Анхела Понсе стана първата трансджендър жена, спечелила "Мис Вселена Испания"

От 6 години в конкурса имат право да участват трансджендър представителки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май началото на цялата тази малоумна пропаганда беше с избирането на Дана Интернешънъл за победител в Евровизия.

Светът се побърка....Ами то си е казано: "Не е луд този, който взема зелника, а този, който му го дава"...

Тези нямат женсвеност,веднага си личи,че са бъгнати. Причиат на жени на пръв поглед,но като се вгледаш мъжкото си личи.

изврящениьта край нямат

Горко им на испанците след като най-красивата им жена е травестит

Като са го кастрирали този, какво удоволствие може да бъде изпитва вече!?

Интересно как с един поглед от малката снимка сканирах, че е мъж. Още преди да прочета заглавието. Впрочем същото, но по-засилено усещане имам към повечето ни плеймейтки и миски. Дали греша?

Анхела е по-жена от Светлана на Гущера :)

Айде бъдете честни. Вярно е, че на някой снимки си личат мъжките черти, но като цяло има нежно лице. Много жени имат по-остри черти и пак са красиви. Ако не знаехте, че си е сменяла пола щеше ли да ви дойде на ума изобщо. Наистина малко е странно да допускат такава участничка най-малкото заради корекциите, които много трансджендър хора си правят. Но пък това е конкурс за красота, а тя е относително понятие.

Защо, след като мачото е станала мацка, обявява: "Целта ми е да бъда носителЯТ ..." Значи, НЕЩОТО си се счита за мъж! Следователно трябва да бъде дисквалифицирано и порицано за ЛЪЖА.

За голяма злоба и яд на бг копанарките_тази ги превъзхожда по красота и финес в пъти

И ние избрахме за мис едно нещо, което много приличаше на тази "нежна хубост девическа" с лице на констенурски гръб. Ти защо се засягаш толкова? Твоят копанарски род нещо те отхвърли от номинациите ли, и ти сега ги черниш?!

С операция вече не е огромен проблем да се постигнаат женски полови органи, така че госпожицата е готов(а) за удоволствия...Само един проблем има - деца не може да има.

И тя не може да им удоволдтвия

Всичко това вече започна да става зловещо....

Мдаа.

Испанците са тарикати - сега имат един участник и за двата конкурса - Мис и Мистър ...нещо си... !

Значи не се бъзикам, просто искам да знам! Та сега тая ... жена си има чурка и другото и се мисли за жена! Или вече си няма гореописаните атрибути и сега е с Y хромозома, но с други полови атрибути? Нека някой дето по-ги разбира тия неща да ми обясни, че се обърквам вече!

Има доста информация в нета. Общо-взето серия от операции, едната доста дълга и травматична. Кастрират го (отстраняват му тестисите), на мястото където му стърчи пениса, му пробиват дупка, която да служи за вагина, пенисът се модифицира частично, гледат да му запазят чувствителност и да го превърнат в клитор. И понеже генетично е мъж, ако иска да го докарва малко от малко на вид - трябва да е на хормони до края на живота си. Проблемът е, че тялото е така програмирано, че поддържа някаква хомеостаза и се опитва всякак да компенсира настъпилия хормоналния дисбаланс.

Еми - отрязал си пишката и си мечтае да е жена, но отдалеч мирише на мъж. Каквото и да прави - хромозомите не може да си прекрои.

Ако този си мисли, че е жена... ха ха .. от всякъде му личат мъжките черти - широката челюст, очите.. ама не е луд човека, а тези, които са го избрали за "мис"-ка

Направо си е МЪЖ С КОСА И ГРИМ, грозна, конска жена. Но е "демократично" избрана, като продължител на зловещи мрачни действия на средновековни психопатски секти, израждащи човешкия род.

масовата съвременна жена трябва много да поразсъждава над въпроса защо и джендърите вече изглеждат по-добре от нея и къде се загуби, а и защо, женствеността й и грацията и т.н. всичко което я прави жена!

да

Ами много е просто! Проблемът си е в нас жените! Решихме да се еманципираме, иззехме ролите на мъжете.Сега ние сме тия дето се грижим за семейството, да изкарваме пари да плащаме сметки. Но не сме си оставили и женската работа, Перем, готвим, чистим, целия слугински фитнес. И накрая на 35-40 изглеждаме като на 70. А понеже в природата трябва да има и баланс все повече мъжете се опитват да се направят на жени, но без слугинският арсенал.

Gergana_NeSlaveikova

Точно попадение!

разврат, толерастия, почнаха и педофилията да прокарват. Нищо ново под слънцето! Такива идиотии историята познава и познава. Атлантида, Древна Елада, Древен РИм. Все с печален край!Така че тези, които рипат срещу природата и нейните закони и искат да се правят на бели бръмбари, защото така им хрумнало и такива се чувставли не са нещо , което слънцето не е виждало.

Ти гледай и за инцеста да не пробутат някоя конвенция. Че някои общества го представят като нещо много полезно, доказват го даже с художествени картини от древността ... Постижения на човечеството! Всеки има право да прави, каквото иска, нъл тъй, това е "демокрацията". В тази връзка питам, защо са ни закрити тоалетни?

"тези, които рипат срещу природата" Ами драги хора, да не би да извънземните са пратили на земята гей животни и хора? Ами същата природа ги е създала бе. Айде, малко мозък да се вкара. Страх да го хване човек от неандерталщината в България, не от трансджендърите.

Махнаха забраната и веднага, на секундата спечели трансджендър същество което нито мъж нито жена. Жалко е че традиционно католически страни като Испания отстъпват от християнските цености. Сякаш целият свят се изврати.

Да ти имам християнските ценности :D Половината от католическите попове са в училищата тук в Испания (частното обучение е почти винаги вързано към църквата) и посягат на деца. Ето това е заплахата, не горките хора, които са се родили в грешно тяло, и никому зло не правят.

и а пропо, за големите християни тук, Библията проповядва любов, не омраза

Не виновна природата, че лукавият говори във вас, това няма как да не го знаете. Хомоскесуализма е грях, папа Йоан Павел категорично забрани техните бракове в църквата. Недостойнте свещеници са не повече от 1% от всичките останали, но те пак са много защото Католическата църква е над милярд души по света и темата е много болезнена.

Проповядва любов към ближния си , а джендърите - отрича и заклеймява, тази библия. Не го ли знаеш?!

Как изостанах толкова ?Унесен в работа се оказва, че не знам явно ясни понятия?Срам, не срам да питам какво е "трансжена"?

но през годините се е осъзнало като жена- и след една-две процедури- смяна на името- право на участие- и Мис Испания!

Колко политкоректно. Предозиране, предозиране...накрая на...иране.

Какво значи "трансджендър жена"? И защо говори за себе си в мъжки род - че била "носителЯТ" на незнам какво си.

Сега ако не я изберат за номер 1, ще съди журито за дискриминация... да ти пикая на болния свят...

Очаквам Мисис....джендър.

Какво е трансджендър?

кофти

Това е мъж нали ? Вече много се обърквам. Преид беше лесно. Мъж/ Жена педераст / лесбийка. Сега това какво е ? Травела ?

се лупа във всички дупки,а мозъкът му е полиран, така ли?

те затова тъпите испанци са я/го избрали за мис. То това явно не отказва на никой - мъж или жена и има двойно повече поддръжници от обикновените кандидат-миски.

те затова тъпите испанци са я/го избрали за мис. То това явно не отказва на никой - мъж или жена и има двойно повече поддръжници от обикновените кандидат-миски.

те затова тъпите испанци са я/го избрали за мис. То това явно не отказва на никой - мъж или жена и има двойно повече поддръжници от обикновените кандидат-миски.

Айде почна се. Идва новият световен ред гласен и промотиран от гидовете. Разврат, толерастия, унищожение на бялата раса и вкарване на много много фурни мангусти и резачки гагаузи. Ако не се надигнат европейците Сите ще ги направят джендъри да ги ши..т мангусти и гагаузите детски споменах горе Айде болна европол събуди се че да не стане наистина късни и изритан содом Гомор и толерастия подкрепяни от плана калерги

Виж са ,нЕкои работи не виреят по нЕкои геогравски ширини. НЕма начин на славяните и прабългарите да им хареса на ходят на токчета.

Ако брадатия Кончита Вурст набара Анхела Понсе ще стане много интересно!

Вече не ми е чудно защо и футбола замина при великите мореплаватели и конкистадорите назад в миналото. Гордостта на Испания има ново лице Анхела Понсе .Щом са я избрали нека представя ...името и цветовете ...пред цялата вселена.

Защо се заблуждават, че са жени!?

Май скоро задължително условие за участие в какъвто и да е конкурс ще бъде да си трансджендър или поне обикновен хомо.

Така и трябва. Това са тържища на плът. Парада на по-високоплатените жрици. А ползвателите на такива имат нужда от разнообразяване. Днес това - утре ще започнат да си отваря дупки или да си присаждат израстъци на по-специални места, за по-специални удоволствия ...

Транс-сексуална, а не трансджендър! Много моля, все пак сме българи.

у-ХА-ХА , да са ви честити хубавиците, съвременни мъже! Като млади бяхме хубави и ни харесваха истински мъже! Уверявам ви, не беше лошо! А сега не искаме нито вас, нито джендъри!Халал да са ви!

Никога не е излишна конкуренция ;)

взимай си я направо конкуренцията! На мен лично - мъже, които имат уклон към мъже, пък дори много красиви мъже и с откъснати чурки, са счупени мъже. Току-виж науката напреднало толкова, че скоро да можете да се пъпкувате взаимно, от сърце ви го пожелавам!

Е то останаха ли жени, или само мрънкащи вечно недоволни сметачни машини за банкноти....

Тези испанци... Големи извратеняци се оказаха.

От общество, което изпада в екстаз, когато "юнаци-рапираджии" демонстративно УБИВАТ предварително нарочно разярено от други "юнаци-подлоги" красиво мощно животно, което ги е хранило и им е служело, може да се очаква всякаква извратенящина. В това число и осиновяването от хомосексуални и такива "трансове" на деца. Това си е живо поощряване и толериране на педофилията - най-гнусното престъпление.

Човек не може да е сигурен, докато не бръкне в гащичките и. Какво правим с адамовата ябълка?!

То с подходящ грим и Азис прилича на Мерелин Монро, ама изкъпан - никак! Та, преди да ги лющите тези жени, най-добре ги изкъпете, инак тази и да й бръкнеш в гащетата, нищо няма да намериш и все пак - едва ли мирише на жена, дори да си е инжектирала тонове естроген, за тези работи си трябва нос! Мъжки нос!

Стига с тия пошлости ! Вече искам отново да дойдат руснаците ! Не искам джендъри, българина не е от тая пасмина...

Аз не искам руснаците, обаче нпълно ви разбирам. Ако зависеше от мен щях да прокарам руските закони за криминизация на хомо пропагандата сред малолетни.

какви времена дойдоха, сега не може да сигурен дори, кое е мъжко, кое е женско?!

Кво ти пука?!

Демек тая има патка? А па е толко убава...

Ползваш алтернативния вход.

"Тя" само да не ползва неговия!

Няма патка, т.е. има, ама са му я вдлъбнали наобратно, отрязали са му топките, вместо тях са му сложили други две топки силикон на гърдите, оскубали са му всичкото косъм, натъпкали са го с един тон женски хормони и са му сложили два тона грим. Бива ли истински мъж да откаже на такъв? Най-малкото от съчувствие.

ние от младежкото либерално движение работим усилено за узаконяване на брака между жив и труд, всеки след смърта си има право да завещае тялото, на някой който ще го убича и грижовно пази във фризера.

Ще спечели само щото е джендър...

Ако в журито са джендъри - със сигурност.

пазара е свободен, затлъстелите феминистки, вече никой нема да ги трае! сега ще видят как е в условията на конкуренция, монополът свърши!!

Половите Хормони и ракът вървят в пакет, Сатаната не ви е предупредил

Стига с този съюз между мъж и жена , това е изтъркано. Нека има повече трансженъри, които да конкурират жените по тези конкурси , нека има повече роботи също, които да печелят конкурси за красота и крайно време е да се лансира секс със животни, изоставаме

Чакай бе. Първо да се лансира Секс с до 10 годишни дечица. Има време и за животните

Първо Да се лансира убийствата на джендъри нещо като лов на луди и ивратени за забавление на други луди и извратени

То сексът с деца до 10 годишна възраст си е отколешен бизнес и по Холивуд и в детските домове, при това не само в най-бедните страни.

Без коментар!

В Тайван е пълно с такива мис-ки.. че и значително по-хубави! Затова не трябва да се прекалява с алкохола - да няма после лоши спомени..

Тайланд искаш да кажеш, а не Тайван!!

Да, тъпият редактор на телефона го е сменил...