Коментари - Анджелина обвини Брад, че иска да я разори, макар че е спечелила от връзката им 100 млн. долара | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама наистина много нескопосен превод. И редакторите дори не са се посвенили да скрият източника на преписа си - нищо, че английските идиоми (и тромавият им превод на български) светят отдалече.

Жена като всички останали. Нищо ново. Братко Пит ще и хвърли някой лев, и ще се успокои. В нейния случай, ако една жена се е омъжвала три пъти , и трите пъти брака се е провалил, проблема не е в мъжете. Такава трябва да се заобикаля много отдалече.

Никога не вярвайте на курви

нещо неразбрах от тази цялата боза! тя продала своите 50% от имението, ама съдебната битка за това имение продължавала????

да преведем нанакратко, какво исках да кажа, като Автор... значи. ако гледате там едни холивудски бози за "вечната любов", сърчица с пингвинчета и каставицата и звярът... не вервайте на тея еврейски, разтегливи до досада локуми! всичко е за пари, които носят слава и богатствва, а богатството е власт, а властта развращава, както и парите, но с това се затцаря кръгът на "любовта" на юдеите към жалките, генерирани с пари - гои - т.е. подчовеци. такъв е еврейският свят, нарешете* го както искате. ако щете и "пазарен комунизъм"! това е! ------- Бог с нас

Давай, Брат!