Антония пред Венета Райкова: Само в България съм ”крокодил”

Антония Петрова гостува в студиото за предстоящия брой на "Горещо" тази събота и сподели в водещата Венета Райкова възмущението си от грозните определения, които й дадоха българските медии и зрители след спечелването на титлата "Мис България".

Обратно в новината

Коментари - Антония пред Венета Райкова: Само в България съм ”крокодил” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази става все по-гнусна.

откога сближените очи са еталон за красота? и разкривеното тяло с недооформени празци?

тази само като я слушам ми се повръща. грозна си, с купена титла, с купени дипломи, не ти се учи, нито работи, не си интелигентна, а отгоре на всичкото си нагла и проста. а това за съжаление не се лекува.

Victoria

"с бяла кожа" ??? А мургавите и дръпнатите патки ли да пасат ?

Ми грозна е.Всичкото и е грозно - и лицето, и държанието.

Не, скъпа навсякъде по света си крокодил!!!

Ама точно крокодил си е :)

nABAN SI LACOSTE

Силиконов крокодил с подобрения- така става ли, Тоце?

Е защо се обижда?!Не всяка миска получава това звание!

3а "грацията, възпитанието и образованието" за което се самоизтъква този крокодил , наистина е супер нахално, защото не се забеляват изобщо, а за купената диплома...да не коментира, защото и тя е платена като"коронката"!

Добре, ако си вярваш, че само в България те мислят за крокодил, защо не опиташ да си намериш работа като модел в чужбина...Ако не се получи там, значи навсякъде си крокодил...Имаш пари, не ти трябва да работиш - просто изпраи снимки и виж колко агенции в чужбина ще се заинтересуват...

Без капка злоба, с ръка на сърцето - КРОКОДИЛ СИ!

Ми грозничка си е ! То и фотоапарата не я люби много явно, щото нито на една снимка не се вижда ясно лицето й! А, тя да не би да има мустаци?

Стига бе! Тя да не е сом?!?!? Крокодил е! А те мустаци нямат...

Аааааа не така! Няма да обиждате крокодилите, независимо от кой вид са като ги сравнявате с Тоца. Тоца е толкова препарирана от пластични хирурзи, че прилича само на макет на крокодил, ама лоша изработка.

Къде има крокус да го изловя? Казвате, само в България, но ги има и в Египет, и по Амазонка, ама са по.-мънички от този, с по-малка уста и по-ясни зелени очи. Не стават за домашни любимци, защото винаги накрая те разкъсват, след като те ошушкат до дъно. Чакайте ме, ида да помогна и после дим да ги няма.

Каквито и пропорции, кожа, очи, коси, образование и т.н. да имаш, като те погледне човек в главата вижда точно крокодил. Не можеш да избягаш от това определение и спри да досаждаш на хората и да ги занимаваш със себе си. Никой не се сеща отдавна за теб.Момичета с твоите мерки и теглилки колкото искаш, но поне са красиви, а теб никаква те няма.

Г оспожо,Петрова по красив крокодил от вас не съм срщала.Едно е да си красив,друго е да си мислиш че си красив.И пет висше да имаш на дали ще разбереш разликата.Спрете да показвате наи-после простотията си.

...писна ми от този крокодил наистина вече...що се бута в медиите, като толкова е щастлива.. и защо непрекъснато е лансират - парите не миришели - да бе, да.. на конкурса не би ли и правили гърдите, само ги коригирали, ама не знае как и с какво, три вишшши "убразувания" имала... от Русия разбира се, нейния не бил богат, не и бил купил титлата, отвлякъл я бил, пък не бил..пък..., абе спрете да я тиражирате тая..аман от чалга!

Добре де, само не разбирам защо трябва да продължаваме да обиждаме крокодилите?

Да в България е само крокодил, а в Русия е крокодила Гена.

Ако влезеш да плуваш в Нил,може и за лебед да те помислят крокодилите :-))) Но у БГ-то си баш крокодил :-)))

Да, аз виждам.

Тя не е грозна, а просто е безлична.

И кога ще престане да плаща за да я показват ? Колкото повече се напъва - толкова по-зле за нея става . Не може да замаже глупостта си , не и ли стана ясно !

нещо не схващам, защо всички я сравнявате с крокодил? Та в крокодила има чар, грация и интелект. Айде моля ви се не обиждайте крокитата.

По- добре е да спре с публичните си изяви за кавото и да било-семейство, екскурзии, дом и пр. Тя просто агонизира, милата ! Не е интересна, а е жалка дори.

Пукаме коментари и то ни пише, че ще се пуснат, ако оператор ги одобри. Гарнация, че одобрението коментари, макар и болезнено откровени ще са най-много 1 /10 от всички негативни коментари .Най-грубите и истинските няма да ги пуснат.

180 см руса....далеч не е гаранция за красота. Според мен толкова висока жена не може да мине за красива - мъжете предпочитат нежни и по-дребни жени. Руса...ми то русото е символ на много други неща. Като цяло дори тези стандалти, които Крокодилка си внушава, че са признак на красотата и са много субективни. Метър и осемдесет жена си е жива кобила.

Така е - това е абсолютно вярно. Само в България си крокодил, в чужбина си крокъдайл. Абе...все се чудя как може главата и да е два пъти по-голяма от нормалната женска глава...и пак няма мозък за 5 стотинки в нея.

Към Антония - живей и се наслаждавай на живота си - бъди щастлива и преуспявай!... Данък "обществено мнение" не се плаща, нали - какво ти пука кой какво си мисли за теб? Към останалите - Антония може да не е най-красивата българка, но определено не е и най-грозната... и не е "крокодил" - такова прозвище може да изплюе само устата на простак. Преди да плюете по другите, погледнете себе си - не просто в огледалото - а си подредете живота, за да ви е по-гот...

Мен ми е гот, ама тя пак си е крокодил.И като е станала Мис България ще плаща данък обществено мнение.

О-Ооооо Тони,виждала съм те от близо и тогава не ми се стори грозна направо си беше страшна!!!!!!Стига си се излагала,че ставаш смешна

хаха коментарите са показателни не мога друго да измисля и за това свалям шапка на всички коментирали... жалко че ловеца на крокодили загина иначе щеше да дойде и да я изследва да се знае поне каква порода е...

Навсякъде по света едно момиче, което е метър и осемдесет, висока, руса, слаба, с правилни пропорции на лице и тяло, с бяла кожа, сини очи, има грация, възпитание, добро образование, И СЕ КАЗВА АНТОНИЯ ПЕТРОВА е КРОКОДИЛ, а в България тя е ПЪРВА КРАСАВИЦА.

в България крокодил, а навън - crocodile...

Мила, навираш се между шамарите и си го получаваш. Аз не съм красива, но никой не ме нарича крокодил. Остави хората да те забравят и лоша дума няма да чуеш.

зелен, страшен и говори :)

Да, виждам крокодил. Както и всички други , които са написали същото преди мен. Дано Антония прочете тези коментари и не ни стряска повече с физиономията си отвсякъде.

Харесвай се колкото си искаш, но не ни го натрапвай !Не зная какво виждаш в огледалото ,но ние /без фотошоп / виждаме една застаряваща жена жадна за внимание.Ами омъжи се- искай внимание от съпруга си, стига си ни занимавала!

Хахахахаха, не знаех, че крокодилите имат правилни черти, това момиче ме забавлява истински....

Ма това е комплимент за теб! Повече приличаш на кон, само не мога да разбера как спонсорът ти те търпи още?!

в България си крокодил, а навън - crocodile...

Крокодил, крокодил, ама с яки връзки!