Хю Джакман със забрана да се снима с Анджелина Джоли

59-годишната Дебора Лий Фърнес забрани на съпруга си Хю Джакман (46 г.) да работи с холивудската звезда Анджелина Джоли.

Обратно в новината

Коментари - Хю Джакман със забрана да се снима с Анджелина Джоли | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубавец!

Хубавите ябълки прасетата ги ядат. Хванала си бабушката цоцолана Алфа-мъж.

са живи и здрави. Двайсет години брак, за холивудските нрави е ама мно-о-ого голям период. Учудва ме факта, че дори и без собствени деца бракът им издържа - мит е, че децата поддържат брака. Малко ме шокира изказването му. Може да е прикрит, щом има толкова дълъг брак. Но пък щеше да се разчуе. Както и да е - хубав мъж, прилича на българин - но вече изчезнаха от сорта.

И мойта не дава да се снимам с Анджелина Джоли.

Кътчър, из дат ю?

Ако това е вярно Джакман трябва да си заведе главата на ремонт. Оженил се за баба си и на всичкото отгоре му спуска и нареждания. WTF??!

Звучиш, като онези...плоскоглавите, които пропускат leg-day, интересуват се от коли, футбол, и кухи кифлиета, ама ж лъскава обвивка. Живей си елементарния живот и не давай акъл на другите. Нисък ти е стадия на мозъчното развитие, нито е твоя работа.

Аз виждам хубава жена и хубав мъж, които се обичат.Имат си деца и живеят заедно от много години. Това, което е казала се нарича чувство за хумор, но може би отразява нейните страхове за бъдещето.

Леле, леле. Баба забранява на внука си да се сближава с жена без цици и без гениталии. А той явно си иска. Вероятно ще си разгеждат шевовете. Интересни предпочитания имат и тримата.

Мишева, лека нощ! Не обръщай внимание на "Още оливане" тя е с температура..

На Хю му дреме на хюа какво вето му налага кака Деб'ра. Той си хюавей насам-натам, очевидно пука му, че му дреме. За нашите коментари също. Важното е фън да става... и всеки да си хюавее, с когото и когато иска... :))

Яко се избрисаа глупости :) Този въобще не изглежда по-млад от тази....така, че кви разлики кви пет лв. ?

Очевидно е за всеки наблюдател, че Хйу е на другия бряг още от самото начало. Затова е взел по-стара жена, за да не е придирчива и да е доволна само на факта, че той е млад.

Ти па много си наблюделен/а! Така кат' гледам и наблюдавам не виждам по кво се "познава", че Хю се хюавее с мъже? Ако можеш да ме въведеш в методиката си на наблюдение, че иам да сканирам тука едни познати ...

Мишева, Къде точно е спама във "Вулверина си намери върколак"? Ако трябва да стане "Вълверина си намери върколак" та да не Ви навява на еротични помисли, макар че транскрипцията е точна в първият пост. Това, че на Вас нещо не Ви харесва няма никакво значение. Вие сте в този сайт, за да обслужвате потребителите, за което получавате заплата. Потребителите от своя страна безплатно създават съдържание за сайта, както прави и моя милост. Вълверина е Хю Джакман, защото е играл такава роля в няколко филма. Върколака е жена му, защото му е съпруга и е нормално да е върколак. Както на попа жена му е попадия. Ако изтриете и този пост ще трябва да поставя въпроса със злоупотребата Ви с власт пред ръководството Ви, с което имам честта да се познавам. Основанията за налагане на вътрешноадминистративното наказание на Дир.бг цензуриране на основание спам или коментар извън темата нямате право да налагате. Значи просто сте се самозабравила. Вие или, който ви цензурира рубриката. Този коментар отива по имейл и към ръководството Ви, защото то има интерес от хора, които пишат безплатно на сайта, за да веселят другите. Какъвто Вие очевидно нямате. Така или иначе коментарите в Лайф секцията са 2/3 от нея и такова своеволие няма как да остане незабелязано.

Благодаря, че коригирахте недоразумението.

delly

Не е нужно да се обръщате към редакторите по такива въпроси, те нямат отношение към модерацията на коментарите.

Eхааа, и аз така си мислех! :)

Делче преставяш ли си да ви пратят някви горили и да ви набутат клавиатурите в кошчетата за боклук ? А може и полицаи ох а те как бият лелейй!

Мишева, Къде точно е спама в "Вулверина си намери върколак"? Ако трябва да стане "Вълверина си намери върколак" та да не те навява на еротични помисли, макар че транскрипцията е точна в първият пост.

Бабе, ти трябва да му забраниш изобщо да излиза от къщи. Камо ли да има какъвто и да е досег с жени. От друга страна, за да е с теб очевидно човека си има фетиш на тема баби.

Много неразбиране нещо на разликата във възрастта. Ако за тях е ок какво значение има. А изкаванията за това, че децата им са осиновени са доста грозни. Представете си, че жената (или мъжът) са имали проблеми. Спасили са две деца от музерията. Това ако не е похвално.

няма ли да се премахне тая зла жена

Не знам Хю какво прави с толкова по-възрастна от него жена. Той е привлекателен мъж, а тази жена може би някога е била, но сега не и застанала до него прилича по-скоро на негова майка отколкото на негова жена.

Коте не е въпроса дали е привлекателен, въпроса е дали е дорасъл или е недорасъл, а и има друго че си пада по възрастни жени хем в леглото или да се държат с него както майка с малкия си син хахах. Хахха е хахаха стана ми смешно за тоз !

Що пък точно Анджелина не може, а със Скарлет може. Странна е работата тук и не става въпрос за пари или изневяра според мен.

Тъпооо. Отдавна се знае, че Хю Джакман е би и то доста залита по мъжката част. Тая на какво се прави?

До Всичко друго. Писах ви плюс, защото сте прав... Наистина е стряскащо, че хората във всичко и във всеки започнаха да виждат меркантилност. Защо не си спомним или представим или видим (в човека до себе си), че съществуват и искрени чувства? Ето едно стихче по темата: Любов - магическа реалност, неоскърбени светове, в които жадно и нормално сърцето-чудо ни зове. ..... Поетът го е написал - "жадно и нормално", а сърцето ... то е едно ЧУДО и не знаем по какви пътеки ще ни отведе.

съкрушен, Хю приема роля в еротичен трилър с партньорка Скарлет Йохансон.... :)))))))))))

Странно, какви ли са й доводите? Дали прави реклама на Анджелина Джоли или напротив - смята, че Джоли би била лоша реклама или пък има нещо против дейността й? Едно можете да сте сигурни, едва ли се чувства заплашена от нея. В техните среди гъмжи от акулки далеч по-млади, по-атрактивни и агресивни от тази болна, изтощена и преексплоатирана многодетна майка.

той се чуди как да се състари, за да не изглежда тя като майка му. тя пък се чуди как да го задържи, защото се чувства като майка му - пълна смехория и за двамата

Хю е на другия бряг, даже е на още по-другия.

В началото е страстта, после идва любовта а накрая остават само принципите. Това е естественото развитие на нещата и то е природен закон. Дори доста често "принципите" не се появяват и тогава се започва от начало само че ...с друг или друга.

Дебора фрашкана с пари, Хю гей, магии някакви - всичко ви идва наум, но не и елементарна любов между двама души. Както се казва, каквито очите, такъв и светът. Вижте се що за стока сте.

Кой пък си ти по дяволите, че да съдиш хората. Каквото мислят, това пишат. Ти пък щото си идеален/а.

Веднага ти отговарям - тогава кои са тези, написали толкова много коментари? Те не съдят ли? Ама нашето го наричаме мнение, а чуждото - осъждане? Гиди лицемер!

е любов, затова му забранява да снима с млади хубавици, способността за логическо мислене говори за ум, а не за липса на морал:)

Имаше скоро класация според която жените харесвали мъже с тяло като неговото. И аз го харесвах много..... досега. Не ми се струва нормално мъж да се откаже доброволно от собствени деца. Нещо никак не е наред.

Много ограничено изказване. Може да има сериозен довод да не иска, като да кажем да е потенциален носител на тежко генетично заболяване.

Kalin

Харесвам го като артист но....явно още страда от майчински комплекс.

По-скоро е на другия бряг, но не иска да си признае...поне такива слухове има.

Съдейки от минусите на коментарите ми е тъжно, че толкова хора се извратиха и отчаяха. Явно много каки и лелки ходят с по-млади момчета, както и млади момичета с амортизирани чичита. Жалко, нацията става все по-болна. Очаквам много минуси :(

И ще ги получиш, минусите де. Защото си много ограниченичък. Възрастовата разлика и в двата варианта не пречи хората да се влюбват. не всичко е пари, драги.

Какви пари бе, човека ти говори за психични отклонения

E, честно ли е ми кажете да се счита за нормално по-възрастни мъже да имат жени доста по-млади от тях, а когато жената е по-стара да се мисли противното !? Всичко е предразсъдъци на обществото и дискриминация към жените.

Изключително елементарно изказване - чудя се защо са ви дали 35 одобрения. Аз не знам кое е нормално но съм сигурна, че е разбираемо мъжете да харесват стегнати, млади (и глупавички) момичета. Хем си дават сметка, че девойките не са с тях, защото ги обичат, хем се кефят, че могат да се "похвалят" на приятели и минувачи с трофея си. Това е толкова базисна, позната на всички ни елементарна ситуация и е разбираема. Но не е разбираемо хетеросексуален мъж с неговите възможности да допусне жена му да прилича на това НЕЩО. Значи - или има пари, обича жена си и иска тя да изглежда добре за да се кефи той самият, или има пари, но въобще не го изтересува как изглежда жена му, защото (тук причината е неясна - я е гей, я кръшка, но НЕ Е РАЗБИРАЕМО да я харесва).

Моите уважения, госпожице, но елементарната сте Вие. Ако утре се омъжите за някой млад, стегнат, мускулест, красив....корав в леглото МЪЖ и сте лудо влюбена в него, то след 20-30 години, когато въпросният мъж се е превърнал в ДЯДО и вече с нищо не би могъл да ви привлече от гореспоменатото, бихте ли продължили да го обичате и да желаете да бъдете с него ?

Да се ожениш за 40 годишна, в разцвета на младостта си, трябва да си си загубил ума от любов по въпросната госпожа. Или пък да не е от любов, а от нещо друго. :))) Дебора сигурно му е спретнала некоя магия. Трябва да се провери дали не е идвала в България тогава...

особено на оная снимка на алеята на славата изглежда трагично тая госпожа, развалих си мнението за Хю Джакман

Хю, из дат йо ма? Съвземи се пич!

Щом се започва със забрани, нещата вървят към края си.

Дали е на шега или наистина - и в двата случая е признак на болезнена безпомощност от страна!

Тринаесе години разлика, брато, са много. Как и да ги погледнеш.

Я, ако ги погледнеш от другата страна, мъж с жена, тринадесет години по-млада си е нормално, нали ;) ;)

абсолютно нормално е, разбира се... мъжа трябва да е този който е глава на семейството и съответно да е с професия и жизнен опит... тия объркани представи и криворазбрани еманципации и гей бракове са уж много напредничави но също и гарант за залеза на цивилизацията каквато я знаем...

в кой свят живееш? а равенството на жените ..

Съпругата на Хю е невероятно чаровна, а излиза и доста мъдра! Поздравления и много семейно щастие.

Аз тези не ги знам даже кои са - не гледам много филми... Съдейки по снимките, обаче ми се струва, че по-правилно е да му забрани изобщо да се среща с каквито и да е жени под 60 годишна възраст...

Хю време ти е за нещо по младо!!

това е много шантава история, излиза че той на 27 се е оженил за 40 годишна... и логически, имат само осиновени деца...

Нещо против осиновените деца ли имаш?

не, но нещо не разбирам такива бракове при които от самото начало е ясно че няма да имат собствени деца.. негова си работа, ако иска да е взел някоя и на 60 години вместо на 40.. писаха преди време за една германка, която с помощта на модерната медицина станала пак майка на 65, честито...

за деми мур и ащан качар нещо да кажете?

И какво от това?

Дебора трябва да е фрашкана с пари. Не мога да си представя чак толкова.