Анджелина Джоли ще изиграе императрица Екатерина Велика

Анджелина Джоли ще изпълни ролята на руската императрица Екатерина Втора Велика в новия си филм, съобщи в."Дейли мейл".

Обратно в новината

Коментари - Анджелина Джоли ще изиграе императрица Екатерина Велика | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намирисва на голям резил.

Както изигра майката на Александър Македонски.

Мили боже, здравата я гони грандоманията тази анорексичка!Екатерина все пак е била жена със сочна плът, как ще я охранят Анджи?

е така!Има картини от младостта на Екатерина Велика!Там е много нежна жена.

Джоли и Екатерина Велика- о, каква голяма грешка!Нищо общо между двете.Джоли със сигурност няма представа коя е тази императрица, каква визия, какво поведение е имала.Чакаме голямо издънване.

Ти пък щото много имаш! Ей завист , пуста злоба !!!! Анджелина е прекрасна.

Кой и за какво да и завижда - само не ми казвайте "парите". Та тя се самоосакати - какви ли органи не махна от себе си! Тук работата е СЪМНИТЕЛНА ....за акъла и!

ЕДИНСТВЕНИЯ РОДЕН ЗАПАДНЯК КОЙТО МОЖЕ ДА ИЗИГРАЕ РУСНА Е РУСНАКА ДЕПАРДИЙО :)))) ..... ТАЯ БЕЗДАРНИЦА НЕ ВИЖДАМ КАК МОЖЕ ДА ИЗИГРАЕ РУСКИНЯ БЕЗ ДА ИМА РУСКО СЪЗНАНИЕ ??:)))

Бре то да ти кажа не се знае колко руско е било и съзнанието на самата Екатерина! Ма здраве да е! Инак виж първо филма и после говори!

видя ли го филма

много и се иска да бъде велика,ама не става.

Я пусни снимка на твоята невеста да я видим какъв е ботур, а ако немаш , снимай си лявата ръчичка със смартфона който ще изплащаш две години. Правиш ли разлика от иска и се и от професия актьор?

Кой те знае и ти къв си бутулясал?

Анджелина не е някаква особена актриса. По-скоро е известна с визията си. Не мисля, че има капацитета за подобна роля.

Щото пък ти имаш, или си някакъв мастит кинокритик, а дано ама надали, Анджелина е прекрасна и като визия и като актриса и резултатите го показват колкото и да я плюете, като пуснат филм с нея салоните са пълни и нейните филми са най-много теглени и то най-вече от компексари които пишат врели некипели за нея, тя е добра актриса и ще изиграе каквото трябва , а руснаците не са извънземни, че да не може чужденец са ги пресъздаде.

Тя като Кира Найтли, с образа на Анна Каренина. Абсолютно неподходящи са.

Пак ще бъде някоя пошлост и глупост, която няма нищо общо нито с Екатерина - немска принцеса и наистина велика руска императрица, но доста сложна личност, нито с Русия и нейната история, нито пък с връзката между двамата, която съвсем не е толкова потресаваща, колкото се опитват да я изкарат западняците! Много по-интересни са връзките и преписката на Екатерина с умните мъже на времето, в което тя е живяла - Михайло Ломоносов, френските философи, германския император ... А Гришката Потьомкин, заедно с двамата му братя, са едни веселяци, побойници и авантюристи, които са й помогнали да се качи на трона чрез държавен преврат и убийство на мъжа й, който за нищо не ставал, но въпреки това е бил убит, и на законния наследник, посочен от Елизавета, който е погубен по най-жесток начин в Петропавловската крепост, за да не може да предяви претенции към трона - сина на племенницата на Елизавета Анна Леополдовна и Саксонския посланик граф Мориц Линар ... А Анджелина ще направи поредната фантасмагория, за да си начеше крастата да се изобразява като императрица и да снима в Екатерининския дворец край Санкт-Петербург - сред позлатите и великолепието на една империя, от която хал хабер си няма ... (((

Бъркаш Потьомкин с Григорий Орлов :)

Да бе, извинявам се за което, Гришката Орлов и братята й помагат да се качи на трона, а Потьомкин идва след това - когато вече тя се захваща със строителство, войни за разширяване на империята и по-мащабни проекти ... Вярно ,че така беше, аз се увлякох, защото последния руски филм, който гледах за нея беше до момента на възкачването й на престола и там тримата офицери-веселяци доста се отличиха ... Но, както и да е - нито Анджи може да изобрази Екатерина в който и да е период от живота й, нито някой западен новомоден актьор - руските боляри, членовете на двора й, които са големи фоги всеки поотделно, и съвсем не са просто "любовниците на императрицата", а си имат много свои достоинства и недостатъци ...

Джоли е ама последната, която подхожда за тази роля. Нито е запозната с образа на великата руска императрица и значението и за Русия, нито въобще с руската история. Кой знае какво ще наизмислят.

Абе той и Ди Каприо не се е давил никога , пък я виж какво удавяне му направи, те са артисти и ще си направят ролите , я Брат Пит какъв Ахил беше за чудо и приказ, е ми хората сигурно четат и влизат в образ това им е работата и явно си я вършат добре защото като пуснат нещо с нея са пълни киносалоните.

че .е играе, бедата е, че ще режисира. Кой ще е Гришка Потьомкин? Дано да е Брад Пит, позагуби се това момче, а той е истинският талант от двамата. Язък, от години е детегледачка. Не е честно, може повече.

Така е, от двамата той е талантливият. Харизматичен, многопластов, изпипва ролите си. Тя не е от неговата класа.

Споко, знаем, че българите и от филми разбираме, нема начин просто!

...Анджелина Джоли като личност ми говори, че и в американското киноизкуство има "чалга", не само в България. Посредствено излъчване на "кръчмарска" хубост, посредствена игра...и много големи претенции. Познато, нали?? Спирам до тук. Тъпаци. Искат американка?....Една Мерил Стрийп би изиграла брилянтно Екатерина Велика.Има силно аристократично излъчване с умен поглед, като в същото време може да изиграе която и да е "кучка". Просто една "кралица" на киното, ще влезе в ролята на друга кралица..жалко. Да не се ядосваме.Не ходя на кино,а се радвам на стари класики у дома.От времето, когато се правеха истински филми с наистина големи актьори и човеци...

Екатерина обичала секса не само с конярите си, но и с конете. Добре е Анджелина да изиграе правдиво ролята.

да, прав си, в "исторически "план тя ще наблегне на ...секса - после ще спечели оскар и кой знае... може да изиграе и петър велики

Ха ,ха ,ха, а Брад Пит ще играе Сталин.

TIREX

хахахх най некадърната ...

Седя тук и ви чета... не че нещо, ама кат толкова разбирате от кино, или режисура итн.. защо вие не заместите Анджелина, явно сте по големи разбирачи... хайде да ви видя, щом сте по-големи, и велики, и по добри от нея... не става само със седене в малкото мизерно апартаментче 300лв заплатка, ракийка и салатка с Планета тв, трябва и труд да стигнете до нивото на Джоли...

Ние сме тези,които няма да гледат филма. Американците обичат друг тип филми. И те няма да напълнят бокс офиса.

TIREX

защо когато нямате конкретни доводи против нечие мнение се хващате" ама ти го направи..ама ти когато и имаш $... какво разбирате .. Филмите са за зрители и ..хонорари на участващите...мненията са на Зрители..не на калайджии , генерални режисьори, и прочее въпросната благодарение на тейкои /чукал я от малка/ е налагана..нищо като актриса...

Пърдон. Краси Радков е мнооого по-подходящ за образа на Екатерина Велика. Без майтап.

Абсолютно. Краси всичко може да изиграе,а и на кила я докарва Екатерина.

Тия са изперкали яко. Даже Мартина Вачкова би била по-добър избор. Или може би Маргарита Карамитева ( дъщерята на Седларов във филма Опасен чар). Та даже и Азис би бил по-добър вариант.

Наистина. Азис, Краси Радков, Сашка Васева дори - доста повече докарват на мамашата Екатерина.

С тия дебели ботоксови джуки става само за едно, но няма да кажа, защото ще ме изтрият. Никава връзка с образа на Екатерина. Нищо, което да напомня на Екатерина Велика. - Джоли е черна, латино тип, кралицата трябва да е бяла, светла, севрен тип жена, едва ли по времето на Екатерина Велика медицината е била в състояние да помпа джуките на жените със силикон. Очите и са прекалено мазни, блудкави, прелъстяваши, търсещи, искащи...Прекалено простоват вид. Плебейски вид, работническо-селски вид, католическа муцуна, не е аристократична, никаква властност и сила в тоя мек, искащ секс поглед. Много тъпо, много малоумни кинаджии, режисьори, продуценти, сценаристи и така нататък. Още от пръв поглед се набива на очи разликата между Жули и нейната героиня. С тази физиономия и излъчване Жоли прилича на продавачка на зеленчуци, сладолед, домашна помощница, миячка на басейни, порно-актриса, но не и на Екатерина Веллика.

Мале, човече ! - дали имаш блог - много ми се иска да чета и други такива анализи.

Анжито е режисьорът, тя си избира актьорския състав. Екатерина Велика е била германка, впрочем, не рускиня. Предполагам, че това ще е поредната гавра с паметта на империатрицата, защото сред плебса славата й като държавник открай време е задмината от печалната слава, която е предобила на стари години, заради женско заболяване.

Kalin

Американците са пробвали много пъти да правят неща свързани с руски класици или руска история от нямото кино до ден днешен.Всичките са били....меко казано смешни.Просто не им се отдава и за съжаление и Джоли ще е поредния смехотворен опит.Да не говорим че хич не и отива квито и гримове и.....да ползват да влезе в такава роял.

Еее, не си прав. Какво смешно намери в "Ана Каренина" например и Софи Марсо?!

Kalin

Не си спомням Софи Марсо да е американка ама щом казваш ок -това едното и другото въпросния филм е доста по слаб от руския.

Каква гавра с образа на Екатерена Велика! Тази бутафория анджелинка, става само за холивудските боклуци и помии!

Таз като я вида и ми се приисква да дефекитам!

само не дефекирай в Благоевград.Сети ли се ....за какво пиша?Аз помня много...мамка ти!

Ква е тази работа с Благоевград?

Ама верно ли не се сети....!Да го духаш.

Не се пиши вече под това име.Мамка ти.

Одобрявам. Анджелина има точно царствено и студено излъчване, което я прави много подходяща за такъв тип роля.

по-добър е романът "екатерина велика" на андре мороа. струва ми се, че пак ще бъде американизирана, (т.е. изопачена), историята.

Джоли, сори Майкъл! Не ставаш!Парите НЕ са всичко......тука става за много пари бе мишко

Явно имаш сериозни комплекси, за да пишеш такива нелепици в няколко поста. Гледай си животеца и се примири, че си от милиардите, които никога няма да станат велики професионалисти и велики хора.

Анджелина Джоли може да е всяка която си поиска............но коя може да е Анджелина Джоли

Джоли, сори Майкъл! Не ставаш!Парите НЕ са всичко!

Първо, в личен план Екатерина Велика не е била сериозна, че ролята да е сериозна. Имала е около двеста любовника по каталог. Не злобея, дай боже всекиму. Филмът е отклик на отиващата си младост у Джоли и навлизане в зряла възраст. И все пак Джоли с продуцирането и режисорането на филми върви с уверени крачки към финансов и творчески фалит.

За последното изречение си прав, но за сериозността на ролята и любовниците, ти наистина ли направи връзката?! :)

Идеята е следната: простоват човек се играе лесно. "Императрицата" е била неподбираща к......на, така че не бибило трудно за голям процент от жените да я изиграят. Важно обаче е да се издокара външният образ, а Анджелина е доста симпатична за да пасне...

В каква възраст ще играе Катерина Велика? Че от картината, от която я познавам, става дума за Екатерина Велика, е доста пухкава. А Джоли е скини, което си е супер де.

В Оръжейната палата в Москва има нейни рокли и карети. Ще се шашнеш колко е миниатюрна по нашите представи. А рицарските доспехи са като за първолачета. В Ермитажа има манекен с дрехите на Петър 1. Какъв ти великан, средностатистически среден на ръст слабушко. Ние явно дърпаме на телеса, на разум едва ли.

TИPAMИCУ

За филма може и да е понапомпат.

Майко мила, това да не е по програмата "От социални помощи към заетост"? Тази не става за никаква сериозна роля.

Защо бе Джоли е атрактивна жена , добра майка и не на последно място дарява доста пари за различни каузи . С две думи -добър човек е .

Джоли, сори Майкъл! Не ставаш!Парите НЕ са всичко! Екатерина Велика НЕ Е ДОБРА, а ВЕЛИКА!

Джоли има оскар за най-добра поддържаща женска роля. Как мислиш, твоето мнение има линякакво значение? Мхммм тъпо ама няма!

то и Робърт Де Ниро има оскар за Кръстника и какво?Реално оскар заслужава за шофоьор на такси най вече!Просто тази актриса е обявена че еди какво си и рекламирана ЗВЕРСКИ 5и това е!Така навремето Мерлин Монро е превърната в звезда....Поп АРТ БРАТЯ!!!!!!!!