Коко Динев: Не съм голям сваляч

Бизнесменът, известен със завоеванията си сред фолк певиците, даде яснота около отношенията си с Емилия и Анелия.

Обратно в новината

Коментари - Коко Динев: Не съм голям сваляч | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕДНО ГОЛЯМО ЩАСТЛИВО СЕМЕЙСТВО ! - докато има пари !

Да, не се налага да сваля жените.В средите, в които се движи финансовата му красота действа на гърлите като мед за мухите.

wenci

Коко-капан за златотърсачки.

Дебел, прост и от село. Сигурно е от Югозападна България. Само там селяните са толкова тъпи, че когато им се роди дете, го натискат по главата да стане по красиво.

Сваляч съм и още как. Свалям жените с един удар. Питайте Ема!

Прасе с пари

Мечо-о-о-о-..............

Какъвто сваляча - такива и свалените, все от един дол дренки.

Този плондир ако няма пари ще сънува готини и красиви жени.

Не е хубаво да си завиждаме! Парите правят и отличават хората от тълпата във всички епохи от както са въведени! Най-точният призив е: Make money! (Правете пари!). Имате ли пари, нямате проблеми с любовта, свободата, независимостта. Дори и да сте болен, може да се излекувате, можете да се образовате добре, дори и да сте тъп! Иначе сте в тълпата и ходите на протести, за да помогнете някои да направят пари с Вашият риск на протестиращ, който наистина е голям, но Вие не го разбирате и Ви е гот!

В голяма заблуда си, че с пари може да си купиш всичко. Ето ти една древна погововорка която ти показва какво не можеш ама НИКОГА да си купиш със скапаните пари. С пари можеш да си купиш къща , но не и дом. Можеш да си купиш легло, но не сън. Можеш да си купиш часовник , но не време. Можеш да си купиш книга, но не знание. Можеш да си купиш положение, но не уважение. Можеш да си платиш за лекар, но не и за здраве. Можеш да купиш живот, но не и душа, Можеш да купиш секс, но не и любов.

Някои хора не разбират живота толкова дълбоко и искат само пари, пари, пари...........

не е нужно да сваля по портфейла си падат сами

ланската шума сама си пада - не е нужно да я сваляш и IQ-то му е точно подходящо за тия момета

Дебел, ясно е като бел ден! Само цървулите си успел да свалиш.....до некъде.

Големите свалячи не свалят с пари от тъпите мешани скари и мастика с чалга бе, простак! Виж ме мен и прецени колко далеч от големите свалячи си с тази овнешка мутра и чалгаджийките с разпраните олигавени задници около теб!

ПРЕЗ ХЕЯ МИ Е ......АКО НЯМАШЕ КИНТИ - ЧИСТ ТЮФЛЕК СИ.......

Дайте ни друга "новина", плийз. Ние отдавна знаехме, че Коко не е никакъв сваляч. Парите му са ''свалячи".

А малката Ивон е катлъстичка като прасенце. Как хора с пари са допуснали това

Проява на скодоумие е, когато не харесваш родителите, да намесваш децата. Каквото и да е, дете е.

Че това си е самата истина. И аз винаги съм се питала как с хора с пари оставят децата им да станат толкова УЖАСНО дебели

Какво е виновен човекът че кухавелките му се слагат?! Естествено че ще се възползва от тях и ще им подхвърли по някоя стотинка. А те нека се джавкат....толкова им е ума...кухи лейки!!!! А Коко само им гледа сеира.,,,.

някои хора така и не разбират че прятелите и жените им са с тях само заради кинтите..

Според мен, много добре си го знаят, просто имат пари, имат такиви жени. Жени , които търсят такъв вид връзка за пари. Една жена със стил и вкус, образована, интелигента никога не би легнала до такова прасе. Та той даже е отблъскващ, също като на Мара отварачката и на Цветелина Янева. Все пак зависи от жената!

През чората ми е какъв си.

С добър фотошоп и рогата вече могат да се замазват - мамин сладък ;)

Не си ! Личи си отдалеч. Парите ти свалят ...

А кво пра'иш?

Бърше миризливи пенсионерски задници.

И на мен ми е интересно какво работи Веселина в Малта. Следя й коментарите от няколко месеца и ми допадат поне 90% от тях. Но нещо за работата си мълчи. За което си мисля че работата й е свързана с най-древната професия в света. Дано да греша де, но само тя може да отговори какво работи там.

Стига ръси простотии,бе пача

Ти продължавай да миеш чинии там и недей да ръсиш акъл,че и без това ти е кът.

Що бе тъпчо , срамно ли е да се мият чинии? Срамно е да крадеш ,да рекетираш , да изнудваш и продаваш наркотици и хора . Все неща към които въпросният коко динев не е безразличен . И щом жоро илиев му е бил към значи е сигурно , че ги е правил . А работа срамна няма , всяка работа е достойна за уважение. Така ,че такива като теб който обиждат " на работа" са най-меко казано жалки лекета . А по твърдо казано са големи миризливи ла-на!

Явно е фен на бойко , затова така . За хората на бойко, тези който работят за калпав материал. А тези който рекетират и грабят са "достойни" българи. В този смисъл , работа вече стана срамно понятие . Срамно е да се работи , това значи , че ти има нещо !Така че, не се възмущавай от подобни глупости.

Не само,че беше и с Нелина,но е баща и на неѝното дете.

Това вярно ли е???

той не е сваляч, просто парите му ги привличат

Попитали радио Ереван : Защо Милко Калайджиев го е страх да отиде при Коко Динев? - Защото го е страх да него забремени- отговорило радиото.

определено не... но кой не иска да има красива жена до себе си ?

Човекът не е виновен, че е със слабо сърце. Предполагам и лесна плячка. :) Нали в началото беше и с Нелина.

добре се представя човекът, може да опъне още някоя-друга фолк-певица, появиха се доста интересни персони по ефира...

Какво значи "сваляч"? Ако една жена реши да е с някой мъж, то тя ще си го "свали" по нейния начин. Мъже разберете че жената избира, а не вие!

Не е вярно това. Мъжа избира. Защото жената като избере някой мъж, колкото и да го "сваля", той ако не я харесва няма как да стане работата - имам предвид за семейство с деца. Иначе за кратко, да, всеки мъж ще се съгласи. За това може да го свали, но не и за сериозна връзка, ако на мъжа не му харесва дадената жена

много подробен...

Ами ако вие г-н Разбирачев, си харесате някоя жена, а тя не ви хареса и упорито отхвърля ухажванията или "свалките" ви, тогава какво ще избирате и кой всъщност ще е в позицията да избира в случая? Жената разбира се. Ако вие не й допаднете и тя не ви хареса - нищо няма да стане, нито за една нощ, нито за семеен живот. Така, че както мъжът може да избира дали да бъде с една жена или не, така и жената със същото право може да избира дали да бъде с един мъж или не. Факт!

Nina

ами че то при толкова "паднали" жени, няма нужда дори да ги сваляш!!!

паднали чалгарки, може би

И аз за това искам да стана милионер... За да не се налага да съм сваляч, за да си лягам с красиви жени :)

Така е пичага.Най-важно е да си финансово красив.

Само не мога да разбера, тоя скромничи ли, или си признава. То се вижда, че не е сваляч, ако това му е актуална снимка. В едно обаче не е виновен: чалгарките се натискат сами. Какво да прави човекът!? То, ако ми се натискат и аз със сигурност ще се изкуша, ама нито ми се натискат, нито имам пари. Ако Коко Динев бърка едното с другото е в грешка. Но аз мисля, че не се заблуждава - просто използва положението. Абе не зная дали си формулирах мисълта както трябва, дано да сте ме разбрали. А, то по друг начин: не е луд, който яде баницата, а който му я дава.

ТЕЗИ С ПАРИТЕ СА МНОГО ТЪПИ.НО НЕКА МОМЧЕТО СИ МИСЛИ ЧЕ Е ГОЛЯМ пИЧ.

Не е голям сваляч - просто е много красив, умен и интелигентен - затова са луди фолкгърлите по него!

Нито си сваляч,нито си красавец.Трябва да си много заблуден,ако си мислиш,че някоя от тези чалгаджийки е с теб за нещо по-различно от пари...

Този дебил Динев наскоро преби от бой Емилия, която е била със счупени ребра и нос. Има свидетели в Сандански, а също в местната болница, където е била докарана Емилия и не е поискала да остане. Явно този случай е трябвало да се покрие и замени с мнима катастрофа на Емилия. И сега като чета тези глупости на дебила Динев се чудя как може да се обръща внимание на такива изроди, особено пък да ги героизираме и величаем. Гадост, селения и простотия!

Ами как няма да я бие, като му слага рогца?Това е подигравка със свинското му мъжеството....Обществена тайна е, че ЕмитУ си вее г*зето с арабина Джордж!И там сигурно пада голяма лИбов....за пари!

Направо съм потресен. Аз тия нямам и на идея кои са, а вие им знаете живота по минути. Ебати и иконите си имате.

Ми да я разкара, щом му слага рогца. Като я пребие какво, повече ще го обича ли? Комплексар!

От снимката се вижда, че мнооооого се обичат...Ами то с такъв красавец, как няма да има любов?Всичко при тия чалгаджийки е истинско бе хора!Било то Емилия, Анелия, Цветелина Янева, Мара...Все такива убавци са си хванали, с дебела и тлъста банкова сметка....Е, как да няма ЛЮБОВ? Девиза на тия жени е: "ШОПАР ДА Е, АМА БОГАТ ДА Е!"

Ти си просто голям боклук - продукт на комунистическо-чалгарската мафия!

Този дундьо с мазен поглед привлича чалгарките само с едно- парите.Която го докопа, гледа да да му направи здрава,,липосукция" на портфейла.За каква любов става дума?!Децата са само за ,,пенсионния фонд"на чалгарките.

Това е българската мечта: Чалгаджийка за "убавец" с много пари и тъмно минало... А къде са данъчните и ДАНС? Сигурно са заети да подслушват обикновените хора от протестите...

Ааа баце, ако не са парите никоя няма да ти пусне бре.

На мама убавеца!!!