Коментари - "Армани" се отказва от ангорската вълна от следващата зима | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе всичко е политика бе, на никой не му пука за зайци, крави, кучета и котки, ето:"ангората, която се произвежда главно в Китай," целта е просто да се смачка всякакъв китайски бизнес, така беше и с фермите за норки, удариха главно Китай за 20 млд бизнес, нищо общо няма с животните, те са само фасада за съвсем други цели и интереси, а матр'яла се хваща на всичките им ченгесарски номера.

Много станаха изтрещялите дебили.Права на същества без разум.........няма права без задължения....... Иска се разум, с който да се осъзнае, че има права и задължения.

Е от какво ще се правят дрехите, ако забраним кожите? Само с памук и лен, няма как да стане. Синтетиките пък са вредни за природата. Един от големите замърсители на световните океани са микровлакната от синтетични материи.

Последните искания на защитниците за климатичните промени искат да избием всички домашни едри жиивотни (крави, биволи) и да забраним храненето с месото им, защото те били НАЙ-ГОЛЕМИЯ замърсител с метан в атмосферата, с което предизвиквали глобалното затопляне. Като пърдяли метан, след храна! Интересно какво пърди хомосапиенса, че животните са му виновни?

Аз пък се отказвам от Армани тогава!

Kalin

Тяхна си работа аз лично ще нося каквото ми харесва и от естествена кожа и от ангорска вълна.Простотиите нямат край на тия

Армани.Все едно за ислямска държава

А това, че се избиват милиарди животни за храна, за кожи, за вълна…? Ние сме лешояди, вампири, изроди.. храним се с трупно месо на умрели животни, а иначе тръбим че ги обичаме. По нищо не се различаваме от хищниците, дори сме по подли от тях, защото плащаме на други да убиват, докато хищниците го правят сами.

Еха, какви клишета...........това вероятно е придобита способност от зарзавата........