Арестуваха младежа, при когото е бил Денис Теофиков преди фаталното падане

21-годишният Анжел Т. е задържан за притежание на наркотици няколко часа след смъртта на младия певец

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Споменавайте мъртвите само с добро Независимо от каква етнос са

Нямате срам! Младо момче почина, а Вие не се спряхте, че циганин бил, че чалгар бил и тнт! Той беше добро дете и си е за рая! Кои бяхте вие да съдите прости овце, курветини и наркомани.. Ама иначе пък се мислят за умни и конспирацията много я разбират :D Охлюви такива всичко което се случва в момента абсолютно си го заслужава нашия народ с това мислене!

Лоша дума за Денис могат да кажат само хора, които не знаят нищо за него. Едно прелрасно дете… Циганин бил…. Я кажете кой друг изпълнител е излизал с българското знаме и е пял патриотични песни на свое участие?????

От висок етаж, може да паднеш ако взимаш НАРКОТИЦИ или ако наблизо до теб се ДОМЪКНАТ мобални фирми като А1( Емтел) и Вииваком.. От тия фирми, хората се разболяват от РАК и Левкемия и може да започнат да залитат. Само че явно някакви КОРУМПИРАНИ министри взимат ПДОКУПИ от А1 и Вииваком и затова все още НЕ са ги изгонили от градовете и селата на БЪлгария, да са на поне 10 километра, за да НЕ ни разболяват.

Майко, Майко !!!!

До Тежестта на славата Avicii го убиха, не се е самоубил. Изгледай последните му клипове.

гледах докуфилма за него, и момчето освен сериозен здравен проблем е имал проблеми с алкохола, който му е помагал да притъпи стреса от работата му. Същото потвърди и Bob Sinclar в едно интервю, и че никой около него не е успял да види синтомите на неговата дълбока екзистенциална душевна криза. Същият край имаха и Amy Winehouse , Michael Jackson, Whitney Houston, или и тях ги убиха според теб?

Анжел Т няма ли си фамилия? Или така ще се досетим кои са му влиятелните родителите ?

Този държал трева и го задържали под стража а оня упител дето обарвал малки момиченца пуснат под гаранция. . И това ако е правосъдие здраве му кажи..

и парите не са за всеки талантлив млад гръб. Така се самоуби и Avicil, Amy Winehouse и др. Жалко за талантливите млади хора, те си отиват а посредствеността цари.

Вярвай си, че. Amy се е самоубила. По скоро са я самоубили, но това е друга тема

не са за всеки. Още един пример ще ти дам, 90% от спечелилите милиони от тото и лотарии по света в последствие са се самоубили. Защо така....ако парите носеха щастие?

Оная аугментираната барби, с която Денис е имал сексуални отношения, трябва хубавичко да я разпитат. 100% крие нещо!

Денис е бил бутнат от някой. После историята за депресията.... човек в депресия не излиза на купон с приятели. Човак, който ще се самоубива не се облича с яке и шапка преди да скочи. Положението на тялото му беше - с лице към балкона. Скачайки, за да стане така - трябва да направи салто.... По-правдоподобно е - седял е на парапета, и някой или го е блъснал в гърдите, или го е хванал за краката, и го е "изсипал" долу. На ревяща и жалваща се жена не вярвам. Ама грам. Има нещо много нередно в тоя случай, Дано някой в полицията се хване сериозно с този случай.

за пръв път да чуя свестен коментар

С тези новини за топчета и марихуана съвсем ме оперирахте от всякакво съчувствие

Е ти ако дойдеш в нас на гости - от къде знаеш какво крия?

Е, за да ти дойда на гости трябва да сме приятели, което значи да поназнайвам доста неща за теб-например дали си наркоман или пласьор. За мен това самоубийство е плод на употреба на наркотици, и то едва ли по принуда

Бутнали са го. Вероятно е седнал на парапета и са го бутнали. Облечен с яке, с шапка на главата - излязъл и скочил???? Хайде моля ви се. Да разпитват присъстващите до дупка!!!

Явно малко е пушил трева. Ако беше дръпнал повечко, няма проблем да лети.

Колко от вас тука дето коментирате така смело сте ходили в казарма ааа я кажете смелчаги с заешки души да ви плюя на смелоста пред компютъра.За разлика от вас дето като клошари плюете по момчето то си вадеше хляба радваше народа и сумати хора го обичаха и ще го запомнят с нещо което е правил а вие като умрете вас със сигурност никой няма да ви запомни с нищо!!!

Това са хора, които нямат сърца. Да се кефят, че е починал млад човек. Още повече - едва ли някога са разменили и дума с Денис. Изключително добронамерен, и винаги усмихнат. Той е страхотен човек. Чак беше наивен от добротата си. Беше убит. Всичко останало са глупости! Дано истината да излезе на яве. Дано родителите му да намерят сили да продължат..... колкото и трудно да им е. Нека намерят сили и да се борят истината да излезе на яве, и виновните да си получат заслуженото! Не го познавах достатъчно - веднъж съм говотил с него на живо, и малко в инстаграм. Страхотен човек! Веднъж му писай - идвам на твое участие, направи ми един поздрав... в дискотеката ме позна, усмихна се и ме поздрави... никой друг изпълнител не го е правил! А като запееше "Райна Попгеоргиева"..... ех, как съм настръгвал на тази песен. Кой друг изпълнител е излизал на сцената с българското знаме да пее патриотични песни????? Един ми кажете???? Липсваш страшно много, дете!!!! Ще се видим някой ден :)

Ае, стига сте го радвали тоя народ с чалгиу, маанета и прочее цигании и ориентализми. От толкова радване, българите конвертираха с циганите и вече са един етнос. Тук насред София докато още нямаше корона и имаха пари, всяка нощ от заведенията се носеха бай-долнопробни цигански ритми и пиянско пригласяне "имаш ли парички, даваш ги на всички, хидиш по женички" и прочее свинщини. Когато и да пукяда такъв, все ще е късно.

Конвергираха, ама от телефона - толкоз.

Чалгаро-наркоманска история, от преобладаващият вид в България.

поне 1 година

За да излязат еднакво прости и с промит мозък.

сега се воюва с ДРОНОВЕ с тролове с Кибер оръжия и тн танковете са модерни Оrfkiybrf о е автоматично с оптичеки мерници За самоktтети да не говорим Ф13..) само вишистив казармата другите в стойбата да строят Автомагистрала хенус ам Американско море

казармата в 21в не би трябвало да е това което беше преди 30 години всички оръжия са модерни воюва се дистанционно с дроное и роботи трябват умни глави а не кашици кашиците ще са роботите Танковете са супер с елетроника самолетите са 5+ и тн така че мисля ще е доста интересно за млаждежжта а не да играе в Датс5

Нещастните хомосексуалисти си искат казармата. Друго си е в компанията само на мъже. Ама спокойно, винаги може да идете доброволно (или в някой манастир при баба Гуси).

Ако висиш от някой балкон, рано или късно ще паднеш. Древна поговорка

двете ромчета са друсали, единият не е знаел какво върши и се е пребил. Може и джендър драма да е, единият да е ревнувал и...

Бахти важната новина, дайте нещо и за хемороидите на Слави, или за депресията на Сашка.

Ще се окаже че е любовна драма. Покажете и другия циганин, с изскубани вежди ли е?

Един чалга генератор по-малко, само колкото по-малко чалгари, толкова по-добре.

Номерът е да си извадиш разрешително за кокаин , а не за коноп.

Аре стига ни занимавахте с това чалгарско хлапе. Кого го интересува? Всеки ден братче новина за този. Няма ли по-интересни теми, за които да напишете статии?! Много Ви се моля...

До всички коментиращи по- долу, не ви ли е срам да говорите глупости за момчето ? И ако е циганин, какво? Има всякакви цигани, както има и всякакви българи ! Да почива в мир, горките родители, и на двете момчета !

И ако е циганин какво...Ами това че този етнос е дал предостатъчно основания за всичките ни предрасъдъци

Жалко за момчето !

Денката го готвехме да го пратим ибрихчия в Дубай, като Кулагин да задоволява арабите, но пикото мъ показа тъмната страна

Не само Red Bull дава крила ... Но не и парашут.

пидалска им работа+ мангалска.

Денис, Анжел - само българи ;)) Напушили се фесовете, правили се на мъже по терасите и покривите и айде надолу. Преди това може и по една п-шка да са си ударили, като им знам вярата.. Чалга олигофренче, музика от прости хора за прости хора.

мангали са... не ни е жал.

Сега ако и оня го опандизят и махнат от обществото ще е двойна файдата. В последните години, след "близки срещи" с "бъдещето на страната"- все такива нататуирани, нафризирани и надрусани позьорчета и чалгарчета, по-добре сами да се трепят, отколкото да си го търсят от мен с непредизвикано групово нападение. Естествено после в един глас да реват в полицията, че съм щял да ги убия и прокурорът да трябва да изпише две кофи с мастило, преди да прекрати преписката на база потвърждаването на моите показания и оплитането в лъжи от тяхна страна. Тук сигурно е сходна история - всички замесени в случката са се оплели като патета в кълчища и накрая полицията ги е прибрала да им се произаснят малко напафканите мозъци. Така че, ако се е самоубил - пак е кяр, но ако е убит - двойно, щото тези лекенца нямат акъл да се измъкнат и ще изгорят още покрай тази история.

БОГ да прости, но до кога смятате да ни занимавате с тази циганска драма?

МОМЧЕТО! Дали ома данни с или без обувки е бил Денис, когато пада от балкона... Защото самоубийците винаги си събуват обувките...

Били са в апартамент - логично, е бил без обувки.

Не мога да имам съчувствие към подобна постъпка. От какво толкова му било криво, че да литне ? Мога да съчувствам на самотна майка с 2-3 деца, която работи на 2-3 места за да ги храни, облича и образова -> на тоя глезльо....няма как.

Едно време като се напивахме с ракия нямаше депресия , а ерекция !

Разкажи и за мастиката. Ма какво знаят сегашните пишлемета.

По случая се очакват и резултатите от назначената експертиза за наличие на алкохол и наркотици в кръвта на загиналия млад певец. И колко време ще се чака тая експертиза????

Търсят кръвта в алкохола и наркотиците!!!

това момче изглежда много добродушно, не знам, но има много лоши хора, но кой би искал да му навреди, ако не е самоубийство, кой, конкуренция ли нещо, странно, освен да се надрусали и да е паднал, каквото и да е, няма го, Бог да го прости, който и да му е навредил пряко или косвено има възмездие, ще си плати. На родителите искрени съболезнования, горките хора, но добрите явно не издържат в този отвратителен свят.

Трябва да арестуват всичката младеж на България.

поне 1година

Жалко за този погубен млад човек!

Остава да разбера какво прави това на първа страница.

Светъл път!!! Жалко за толкова млад човек - дано се разбере истината! Истина е, че не е за водещо заглавие. НИЩО не е споменато за Ален Симеонов в Дир-а Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/interview/zashto-17-godishen-lovi-pedofili-a-ne-dyrjavata-video-news_1661344.html © Actualno.com

младо момче, още неузряло става известен за месеци, коли, алколхол, дрогаа трева, момичета, пари, клубове, партита за кратък период психиката не издържа и идва депресията освен това агентите му взимали всичките пари случва се повече в холивуд но и нас не не подмина

Тази версия (че е тормозен и т.н.) не е вярна. Денис беше убит от "приятел". Това е. Няма депресии, няма самоубийство. Денис имаше планове за бъдещето си.... самоубийците не говорят какво ще правят след 1 седмица, след 1 месец....

Сериозно ли, веееее. Честър Бенингтън и той нямаше планове за бъдещето си, и той не пишеше песни. Пусна пост в инстаграм, че ще се беси с ластици за фитнес. Що приказваш глупости като нищо не разбираш от тези работи?! Приятел ли си му бил на Теофиков, щото демонстрираш, че си запознат с битието и характера му. Като е така, оти пишеш коментари в дира, ами не идеш в полицията да дадеш показания? Оти те е шубе, не ли, ве мишок?

един чалгар по-малко!

За конопа ли се хванахте, вееее?! Налагане на най-тежката мярка за неотклонение "задържане" под стража е за най-закоравелите престъпници - те я налагат за коноп. За коноп! И каква е вероятността задържаният да се укрие или да извърши друго престъпление и какво би могло да е другото престъпление?! Онези двамата лешпери психотормозници разпитахте ли ги? Или чакате серологичната проба? Все още.

Абе, не е задържан само за конопа. Версиите им куцат... на всички, които са били в апартамента. Денис е бутнат! И всички, които са били там - знаят това. Истината ще излезе. Няма да го върнем, но истината ще излезе.

И за какво ще го бутат? Нали само двамата са били горе? Уж някаква котка настанявали?! (тук съм в шах!!!!!!)

Не знам за какво ще го бутат - причини много може да има. Но не се е самоубил! И не са били двама. Версията за котката не е вярна... кви котки? Подмамен е на балкона, и е бутнат.

Денис беше убит! Версиите на "приятелите" му куцат, и се разминават. Някой го е бутнал. Дано полицията не си измие ръцете с версията "самоубийство". Като човек Денис е изключитело добродушен, и приятелски настроен към всеки, и за съжаление може би това му изигра лоша шега. Денис имаше планове за бъдещето - записваше нова песен, и нов клип за нея. Беше се подстригал заради клипа. Никакво самоубийство не е планирал!!! Казваше - "махнах си косата, ама е за малко, сдмо заради клипа... скоро ще го видите". Казваше какво предстои да се случи... какви депресии, какви пет лева??? Човек, който излиза да се самоубива не се облича с яке, и не слага шапката си на главата. Примамен е на балкона, и е бутнат. Всички, които са били с него - нека бъдат подложени на полиграфа. И се надявам родителите му да намерят сили да живеят след тази трагедия. Никой родител не заслужава да надживее детето си... ЕДИНСТВЕНОТО си дете. Денис не се е самоубил!!!! Не се съмнявам дори за секунда в това! Не е ползвал наркотици - каквото и да се каже, каквото и да се пише! А арестуваният младеж - да ме пуснат за 10 минути при него, и ще си каже всичко....

От написаното се разбира, че идея си нямаш: - Какво е депресия и какво може да причини на индивида. - Колко е надежден полиграфа и непризнаването му в съда. - Влиянието на наркотичните вещества (особено на хора с депресия). - Самопризнания извлечени чрез насилие не се признават в съда. За случая на Денис нищо не мога да кажа категорично, и трите версии са възможни. Разследващите органи трябва да си свършат работата.

Няма депресия в случая. Има убийство. Това е истината, надявам се да излезе и да не заметат всичко с най-лесната възможна версия.

казармата лекува депресиите

В казармата няма как някой де ме докара до депресия... просто защото знае, че имам достъп до AK47....

Синтетиката не е играчка.