17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знаех, че на Касандра, Халкидики има алигатори!

Опитвам се визуално да харесам нещо в тази жена и просто не мога.

Тоца много застаряла и погрозняла ..

...с мен е !

На кой ги показа, ма вуйно. Кой ще ги гледа тия вехти "форми"? Я раждай нещо там, не се обеснявай на тия дърти години.

На 33 е само, хич не е дърта, просто изглежда на 45 поне.

Като децата са тези силиконки. Все да се покажат, все да се похвалят. Не могат и не могат да разберат, че няма за какво. Превзета работа, куха работа. Глупачки!

ТО В БЪЛГАРИЯ ЖЕНИТЕ ОСВЕН ФОРМИ НИСКА КУЛТУРА И ПОВЕДЕНИЕ НА ЛЕКИ ЖЕНИ НЯМА КАВО ДРУГО ДА ПОКАЗВАТ,ТЪПИ СА КАТО РЯПИ,МАНТАЛИТЕТА,МАНТАЛИТЕТА.ВСИЧКИ ТЪРСЯТ САМО ЧИЧКО ПАРИЧКО ТОВ ИМ Е НАЙ-ВАЖНАТА МЕЧТА И ПОСТИЖЕНИЕ В ЖИВОТА

Защо...

Не знаех, много е злееее

Пефкохори е най чаровното място на Касандра.

С розАвата ластичка и вечерния грим :)......селянка, та дрънка. С тия филъри и ботокси е заприличала на поничка в сората. Отказа да роди дете на руснака и съответно й биха шута. Няма вече скъпи воаяжи, няма го и професионалният фотограф, който се тътреше подир задника й 24\7...мъкааа. Сега само мама и тати си я снимат :))). Умницата и убавицата им тя!!!

На деде не му става

Мдиите ниама те си друга работа не се излагаите както миссс Балгариа какав е този излагате се

Е как с кого, с майка си е отишла.. то иначе рискува саминка да си обикаля и няма да има кой да я снима край басейнИтИ :)

като я "отвлече", ще го разберем кой е

КО?......НА 33 ЛИ? ТА НА ТАЯ ПО-МАЛКО ОТ 50 НЕ МОГАТ ДА И СЕ ДАДАТ........

Петрова има хубаво тяло, но в лицето и липсва сексапил.. Няма да я върна, де ;)

a kakво убаво дете бешее.. трееше по пазарджик да си остане..

По мое мнение би било добре вече да си прибере силиконовите топки и дългите крака и да роди деца,да се грижи за тях и да им се радва,да си пътува с тя, щом демонстрира висок стандарт и така да бъде пълноценна.Някак вече е глупаво да продължава да се пули с тези силикони в очите на хората като 20 годишна.Личи и че не е първа младост.Би била много чаровна и красива с дете до нея.Пак казвам-мое мнение.

Питам се от какво се издържат тези, ние тук идиоти ли сме да работим и да плащаме данъци в тази измислена държава, а такива ... да не казвам какви, вие си знаете, само да се разхождат напред-назад, в крайна сметка България е един голям провал, като държава и това си личи точно, чрез такива статии!!!!!

Леле какви крайни изказвания за България. Срам!

Колко да са крайни, защо не покажат нещо смислено, деца спечелили олимпиада или статия за нашите гимнастички, а показват такива същества!!!!!

Така е, и дупето и крачетата са пораснали.

Кроки освен провиснал силикон и филъри няма какво друго да покаже. Ама и с тях мяза на 50 годишна вече. Сбръч.

С каска ще изглежда най-добре.