17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Mного добре се представиха и двете. НО,знаете много добре ,че на финала винаги отива най-бездарния. Това е България ,парите управляват.Жалко ,но винаги става така.

Бяхте страхотни ! Нико ти мила моя си прекрасна , обичам те , продължавай смело напред ❤️❤️❤️

Шапки долу, ангелски гласове.

Момичета, два сласкопойни славея , добре, че беше вашето изпълнение да ни утеши поне малко за загубата на Милен Цветков. И двете заслужено продължихте и сте най-добрите!

Това шоу трябва да се казва не "Гласът на България" а "Журито на нещо там на сцената "!!! Само в двете училища в Котел и Широка лъка ще намерите поне 20/двадесет/ деца, които без никаква репетиция ще ги отнесат и двете! Но важното е журито да се лигави по сценарий!

Тараланкоулу, много разбираш от пеене. Ха, ха, ха.

Пич, това е може би най-трудната за изпяване българска народна песен. Ако не вярваш, питай в двете училища в Котел и Широка лъка.

Точно защото знам,казах двадесет деца, а не всички или сто и двадесет!

Измежду всички посредствени, обявихте, че тези имат ангелски гласове. Това че пеят народна песен, не прави гласовете им ангелски. И моля, пуснете коментарите за смъртта на Милен Цветков, защото си е направо убийство! Не ни пробутвайте статии за неща, които нямат никакво значение!

Е, няма нужда непрекъснато да споменавате, че момичето е циганка, ромка или някаква националност. ТЪПО Е. Може ли всеки път когато се говори за някого да се изтъква БЪЛГАРКАТА, Итаиланката, Французойката... Тва е малоумно. Ок, ромка-циганка - какво значение има.? Момичето пее прекрасно - фокусирайте се върху това, драги джурналисти!

Супер бяха , чак накрая се насълзих ! Все пак добре стана че продължават и двете!