Антония Петрова с изрязани бански на плажа

Антония Петрова пусна кадри в личния си профил в социалната мрежа от щастливото си пътешествие на Йонийските острови, където е със семейството си.

Обратно в новината

Коментари - Антония Петрова с изрязани бански на плажа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като се има в предвид, че съпругът е набор на сем. Петрови, работата става- мама, тати, чичо и аз на море. Кой човек на 29 години ходи на почивка с родителите си? Някой, който страда от психическо разстройство. Руснакът я взе тая само заради българското гражданство, а мама и тати си дадоха благословията.

Според мен тук ставаме свидетели на случай с дъщеря на майка с нарцистично разстройство на личността. Симптомите са на лице и са фотодокументирани.

А бе хора, няма ли кой да види, че тая пише с правописни грешки във ФБ? И за да замаскира лъже, че имала "екип", който поствал там, а в последно време започна да пише на латиница, за да не й личат грешките в правописа.

Странно как едно тяло хем може да е толкова кльощаво, хем отпуснато. Особено коленете- потресаващи. От как си направи пластика на носа, много обича да се снима в профил, но пак не го докарва на красота, сори.

До сега не съм срещала човек, който да каже, че харесва Тоца. Това го пиша, защото тя се оправдава, че само по форумите в интернет я плюят, но истината, че е всенародно нехаресвана особа. При това няма никакво покритие на претенциите й.

О,не!!! Направих грешка и погледнах снимката на лицето и! Сега вече цяла нощ ще сънувам кошмари!!! Моля, ви дир.бг сложете някакъв знак, че снимките не се препоръчват за деца и хора със слаби нерви! Че иначе сумати народ няма да спи тая нощ! Тази е чак плашеща! И с тоя парцал на главата си! Ужас!

На Тоца и отива едно нещо: най- презряната ,,миска".В това отношение пернишката ,,красавица" е без конкуренция!!!

къде си вярна ти любов народна ...

Моля да оставите новината на първа страница, за да може всеки да изкаже мнението си! Всички коментари следва да се публикуват в отделна рубрика. Благодаря предварително!

След близо 200 коментара да обобщим:най-грозната Мис избирана някога стана и най-оплюваната личност в публичното ни пространство.

Здраствуй Гена, мой друг крокодил

скивайте братовчедката

Събрал лъва животните в гората и им казал: - Умните да минат отляво, а красивите отдясно. Крокодила попитал - И аз сега какво да се разчекна ли, че съм умна и красива.

Браво Тоцо, още веднъж показа колко си жалка. Дано много си платила на Дир.бг за отразяването на "неповторимите" ти снимки. Този глупак-руснака няма ли да се осъзнае най-после.

той първо трябва да изтрезнее пък тогава да се осъзнае.

Quetzy:Антония е млада, хубава, образована, богата. Има всичко, за което си мечтаят 99% от тук лаещите селски кифли. Затова има и много завист. Нормално. Ти да не страдаш от раздвоение на личността???Назад в коментарите ревностно защитаваш красотата на Антония, а сега какво стана?

Странно разбиране за хубост, образованост и богатство имаш. Ако под хубост се разбира емнайсет пластични операции, под образованост купени дипломи без покритие и под богатство подаянията от чичко-паричко си абсолютно права.

Тя се движи по най-малкото съпротивление- диплома от България, дърт, пиян руснак и мотане по цял ден. Явно такива са й разбиранията за живота- яко чалга. Чалгаджийките поне започнаха да ходят прилично облечени и маркови дрехи, а тая ни веднъж не съм я видял издокарана с нещо читаво.

Кой ли завижда на Тоцка?И за какво- грозна, изкуствена, префърцунена, надута, МРАЗЕНА от сърце!

Крокодил с бански!!!

Е тя хубаво е "пуснала кадри в личния си профил" но вие за какво я пишете тая статия и вие не знаете..

Абе тук що не пише "ПЛАТЕНО СЪОБЩЕНИЕ" бе?! А??? Веднага да се коригира!

Не намирам Антония за грозна жена, а за демодирана и безвкусно изглеждаща. Ако не знае човек чии снимки гледа, ще си помисли, че са правени през 1980 година. Това обаче не оправдава лавината негативни коментари, които предизвиква. Отдавам го на това, че не обича да си мълчи и демонстрира непопулярни мнения. А това в комбинация с неадекватната визия, явно е непростимо в България.

горката! толкова много иска да е първа красавица. има някакви данни.да вземе да се кротне с тези неини амбиции наи-накрая и да спре да доказва на себе си, че е първа по красота и по ум.

има красиви очи, иначе не може да се скрие простотата и чалгата.

Точно безцветните и очи не ми харесват.Няма топлина, а студено излъчване.

Коя е тая - за първи път я виждам? Чета, че била мис - това шега ли е?!Уплаших се...

Какво символизира тази чалма на главата на Тоцка?

Символизира козуначена кифла осморка.

ахахха.. много се смях на коментара ти! благодаря!

Веднага отивам при коментарите- голям смях пада:-) ами така ми оправихте настроението , благодаря, пишете още...

kokobrais

Хората така ли позират за собствените си фотоалбуми? Блякккккккк блякккккк ку....ляк:-) :-) :-) :-)

O, ААзисе, нагъзи се!

Дебилни коментари, както винаги,но прост народ-лаба държава, доказвате го всеки ден, както в политиката,така и в светските новини, а ако това момиче е глупаво, то 98% от българите са олигофрени, а ако тя е грозна, то Балканджи Йово компекса отново ви тресе....Щипете д88тата на селските пръчки по чалга клубовете и дерзайте.....

Ми то Антония е олицетворение на чалга манталитета.С основни ценности силикон - Мис - скъпи парцали - позьорство и показност+чичко-паричко на какво ти прилича - на инженер по ядрена физика ли?

Не зная защо свързваш скъпите дрехи и силикона с чалгата. Корекциите по тялото са достъпни за всеки, който не харесва нещо по тялото си, а скъпите дрехи те представят по определен начин в обществото. В крайна сметка, в 21 век имиджа е важен и всеки е това, което изглежда. Дай Боже всекиму възможности за корекции, скъпи дрехи и интересни ваканции.

Снимчицата, особено в умален размер, ми заприлича на брадчед ми. От носа и се подават косми, между другото.

От чисто любопитство разгледах ФБ профила и.На 90% от всички снимки, избълвани там позира с някви пози.На други 8% е със съпруга си.И на останалите 2 с още 1-2 човека.Сама поства в профила си статиите, които се пишат за нея.Това е 200% нарцисизъм.

Е и? Ти чии снимки очакваш да видиш в нечий личен профил? Естествено, че ще видиш нейните. То затова се нарича 'личен' профил, нали отразява лична информация...

Секси слива е, харесва ми.

Бе тая нали щеше да живее в Масква и повече да не стъпва в България. Какво прави пак тука...?

хех ми там крокодили не виреят - не виждаш ли ,че все на юг я тегли :)))))

Кой ще забележи крокодила в Москва?Виж,в България е друто нещо.Ама козата не е виновна!Нашите медии поради липса на нещо интересно са решили да показват само това плашило.Като че ли това е най-важното в страната.Защо не показват бедстващите хора,млади таланти,умни,способни,хора като вчерашното детенце на година и 10 месеца,което знае столицата дори на Афганистан и заби черната Златка в земята.

Прекрасна си. Винаги съм твърдял, че най хубавите жени на света са българките. Най големия недостатък на нацията ни е зависта. Ако беше американска актриса, щяхме да се прехласваме по теб. Злобата е готова на всичко. Сигурно Джей Ло не е трътлеста или която и да е там тяхна певачка, ама нали е американско. Бъдете със самочуствието на най красивите. Отнася се за всички българки.

брей антонийоооо, антониио - стига сама си писа коментарите. Толкова си проста и в Стани богат се видя! Много си смешна!

Джей Ло може да е трътлеста, но вади яко кинти и цял свят я знае.Наш'та Тоцка не е световно известна актриса и никой не се прехласва по нея.

Таз пача е откраднала на БАБА ГИЦКА любимия бански. А аз си мислих, че съм го завряла някъде на тавана при мазните парцали. Завалииката....

Ква баница си е сложил на главата Караконджула? И банските е дигнала до под мишниците. Егати грънча.

До Баба Гъцка Направо ме попиля от смях този коментар!! Страхотен!!! Пишете още!!!!

Дигнала го е, за да изглеждат баджаците и по- дълги!

С гълтане не можеш да скриеш тумбака си, трябват си и тренировки!

Този крокодил живее, за да позира.А колко е бледа и безизразна, горката.Жалко за силикона и скъпите бански.

След кака си Глория, и Тоца се разгащи на плажовете..Силиконовите торби, които уж минават за естествен бюст, висят като гайди.И въобще Тоца си е Тоца- фукня на макс.

Браво Антония много си красива на тези снимки Толкова са хубави и изразителни очите ти Ти си нашата Елизабет Тейлър

Нашата Елизабет Тейлър???Георгиева, май не си виждала Лиз?Или си в абстиненция?

Ти да не си стринка Тоцкова??????

Очите и са изцъклени като на крокодил. А Елизабет Тейлър е овършала бая мъже.

О,Антония,това ти ли си?Само ти можеш да пишеш така за себе си.НЯМА КОЙ!Повярвай,никой не те харесва.И не е от завист.

При това Антония пише с правописни грешки.

Веселина,ти и го каза много точно.Така беше.

Бляяяя...друг коментар не мога да направя!!!!

Рагу и зъби!

Кой всъщност е тази? Трябва ли да знаем за нея?

Ауууууу, Крокодилите пак са излезнали от зоопарка!!!

Защо трябва да пръднеш във всеки форум? Щом нямаш мнение, което да коментираш, защо пишеш простотии? Всяка жена е красива по-един или друг начин, за един или за друг мъж... Но тези, които не са мъже, по-добре да си траят, че ориентацията им веднага се вижда...

Ми той човека си е написал мнението.Друг е въпроса, че неговото мнение на тебе не ти изнася.

ами хаиде, още малко дигни банските де ... кво да пиша, то тва е хем грозно, хем нагло, хем просто

Мис Крокодил ми открадна банските( баба Мицка- 78 години), сега с к, во ще ходя да се пека????? И-и-х, крокожаба такава!!!!!!

Не ти отива на годините този коментар. Младите ги разбирам - не се очертава такъв живот за тях, настоящето им спрямо този от снимката е на светлини години.

Не, живота на Тоцка е на светлинни години от живота на днешните МОДЕРНИ И СЪВРЕМЕННИ младежи.

Нямаме късмет, Стийв Ъруин умря и популацията им резко нарастна. Само се чудя защо тука тая новина, не трябва ли в страницата на NG

Странно е, че тази жена е коронована МИС, но иначе браво за пътешествията! Дай Боже всекиму!

Права си...ама парадирането и е в повече... иначе да е жива и здрава!