17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая пак ли цъфна на първа страница ,като тиган на месечина..................ей, луд умора няма....................................

Стига сте ни пробутвали тоя траверсис ... Още по грозно същество е станало.. Тая освен че цяла България се изсмя като я избраха с друго не е ставала известна...Скокондрила. Ужаст

Тоца вече не е урва, има си мъж и детенце.

Страшно се е сбръчкала и увиснала...

Кога смогва да си почине от почивките?

Luna0102

Малкия е сладур, прилича ми на тролче от приказките. Тоца... за нея нищо или ще ме изтрият.

Luna0102

Ми не смогва, но опитва.

И в Гърция ли има крокодили?

Лято е. Горещо. Слънцето ни облива с жълти лъчи. Дира пожълтя.

Беше ми много мъчно за Тоца.Големи благодарности,че ни информирате за тази умна,красива добра майка.Тя е национално богатство нали е мис и мисис даже.Трябва в Дира да има цяла категория Тоца.

До кога ще ни навирате коври в очите ве?!

Показността е всичко за нея! Ако беше семейството нямаше да парадира толкова и да търси обществено внимание, явно нещо и липсва..

Абе миналият месец бе на почивка...Цяла сесия излъчихте.... Тия безделнички от почивките ли се измарят, че от една ...бягат на друга... Че и мъжот и все с нея ...Ко работят, кинти от къде ?

От тези почивки Батинков кога работи? А Тоца с този маникюр как дете гледа? Явно не го гледа,а го ползва само за снимки.Неприятни хора!

Дано е щастлива, защото нито е сияйна, нито е станала по-умна или по-красива. А детето горкото е нефотогенично като нея. Гърция е дестинация за по-бедните българи впрочем.

Инфлуенсъри работят ;-)

честно казано, подпухналия батинка до жената на снимката, с ръка като на кебапчия, също е точно обратното на фотогеничен убавец.

И аз ще ходя Гърция другия месец, колко ще струва да ми напишете няколко статии?

С тези орлови нокти как се забърсва да не казвам къде? Ужасни гнусни са ми и двамата.

Симпатичен е, макар и пълен. И почти на всички снимки усмихнат. Я тя е цялата пози и желание да се натрапва.

Ами пълни са и ноктите отдолу с да не казвам какво.

Романтична почивка - само семейството, гримьорът и професионален фотограф.

В нашия вход имаме едни крадци и те бият лъжат и крадат и свинско месо ядат.

Мдааа,нейничкият чете ”Шантарам”. Поне за книги има вкус..

Детето е хубаво . Но родителите му са малоумници. Щом постоянно се натрапват в жълтите новини и дори да пръснат ни информират семейство е в криза . От вън лъскави ,но вътрешно гнили и ......

Оф, даже закъсня да пусне новина за себе си. Ама моля, по-често. Иначе започвам да се притеснявам и ми се обърква целият житейски ритъм.

Мъжът и беше с по -интелигентен вид преди брака им..явно е кой на кой влияе

Абе аз като почивам в Гърция, защо никой не пише за това?

Много щастие, бе!! Щастие, та щастие, та чак неописуемо!

На доста снимки съм го виждала с книга в ръка, което прави добро впечатление. Прилича ми на интелигентен мъж, дано да щастливи.

:))))))))).Имате 10 плюса от мен

Много забавни коментари.Те са ми най-интересни след статийките за безкрайно щастливата тоца

Тези не се спряха да работят и за един ден тази година. Така е за всеки, който продава мед. импланти и консумативи на националния здравен фонд с най-високо доплащите пациенти от джоба си за лечение.

Пичове,аз от шест години не съм излязъл от Гърция и нищо не пишете за мен.Що така ? На рибния пазар на Солун съм...от пет часа сутринта,всеки ден.

Иска ми се да ги видя догодина на почивка с малкия...Едва ли ще са усмихнати. И ние миналата година бяхме като тях - детето не ходи още, разхождаш го с количката, релакс и наслада. Но като проходи - ах, само до пътешествия ще им е...

Малкият бамбучко е много сладък.

Отсега му личи че ще е умен като мама и красив като тати...

Някакси не е морално на фона на хилядите работещи семейства, които едва свързват двата края и не могат да заведат децата си на море, те да се пъчат с просперитета си. Дали една медицинска сестра с минимална заплата ще заведе детето си в Гърция на почивка. Грозно е . Това е като с рекламите на салам, когато на детето му се яде и да гледа по телевизията как другите деца ядат. Като мъжа й е в айдушкия медицински бранш, нормално е да се чудят къде да ходят и как да си харчат парите. Да демонстрираш разкош пред бедните е признак на примитивизъм.

То голяма мода стана да се ходи на море във Византия.

Не ти мисли тия, и сега имат две гледачки...

Аз в неделя се върнах от Франция, 2 седмици бях в Марсилия, та обиколихме няколко плажа. Какво ще струва да ви изпратя снимки да ми напишете една статийка, да се пукнат от яд мутресата на съседа и накифлените и дъщери, дето си мислят, че Турция и Гърция са хайлайф тузарските дестинации, а всъщност всеки средностатистически шоп ходи там въбота и нделея.

Колената на Тоцето протрити да си плаща за почивката... сетих се за една моя бивша колежка, дето я бъзикахме, че и били обелени колената, а тя разправяше, че правила св*а на мъжа си на мокета, коленичила... та затова.

Мила жено, тези двамата демонстрират единствено простотия!

Бебокът е страхотен сладур! Дай боже всекиму такова щастие! Всичко друго е относително и незначително!

На снимките? Верно ли?

Тези хора кога работят??? Те са от почивка на почивка...

Тия са ретро хит парад.

Ауууу ами кариерата!? Ми тоца нали юрист!??! Целогодишно рие пясъка семейно, кариерата друг ли я движи? Много се притеснявам да не си съсипе и камилските колене, че и те са нужни за кариерата, дето й е блестяща......

Предполагам че гледачката е някъде настрани :) иначе всички сме много оправни и щастливи на снимките.

Честно казано не разбирам голяма част от коментарите. Аз мисля че много хора ходят на почивка лятото, също много и от пишещите. Също много жени са малко вповече суетни и имат силикон и маникюр, дори и майки - колко е правилно незнам но не е нищо скандално и невиждано всеки случай. Това че има самочувствие не се нрави на някои хора - но това не е нейн недостатък а техен.