Антония Петрова коронована за ”Мисис Русия Свят”

Перничанката Антония Петрова, която стана "Мис България" 2009, се окичи с нова титла. Амбициозната блондинка стана “Мисис Русия Свят” на пищна церемония, провела се в неделя в Саратов.

Обратно в новината

Коментари - Антония Петрова коронована за ”Мисис Русия Свят” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам има нещо странно в тази мадама,на някои снимки е перфектна но на някои е много зле,може би не трябва да се снима в профил,че носът и е леко кофти,иначе не е лошо да си понамали самочувствието,не знам какво толкова се е надула,и на кого толкова иска да се докаже,като има жени с доста по малко пари от нея,но е засенчват от всякъде.

Няма грозни жени,има малко ракии!

Тя е красива, умна, интелигентна, успяла жена. Има много за какво да й се завижда. Аз лично бих искала да срещам само такива като нея. От сърце й желая здраве и успехи.

Ей,нямат край тъпанарите злобливи в тази държава.Колко е красива и колко не е,се вижда от изявите на Антония.Но гледах няколко пъти клипа в който накара онова рядкото нервно изпражнения Милен Цветков да изпуши и покаже слабост.За това и свалям шапка.А това,че понякога не изглежда добре е резултат от настроение или умора.Незнам как изглеждат само хейтърите дето я плюят и особено "каручката" дето пише тъпни за онези момичета с по две-три "ВШЕТА".Ами таранколоу,нали и "вишетата" могат да се купят и то много по лесно от титла за красота.

Това поредната шега на Антония Петрова ли е или поредната лъжа? Цитирам: "Победу в конкурсе Миссис Россия-2012 одержала модель из Калининграда Инна Жиркова, супруга игрока сборной России и махачкалинского Анжи Юрия Жиркова."

Това поредната шега на Антония Петрова ли е или поредната лъжа? Цитирам: "Победу в конкурсе Миссис Россия-2012 одержала модель из Калининграда Инна Жиркова, супруга игрока сборной России и махачкалинского Анжи Юрия Жиркова."

Конкурсите са 2 " "Миссис Россия 2012" и "Миссис Россия Свет2012"

Ето за истинската победителка: "Калининградка Инна Жиркова победила в конкурсе Миссис Россия - 2012" - в Комсомольская правда - link

Извадка от официалната страница за гласуване на конкурса мисис Посия 2012: "7 Антония Петрова, 28 лет (г. Москва) - 43 голоса" "9 Дарья Резцова, 24 года (Саратовская обл.) - 373 голоса" "3 Наталья Васильева, 32 года (респ. Якутия) - 495 голосов" Може би които има най-малко точки той печели ...?!?!?

хахаха браво антоня:))))) покажи им на тя хеитерчета колко са зле и как не ти пука. успех малката, тя злобарчета нямат нито твоето тяло,нито твоите крака нито акал,нито ще имат някога спонсор. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това е като нашите спортисти, които се състезават под чуждо знаме... Колкото и да не си оценен в България, по добре бъди достоен българин, отколкото нелеп чуждопоклонник - щом я радва обаче, нека е щастлива жената!

каква грандиозна глупост...пъчете и се бийте в гърдите друго няма какво...

Ох, Боже, там при тия красавици точно този кон да изберат! Явно и там парите играят.

интересна находка за този тип конкурси в нета: линк *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тази не се спря с измислиците и лъжите. на кого иска да доказва, че е красива не разбрах. всички знаем, че и титлите и дипломите и са фалшиви, че не е ерудиран човек. по-скоро има нужда от специализирана медицинска помощ, но за това са виновни близките и, че не се усещат да я насочат и да я подкрепят, докато се излекува.

Не им ли писна на тез КРОКОДИЛИ да ходят по зоопарковете вече

тая куха леика единственното нещо което е направила е че се е оженила за дартак пияница разведен с деца грозен но с мангизи другото е ясно грозен крокодил станал мис благодарение на парите на дартия руснак и не завиждам да поясня че сам на 55 години и пари си имам достатачно

Съпругът й пак е трябвало да плати, едно време като се съдиха и влачиха по полицията човекът си призна, че й е пратил титлата Мис България сега го е прекарала да плати и Мис Русия.

Интересно ми е сега по руските форуми какви ужасени коментари има от този "избор". Хората са потресени.

....не е хубава,но мисля ,че е умна,което е по-важно....,а че има милиони пъти по-красиви рускини това е факт.

За теб може и да е умна.

дето я плюете,кой знае колко сте грозни и затова ви дразни нейната красота.

злобари и скаперници, искате да ни таковате без да плащате. алекс може да е мафиот и сас сигурност кесията му е олекнала след титлите на тоца, но е дженталмен, а не като вас дриплио и скаперник. учете се от него.за всеко мушкане титла, не жалти стотинки.

По неграмотно написан пост скоро не бях чела.

купили крокодилице тоца новуи приз.следуюшии приз будет "мис вселенна. завидуите плебеи. какое гражданство у етои шлюхе? кто нибуд знает?перник по руски ето человек котории пердит. тоца и ее хозяин перепердели всех.

Сайтът dni.ru предлага доста инфо да организаторката на конкурса и практиката за плащане на титлата. Миналата година короната е струвала 200 000 евро. На Тоца дали са и направили отстъпка.............? Би трябвало - нали вече е нали вече е "Мис-ка".

не разбирам зависта и озлоблението на пишещите против антоня??! тя е хубава ителегентна защо не се озлобявате кум толкова други в бг като ,актриси\' певици които дори не са хубави минали през много легла да ,успеят\' някоя роличка в серялче макар и тупо но важно да се вземат парички и популярност пазбира се браво на антоня тя е супер!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защото "певичките" и "актрисите" не ни се навират в полезрението със своите интелектуални дарби. Колко много момичета в БГ имат по 2 дори по 3 висшета ,ама не досаждат с това. Пък и интелигентността се доказва не се казва

Защото "певичките" и "актрисите" не ни се навират в полезрението със своите интелектуални дарби. Колко много момичета в БГ имат по 2 дори по 3 висшета ,ама не досаждат с това. Пък и интелигентността се доказва не се казва

Сейчас ака станйет и девочка на вся Монголия, евалла че й напраим у Пеуник! Но впервъйм да грабнет титлу на Коми АССР и Мис Байкало-Амурска магистрала за тренировъчку.

От известно време не си виждам коментарите във вашия дълбоко уважаван от мене сайт. Как мислите, ще се разберем ли цивилизовано? Може би трябва да се заинтересувам дали постъпвате така и с други ваши почитатели.

Cтрашно и се кефя- хубава,дръзка,умна и с огромно самочувствие,което супер много дразни някои.A Aнтония си живее живота и не и пука.

Крокодил, ама с пари и и и... и то много, много пари. И тук е валидно правилото "което не можеш да купиш с пари, взимаш го с много пари".

Luna0102

Как се получава статус "лоялен"? Искам да чета скрити коментари! Първо пише , че съдържанието е достъпно само за регистрирани потребители , а като се логна пак не може трябвало да съм "лоялен". Аз съм "лоялен" към семейството си например, сертификат от тях ли да искам или и от дира може да ми дадат?!

Страшна, страшна! Да я включат във филм на ужасите по-скоро.

А честито на братушките,сдобиха се със още един крокодил-Тонка,а крокодила Гена може да излезе спокойно вече в пенсия,има заместник.

нуу, смортю я и думаю - кто мне нравиться больше - Крокодил Гена или Крокодил Тоца. Думаю и не могу вьiдумать. Кажется Гена лучший - он хорошо поет.

Мис България с какво гражданство е била?

Каква злоба? Защо е тази завист? Антония е едно интелигентно и красиво момиче. Така ли се купува титла в Русия, съпругът и да не е милиардер- Поздравления Антония. Пожелавам ти да вземеш и титлата мисис Свят. Нека злобеят някой - това е българската завист.

както 673 е казал, ако беше някоя хубава българка всички щяхме безкрайно да и се радваме и да се гордеем с нея. Аз не съм чул някой да я намира за красива, освен мъжа и!!! Що за подигравка към хубавите момичета.......

Аз пък не съм чул българин да похвали някой- всички по света са "тъпи" ," грозни", сега модерното "цървули"... Мдааа

Тук не става въпрос за злоба! В никакъв случай. Ако беше някоя красива БЪЛГАРКА, каквито има със стотици хиляди, всички щяхме да се радваме! Но да ни пробутват това за красота, съжалявам, но това е меко казано обидно за красотата на българката, която е неоспорима! Не сме слепи, и оттук идва всеобщото недоволство.

Още повече че е силиконка и нагла и фукня. Като се сетя за онова интервю където се хвалеше че гардероба и бил пълен с кожени палта и ми се драйфа. Нямаме нужда от такива българки в БГ! Да си ходи в Русия там е им е мястото на подобни идиоти.

Отдавна не се бях смял толкова. И аз живея в Москва. В центъра - на Тверская и Старый Арбат на выходные може да видите десетки пъти по-хубави рускини). Последните ми две приятелки също бяха космически по-красиви. То тоя крокозъбер въобще не става за сравнение. Купена работа с две думи друзья)!

Човек трябва да има поне малко преценка за себе си и преди всичко самоуважение, за да не допуска да се излага така и да става за присмех на всички.... но то си трябва и малко акъл все пак....

Самоуважение? Ъммм, не познавам такава дума. Има ли я в речника? Кво ми пука на мене. Имам пари плащам си. И кои сте вие та ще ми казвате че съм грозна. Цяла Москва и Русия, а в България отдавна смятат че съм красива и секси. Ако пък се появят бръчки, мой Муж ще плати и ще си опъна пак кожата, ако пък ми увисне бюста ще си го вдигна с още 1-2 кубика силикон. Какво то не става с малко пари, става с много пари, а аз имам много и знам как да изкарам още

изглежда отговаря само на мерките но под тях кухо

Да си я харчуват със здраве!

Сега чакаме Мис Анимал планет да ГРАБНЕ:)

РУСКИНИТЕ СА НАИСТИНА КРАСИВИ,А КОРУПЦИЯ ИМА НА ВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА.

Всеки, който някога е бил в Москва е наясно, за какви ЖЕНИ и какви КРАСАВИЦИ става въпрос. Останалото са смехории. В Русия наша Тоца не би могла да мине дори за симпатична. Няма смисъл парите на баща и и мъжа и да отиват за титли, всеки е наясно.

Не само Москва е в Русия ;)

Anna ти ако си мислиш че няма хубави жени в Москва си изостанал (а) от своето развитие и от развитието на света с поне 25-30 години.

Четеш някак си, но дали осмисляш това, което си прочел.

Тя никъде няма шанс да мине за симпатична, не само в Русия...Може да я пратим в Нил, там сигурно ще я харесат себеподобните.

хаиде стига сте плиъли. какво и е на жената? много си е добре даже! вместо да се радваме, ние ще се изядем от завист и злоба! аман!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кроки пак изплува от тинята и се блещи!

Определено купена титла! Като дете съм живал там и рускините са много готини (и българките са, но тази прави изключение). Така че успех при покупката на Мис Вселена :) хаха

Честито, госпожо! Пожелавам Ви да станете и Мисис Свят!

link там едва ли се плаща..........

Както е тръгнало, съпругът ще й купи и титлата "Мис Баба на Вселената".

Откога наличието на дипломка, взета с много секс е признак за умствен капацитет?

С много - може. С малко е лошо.