Арменски диджей се влюби в Alma

Той лично се свързва с нея и "Вирджиния Рекърдс", като отправя предложението да направи своя версия на "Close The Door"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

доста по талантлива е от Дара на Дими. но нещо на Били Алиш прилича..и Виктория и тя подобни ги пее.

изисквания към останалите си продукти - артисти, но явно тук е занижила критериите!

Прекрасна е! Успех!

Малиии, колко прилича на майка си! Само дето не е къдрава! Даже и особеното маниерничане с ъгъла на устенцата е 1:1 По-интересно е че никъде няма информация за сестра ѝ (Марго) - според мен тя е по-красивия резултат от колаборацията на Санчето с Тим ДауДау :) Бих се радвал да видя как изглежда сега.

Да си платиш за да напишат подобна щуротия е като са криеш ДДС и да плащаш за трупания на гледания.

Посредствена композиция, има един лигня акцент на "hunting me", който е маниерна простотия и копира нясно кой (не съм седнал да ровя, не съм намерил оригинала) ма съм го чувал преди години. Динамика няма. Денс тупалка хармонична прогресия с мрънкане под носа в една октава. Да живее auto-tune. Хората не са наясно, че от години един и същи плъгин прави некадърниците да звучат поне вярно. Нито ще е хит, колкото и да се бута мама, нито ще го запомни някой. Твърде много подобни депресантски мелодийки щъкат из ефира. Визуално: Пълна мазня. Мрак. Хаотични близки планове. Камерата не знае къде е и тъси да намери "артистката". Въобще родната индустрия напредва, ма в обратна посока.

Така е, хубав разбор. Просто важно е коя е мама и какви връзки има девойката, набедена за певица. Жалко за истински талантливите, които нямат протекции...

Да си купят на втора ръка USB интерфейс, микрофон и камера и да почват да качват в Тубата или на други места. И да не живеят с илюзии, че това ще ги храни гарантирано. Но като страничен доход в следствие на "хоби" е постижимо, стига да са постоянни и упорити. Хората всъщност им е писнало от еднодневки и маркетинг трикове. Талантливите трябва да са наясно, че комерсиалният артистичен пазар в близките няколко години ще бъде ударен от автоматизацията и невронните мрежи брутално. Масовата музика и визуализация ще се изчанчи тотално. След като се изчерпа обаче първоначалният интерес, ще се отвори нужда от истински художници и музиканти. И това ще са нови пазари за хора избрали да останат човеци по старата класическа дефиниция. Останалите ще си набиват чипове в тенджерите и ще се хранят със синтетична храна.

Не бях чувал за тази Алма.

Бай Ставри, няма как да чуеш, като слушаш само Миле Китич.

Пропуснал си "бъдещето на музиката". И креативните успехи на майка и:)

Коя е мама, че нещо съм пропуснал?

Санчето Армутлиева, номинирана за културен министър от Славчо миналата година.

Пак лансирана посредственост от мама.Колкото Дара ли беше на Дими, която се пъчеше, че ще се редят на опашки за билети за концертите и и кво стана.. Бездарни песни и тая сега... жалка работа!

Бих я поблъскал, но само на задна прашка. Да не вземе да ми извади някое око.

Казах ти аз, като спреш да пиеш имаш проблясъци.

Целият музикален свят е притаил дъх да чуе това парче във версия арменски рап :D :D :D

Турците ( с мустаци)І писали по надолу ПЛЮЯТ много, ЩОТО може САМО да гледат кравиви българки !!!!

красиви

Първо не е българка. Второ не е красива. И трето, което най-първо, турските студенти разпорват българки ежеминутно.

разпорват. Никой не ги брои за живи тия резаци освен себеподобните им от Факултета и долината на широките гащи в Делиормана. Останалото са волни фантазии и явно ти си мечтаеш да те порят резани карабини.

В София има 2000+ турски "студента". Поне по документи са такива. В пловдив са мамлко по-малко. Това са турски младежи минаващи метър да не ходят в задължителната казарма. Мога да ти посоча дори фирми специализирали се в това да им оправят документите тук. Като "завърши" му регистрират фирма, бизнес и прочие и той продължава да стои в България... Качи се някой път в Ст град, ако си от София и виж какво става вечер там - пълно е рязани карабини.

Краварки са вече Българките. А имаше време, в което като излезе един мъж да се разходи, се прибира с мускулна треска на врата.:)

Пиенето на кафе на Витошка си беше като модно шоу в Милано. То бяха дрехи с вкус, елегантни девойки, закачлив смях. Сега е като селски събор на текезесарки. Тия младите девойки хврълят едни сланини, глезените им като на римски пехотинци, едно напъване, тежка чалгария. Тук таме някоя майка, която не се е свлекла може да хване око, и като се загледаш е 40+.

Кво ни занимавате с армеци ??? Тук е БЪЛГАРИЯ... Щом е арменец с арменско ИМЕ, нека бяга към Армения.. Тия бяха част от СССР( Русия), но се отделиха през 1991 г.... Не ни трябват Арменски ШПИОНИ в България...

О, горкият.

предполагам Мама , която я лансира ще го затапи с репликата на Ицо Хазарта : Твойте песни звучат пенсионерски брат ся недей вървя кат царя на студентски град Гледа мойта приятелка (дъщеря) явно иска нея Туй няя' стане брат дал съм 300 леа'

Да я закара при арменския поп, да си се вземат двамата млади и да ни освободят от медийно присъствие, заедно с мадам мамата!

Тази овца от къде се пръкна и що за търтей е.

Мама плаща

Тъпчо, що не изпееш нещо ти? :))))

Функционал

Някои работят и ката ден хората имат реална полза, ,не си чешат путенцата и да търтействат.

Ще направим съвместно ново парче "Опън дъ BackDoor"

Арменски диджей космонафт търси българска инфлуенсър певица с по-голям мустак от неговия с цел разплод, готвене и миене на краката. За повече инфо у Фиеся

Е как не - каката е с по-големи мустаци от моите.

като е видял носа и и си е казал - тази сигурно е от нашите. Дай да я прометирам .... Всеки човек има уникална визия и глас, така че с тези общи фрази нищо не се казва. А Алма да си мисли че е певица - не ми пречи. Изобщо не бих я слушал.

Като оставим настрана фактът, че за първи път чувам, че имаме певица Алма, арменски диджей звучи като китайски изобретател или слаб американец - т.е. нещо свръх рядко срещано ще да е!:)))

АЛМА не я пускат по Планета ТВ и затова не я чувал

Толкова си зле с тия две мозъчни клетки и половина, че няма нужда от коментар.

Кво? Кой?