Анелия ”абонирана” за ”Dancing Stars”

След като в началото на седмицата Анелия подкрепи приятелката си Андреа в шоуто "Dancing Stars", днес тя отново ще се появи в предаването.

Обратно в новината

Коментари - Анелия ”абонирана” за ”Dancing Stars” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе ейй...! Тамън човек започне да си мисли ,че ей го на ....това предаване няма да е като другите и...хоп , друснат някоя простакела ! Стига вече сте ни натрапвали тия селски пръчки бе !

Андрея да спре захарта и автобронзантите.

Помощ ,каквото и да искаш да гледаш все изкачат разни курволети спасете ни моля ви

Какво има да се защитава това гюлле Андрея? Оказа се, че хем е дебела на живо, а и не може изобщо да танцува. Иначе може да криви напомпаните си уста. Отврааааат!

Техническа грешка при изписването на гюле. Извинявам се!

Еййй където да включиш канала попадаш на тъпа чалгарка ,която си мисли че всичко започва от нея - а пьк Тодорчето беше като препъната кранта

Като започне да вие въпросната чалгарка просто ще превключа на Дискавъри, и като замята силиконови торби приятелката и Тодорка-Андрейка също. Ще гледам останалите танцуващи. Общо взето в петък танцувалното шоу е боза-клюки и отпадане на поредното дърво."Защитниците" на застрашените са много смешни с безмислени напъни да ни изтъкват предимствата на техни приятели. Зрителя най-добре вижда. Дано да отпадне тази вечер Андрейка ,без това няма място там.

Ама защо на Дискавъри??? Превключете на "Планета" или "Фен ТВ", там ще получите качествени познания за различни сфрери от живота....Пийте от извора на знанието и науката.

отврат

Искам да й се >.... на .....!

Защо телевизиите непрекъснато ни натрапват попфолк певиците??? По чия поръчка? Андрея е пълно дърво! Ие доста закръглана.

Че тя ква вина има - който я вика тук и там, той си е виновен!Предлагането е според търсенето...факт!

Стига с тия чалгаджийки бе, хора!!! Отвратителни са! От първата до последната пача!

МНОГО ТЪПА ПЕСЕН.НИЩО НЕ СЕ РАЗБИРА КВО СЕ ПЕЕ.ТОВА ДА СИ ЧАЛГАРКА Е МНОГО УНИЗИТЕЛНА РОФЕСИЯ.НА ДЪРТИ ГОДИНИ ДА СЕ ДРУСАШ ТАМ И ДА СИ ПОКАЗВАШ СРАМОТИИТЕ.И ДА ТЕ ПИПАТ И ОБАРВАТ.УЖАС.НО ПАРИТЕ НЕ МИРИШЕЛИ........КАЗВАТ.

ЖАДНА -АЛЧНА-НЕРИЯТНА -Ч,МИЧКА.

Ще спрете ли някога да ни занимавате с Анелия? Където и да отворя, все тя изкача.