидат. Но аз няма да отида при тати със сигурност, ако имам майка.

,, Анджелина Джоли победи". За мен заглавието е достатъчно. Защо е победила? Защото е права. Оттук нататък каквото и да се каже е излишно.

Победила е дедовия!!!

Или татковия. Това е. Биячът Братчо му приседна биенето.

Много е тъжно да видиш коментарите тук. Не познавам нито единия, нито другия, но си мисля : ако Брад е упражнявал насилие към някое от децата си (както усилено се говори), реакцията на Анджелина е напълно разбираема. Не може никой от вас да не е отгледан в семейство с алкохолици и други проблеми, особено в България. Аз съм над 35 и все още с травми от моето детство, защото едно време никой не се грижеше толкова за психиката на детето.

А ако не е упражнявал насилие? Щото това само нестабилната Анджелина го твърди! Ако не е, как стоят тогава нещата?

Съвет, ако позволиш. Не разговаряй с долни хора. Напиши си коментара, ако ще ти олекне, но не им отговаряй. Няма смисъл

На жените това им е коронния номер, особено ако мъжа е богат. Хващат го, 10 години имитират любов и страст и после те разкъсва на парчета заедно с адвокатите. Вижте всички по популярни двойки, абсолютно едно и също навсякъде.

Да, ужасни жени.. А трябва да са като българките - да блъскат до откат и да издържат целите си семейства, нали? Да не искат нищо от мъжа до себе си, защото е най-лошо да те заподозрат, че си златотърсачка... Къде раздават тиквените медали? Вие като мъж как виждате ролята си в една връзка? Не Ви ли е неудобно да обидате така жените?

Вие също слагате българките под общ знаменател, както този с шантавия Ник слага всички жени под един показател по същество постовете и на двама ви са равностойни необективни.

Явлението, за което говорите се среща често в пиродата - женската се чифтосва с мъжкият екземпляр и после го убива.

Само че маймунската тория Дарвин, която вдъхнови де що има божем психолог да търси аналогия между поведнието на човека и животните, вече доста издиша, не си ли чул?Та каквото и да се среща при животните, едва ли е приложимо към човешкото повдение, дори ако търесщия аналогия е комплексиран женомразец

um mpebe 4acmeH npokypop

В повечето случаи, добре изглеждащите външно ябълки са гнили вътрешно.

Неслучайно обикновено прасетата се уреждат да ги ядат.

Приятели, братя, Внимавайте, когато почнете да сеете, в каква нива го хвърляте! Щото виждате какво се случва накрая!?

Както се казваше в един сръбски виц, Иво е стандарт - чукаш и хвърляш. Да се влюбиш в някаква луда и да и направиш деца, колкото и добре да ви е в леглото накрая завършва много зле. Брад Пит си го е избрал, не мога да съчувствам.

Зла жена - голям проблем Зла раса - още по-голям проблем

Потоп

Kenn1111

Дали Брад Пит става за баща не знам но тя с нейните разбирания и държание и предишни бракове и връзки определено не става за родител камо ли майка.

Явно в този дир потребителите са предимно застаряващи мъже, недоволни от живота си и нулеви интелектуални възможности. Да наричате Анджелина Джоли откачалка е жалко и говори, че нямате елементарни психологически познания, дори от обща култура. Това, че някои е нестабилен в даден период пт живота си не го прави “откачалка”. Брад Пит е човек които има сериозни проблеми с алкохола, ( но вие му влизате в положение, защото вие сте същоте алкохолици). Жалка работа. Голяма част от българските “мъже” за съжаление са на интелектуалното ниво на шимпанзе. Хайде сипете си по една ракия и си яжте сланината, докато плюете хора, които дпри не знаят за жалкото ви същяствуване.

Откачалките се привличат взаимно и се харесват взаимно. Джолито е тотална откачалка, а ти я харесваш....значи?

Ти как наричаш жена, която носи шишенце с кръвта на мъжа си на врата си? ПП. Жена съм, но нито тя е цвете за мириса е, нито Брад е толкова лош, че да не му позволява да се грижи за децата си. Децата имат нужда да общуват и с баща си.

Ехоо, това е било преди 20 години. И за сметка на всичко, което е направила и хората на които е помогнала, а те са много, мен лично не ме интересува каква огърлица носи. За мен е важно какъв е човек отвътре и дали се опитва да бъде добър с другите, да бъде обществено полезен също така. Седите, плюете като някакви махленски клюкарки жена, която е постигнала МНОГО и е ПОМОГНАЛА на много други хора.

Феминистките са злобни откачалки. Затова се подкрепят - които си приличат се привличат. Ако има вариант и да се изнесат на някой остров за постоянно, най-добре.

По същия начин тя се отнася към Брад. Той сам признава, че е преборил проблем с алкохола, докога ще наказва и него, и децата за нещо в миналото? И като говориш за психология и добрина замисли се дали прави добро за децата си, като ги лишава от баща.

Ти въобще знаеш ли за младостта й? На 14 живее с любовник вкъщи, реже се с ножове по ръцете, друса квото намери... После като почва в киното се поочовечва ама и то до време беше. Като стана звезда и почна пак да изперква, затова и не може да задържи мъж. Щото нормалните не издържат. Голяма актриса е и когато попадне на добър режисьор го показва, но това не я прави хубав човек. Свали розовите очила фенбойче.

Не само е отйачалка,ни е налоумна ,луда и курва на вдичкото отгоре!!Но няма шастие изградено на чуждо нещастие ,което сам си сътворил!!!

Малоумна ,луда шафрантия!!!

К-ВА е майка ти. Истинска шарвантия, че те пръкнала. Голямо нещастие за Вселената.

Брей, че сбъдна жена, като си науми нещо... Все се чудя, защо е така неприятна дори на пръв поглед. Една такава болнава, нездрава изглежда.

Уау, дай да те видим теб. Анджелина е една от най-красивите жени в света, ама завистта на Галка е от тук до Плутон. Най ми е смешно жени да плюят по жени от завист. Пълен смях...

Искаш да кажеш, че всички жени са си взаимно симпатични и няма как да не се харесват? Това е смешно! А да смяташ, че ако някоя жена ми е неприятна, то това е завист, си е направо инфантилно! Ако бях завистлива, нямаше да съм в състояние да изредя сто жени, на които се възхищавам. А аз съм. Анджелина ми е силно антипатична. Просто не си падам по хора, които са си рязали кожата с ножче, за да изпитат нещо. Това е. И никак, никак не им завиждам за това.

Галке, не си в позицията на съдя. Това, че се е рязала като по-млада какво означава, че целият й живот е обречен? Много ограничено мислене. Не знам какви жени си изреждала, просто коментара ти беше грозен и нямаше как да не го отбележа.Не я мисли толкова, жената се е справила доста добре с живота си, участва в над 30 благотворителни организации и е прекрасна актриса. Тя си живее живота, а ти злобееш от панелката.

Не, не казах, че животът й е обречен. Казах, че не ми харесва, не ми допада, не й симпатизирам. Това не е съдене. Ама хайде малко си оправи понятията, че каканижеш само глупости! Ти си кажи твоето мнение, аз - моето. Аз няма да те репликирам. Не може някой да се харесва на всички, пък бил той и Анджелина Джоли.

Между другото, в живота си не съм живяла в панелка, но не би ми минало през ум да смятам, че това е някакво нещастие и че човек трябва да злобее, щом живее в панелка. Милиони хора в света живеят съвсем нормално е панелки, така че измисли си нещо по-умно, с което наистина да можеш да обидиш някого. С панелката няма да стане. Напъни се малко де!

Галке, не сме сигурни къде си живяла, може и в панелки да си живяла. То в дирника всички сте номер 1, но като излезеш оттам, сигурно си гола вода изпотена.

за човека, ама сам си е виновен . Защо му трябваше да се жени за тая откачалка ?

Връзката м/у тези двамата не е нищо повече от един холивудски водевил, чиято цел е да осигурява тема за клюки и да запълва страниците на жълтите вестници. Всичко е спектакъл,който да запълва живота на шийпъла ( sheep+people).

Това да ви е за урок да внимавате когато за 15 минути удоволствие ви изцеждат!!! Лошото иде после, защото повече сте им непотребни.

Печелят гадните мастии

Частни съдии, скъпи адвокати ... и пак 5 години се развеждат! А можеше да се обадят на Жоро Игнатов и за едно предаване щеше да ги уреди ... Пък и съдия Иван Незнамсикой изглежда принцитен и няма да вземе пари, ще реши според закона.

Брад Пит да не е някой престъпник, че ще му отказват попечителство над децата му? Сбъркана държава!

Не бе хубав човек е, ама мъж, а жената винаги има право по дефолт в тея процеси. В САЩ дори къщата да не си я изплатил жената я получава а ти продължаваш да изплащаш,отделно към това издръжката. Те там бракът на женорята им е като пенсионен план.

Да им се чудиш защо изобщо се женят. Аз ако бях мъж при такива закони, не бих се оженил.

Нали не искаха разделение на полове и имаше трети пол и така нататък. Значи мъжът не може да е в по-неизгодно положение. Да си спазват новите "ценности".

Ами поспряха да се женят а покрай митуу поспряха и да свалят в САЩ. Виж за мен гоу деър оун уей. (mgtow men go their own way). Интернет им даде форум да споделят без да им се смее някой че са мухльовци. А историите са страшни, разорени, не си виждат децата, хора разказват за така прецакани роднини, които са се самоубили... И каките дето са станали лелчета сега откриват, че на никой не му се занимава с тях. Е балъците няма да свършат, но доста народ се усещат.

децата докато тази се прави на велика ще станат на по 30 години.

Ами то това е целта, да се бавят нещата в съда, докато станат децата на 18 години, т.е. да стоят при нея колкото се може по-дълго. Но аз мисля, че децата им - особено биологичните - ще изберат да живеят при тати и да прекарват повече време с него.

Гледаш я Убава катерица, а па откачалка са оказА накрая...

Стига с такива новини, че го протрих от толкова местене! Предварително благодаря!

Частен съдия няма, не може да има и не се наема! За когото и да е, където и да е по света, независимо дали е богат. Това не е като да си купиш пакетче пуканки в киното. Може да са си уговорили спорът да се отнесе пред арбитраж, но това е съвсем различно! Сверете си източниците и спрете да заблуждавате аудиторията с нелепости!!!

Бегай Брат, остави кучката да гледа децата, а ти продължавай да юркаш Холивудските к...ви!

То на голямото дете му пораснаха мустаци докато тия се съдят...

Частен съдия ....... е това е някакъв абсурд

Що бе. Имат си частни затвори (вече имам в Германия между другото). Частни съдии беше логична стъпка. Скоро и частна полиция.

Частна полиция има само у Бургас.

Брат му на Пит, сигурно бие горката Анжи... то и личи колко беше изтерзана, даже малко взе да полудява и си отряза гърдите

Велика е тая тяхната любов.

То затова на младоженец се казва "Радвай се, щото утре няма да се радваш". Що му трябваше да се занимава с тая. Били боб сигурно го гледа и си вика "по-добре той отколкото аз". Хитър излезе той и се измъкна преди да стане страшно. Ама балъците нямат свършване.