Анелия пусна ТВ екип в дома си

Анелия отвори вратите на своя дом за зрителите. В предаването „Тази неделя“ по bTV певицата допусна на живо екип, който отрази неделната утрин на звездата.

Обратно в новината

Коментари - Анелия пусна ТВ екип в дома си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е тъпичка горкичката! Иначе е хубава жена, но да не говори. Трудно може да направи едно изречение. А не мога да кажа дали може да пее, защото не слушам чалга.

Тези,които пишат че не може да пее Анелия вероятно нищо не разбират от музика.Неграмотни хора нямат право да се изказват неподготвени. Успех на чаровната Анелия!

красива е и може да пее а тези които не разбират скриите се злоцри *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

хубава е-да. но изобщо не може да се изказва, нищо не и разбирам, а и на живо не може да пее. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пълна скръб откъм интелект ! Изобщо не отговаряше на зададените въпроси, а си говорише някъкви несвързани неща - колко е щастлива, как всичко и е уникално и т.н. Прескача от мисъл на мисъл, говори несвързано и се хили като идиот.Иначе на външен вид е супер, но само с това не може.Гледала съм много нейни интервюта, но хич я няма , изобщо не може да мисли и да говори едновременно.

Точно защото разбирам от музика затова изразявам мнение.Гледал съм я на живо в редките случай когато не пее на плейбек...то е едно виене някой вълк би и завидял.И понеже разбирам и от жени,не мога да не отбележа че е много готина мадама.

тая е ултра проста горката,муга като види колко е проста и се спасява рано или кусно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Страшна звезда ама порно

Емилия може само да и завижда. Тя с нахалство и наглост отне мъжът на Анелия.

Оооо, Нели? Още ли си без гадже?

НЕВЕРОЯТНА Е АНЕЛИЯ. И ПРЕДИ БЕШЕ ХУБАВА,НО СЕГА Е ОЩЕ Е МНОГО ПО ХУБАВА.ЕСТЕСТВЕНА,КРАСИВА И СТРАХОТНА ПЕВИЦА.

Искаш да кажеш Оникална пИвица на чалга

Милата,все се опитва да каже нещо,ама така и не успява.....много е простичка :)

Да, трудно свързва две изречения, интервютата с нея са жива мъка..

Готина мадама.Само ако можеше и да пее...

Eй аман от дебили в тоя форум. Анелия пък точно ако не може да пее, интересно кой ??? Не ви ли омръзна постоянно да казвате на бялото черно?? Професията "Хейтер" яко е залегнала по нашите територии.....