17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още един жертва на алчна жена.

И аз съм жена , но мисля, че неуравновесени, отхвърлени и отмъстителни жени понякога прибягват до подобни доноси и клевети с цел отмъщение и реванш. Такъв хубав мъж и известен и сигурно небеден, едва ли му е нужно да изнасилва някого. Най-вероятно му се лепят стотици жени като мухи на мед. Но ето, че винаги се намират змии, подли и гадни да искат да невредят. И не, че левичарското управление на САЩ не им дава особено добри възможности за това. Тежко и горко ти да си бял мъж в Америка!

Ако не си забелязал, това е български сайт, ние сме в България, не знам защо трябва да рева на чужди гробища при положение, че в България жените са подложени на подигравки и унижения от зли, отхвърлени и отмъстителни мъже, които гледат да навредят, демек да отмъстят.

Много хубав мъж..жена съм но това в сащ е върхът на лудостта...клевети и понякога с 30 г давност

Дори и да се окаже, че обвинителката лъже брутално, той вече е прецакан завинаги ? Дамгосан е, като сексуален насилник и само от началото на годината е изгубил десетки милиони,които ако е невинен няма кой да го обезщети

Точно за това - ако излезе чист - ответен иск. Най вероятно ще и вземе скъсаните чорапи, но оникновено в САЩ си отсъждат каквото ми се полага и тази като не може да плати - в затвора! Това би отказало много златотърсачки. Винаги ще се намери някоя, но поне на половината ще им щъкне нещо в пилешкия мозък. Аз ли не съм прав, не знам - но изнасилване? Оплакване веднага с вземане на материал. Всичко друго е алабала - ама той, преди три години , ама аз не исках е просто нелепо и е временно явление. Апропо, момчета, дръжте си чурките за подходящи жени, а не за парцали!

Тия изтрещяха. Пипнеш някоя и хоп изнасили ме. С кво те изнасили ма с поглед.

И защо му е на един краси и успешен млад мъж да изнасилва някого?! Та те сами се бутат в леглото му, сигурно вечер трябва първо да проверява постелите за някой навлек, за да не го изнасилят него. Просто става прекалено гротексно и абсурдно всичко това с изнасилените фльорци отпреди 100 години или просто сами бутащи се, за да заведат после дела...

Нима сред красивите и успешни мъже не са намират изнасилвачи?? Напротив, точно те си мислят като вас, че всичко им е позволено, и че никоя не би им отказала.

То това да е... Бившите му две гаджета доста по-неприятни неща казват за него.

добър актьор е, готин мъж. Не разбирам , значи може да си гей, може да си пансексуален, може да си драг, и да си жена пък да си баща на детето си, но не може да си ...50 нюанса сиво. Ако ще защитаваме сексуалната свобода, трябва да е на всички, да сме еднакво демкратични към всички. Никой не трябва да го интересува какво се случва в спалнята на друг човек, това са си интимни неща. Ако няма пострадали и на всички им е хубаво...къде е проблема. САЩ демонизират мъжете, унищожават ги и разни златотърсачки и лъжкини получават поле за изява и много доларчета.

Военен чук

или ръчен хаха

Абе и аз сега се реших да кажа че преди 37 години на едно парти със Елтън Джон, Евгений Минчев и Рики Мартин бях поканен в една стая да сервирам. Там бяха тези тримата и като минавах край тях, те ме докосваха и после ме изнасилиха като ме караха да ги гледам как се изнасилват, До сега не бях казвал на никого, но сега реших да пиша в metoo, и да дам пресконференция. искам също и по 100 милиона долара от всеки, само от Рикито искам само 50 милиона че ми е симпатичен и само той ми се обади на другия ден. Айде, утре има пресконференция да сте там всички телевизии да ме снимате. И да кажа също че си търся адвокат да пусне там каквото трябва, че скоро ще ходя на Малдивите и ми трябват пари.

Оставам с впечатлението, че повечето евреи са закарани в Америка.

Някои тука се бъркат, че ако защитаваш либерални идеи можеш да правиш каквото си искаш... Това да не са ви консерваторите, които извендъж се сещат, че в Библията имало секс с 14 годишни и всъщност си било ок, като хванат някой от техните със свалени гащи и момиченце, което още няма лични документи.

дай да видим пример къде някой хванат с 14 годишна е защитавам от консерваторите а либерални идеи вече няма - има крайно леви комунисти, либерате са на боклука на историята

Това е в Корана и Мешерето. В Библията директно ги женят, няма ама аз само за малко и иначе не я харесвам.

Ето я родната шафрантия Ефросина на абитуриентския си бал - https://lolcow.farm/snow/src/1612874441674.jpg Кво да излезе от тези чалгарки, дето всяко пролет реват по улиците, за да покажат, че могат да броят до 12, а 13 явно е "Йе-е-е-е-е-е-е"... "Кариерно" се е обявила за артистка, "танцьорка" на пилон, садо-мазо фетишистка и прочее икономически и културно значими занимания.

И Ефросина е руско име, ще се разберат, коя от всичките е тая

Не е руско, ами е гръцко. То се знае коя е - тази с голямата чанта отляво. Мисълта ми е, че на нищо не прилича, а Армито се е нахендрил яко с тоя пача, щото си е мислил, че е недосегаем и като тази първо е искала да й бие шамари в перверзните им игрички, няма да извърти в последствие нещата.

Нищо му няма на момичето, явно твоя подзащитник е с мания за превъзходство.

Аха, баш нищо му няма. Вие чалгарите сте с яко занижени критерии и простоватото излъчване не само не ви пречи, ами даже ви стимулира. И кой е моят подзащитник? Евреинът, дето докато тази е искала да я бие й е уйдисвал на перверзиите, а сега "що така"?!

А вие джендърите защо наричате хората чалгари, нима Азис не е чалгар?

Опа, имаме засегнал се чалгар и веднага скача за някакво джендърство, каквото аз меко казано не промотирам, а силно казано презирам. Вашят костинбродски Васко е три в едно - циганин, чалгар и педал, да да ви е честито.

Първо ти ме нарече чалгар без да ме познаваш, значи съвсем логично си джендър, второ значи Васко не си е мой, а си е ваш. Трето съм жена. Има още един такъв във форума дето мята обвинения наляво надясно вместо да иде да се разбере с родителите си. Сигурно си същия :D

Няма нужда да те познавам лично, то си ти личи по критериите - тези малки пачи на снимката са с такова евтино и дълбокопровинциално излъчване, че нямам никаква съмнение как на "бала" са мятали гьобеци накрая, както цялото им поколение прави почти без изключения. Да не ги гледам редовно, щото около мен има бая училища, да не знам за какво става дума. По твоите критерии "нищо й нямало" на тази, значи вкусът ти е такъв - чалгарски в широк смисъл, щото чалгата отдавна не е просто вид циганска дандания. Баш мой си е Васко, само дето като чуя цигански трели и ме хваща ортикария.

към маккартизъм.

Мъже, за Бога, редовно радвайте сексуално жените си, зщото недо*баната жена е по-опасно същество от Злата вещица от Запад.

А се смеехме на древните за това че в театъра мъже са изпълнявали женските роли... както е тръгнало в скоро време жени ще изпълняват и мъжките роли;)

Идва няква никва от намайнатаси, казва, че преди 25 години може би си я изнасилил и се започва.

Не е просто няква от някъде си, ами е българка - Ефросина. То и по сурата й си личи, че е нашенка, дето уж българките били най-красивите - ха, ха. Евреинът сам си е виновен, като се е хванал с някаква наша скочубра, която сама се обявява, е я влекат BDSM перверзиите...

Добре е да се отнасяш с уважение към всеки човек, включително към жените.

Така е - започваш с уважение, а като разбереш колко струва - с каквото заслужава. Има доста по темата с тоя нашия парцал, та можеш да видиш каква всъщност е работата. Армито е виновен, защото е прост и изобщо се занимава с такива, дето нормален мъж не би ги погледнал.

Хе, хе, революцията изяжда децата си. Накъде върви този свят, щом и либералните евреи започнаха да дават фира? Този юнак е руски евреин, а прадядо му е имал доста ползотворни делови и не само делови отношения със СССР. Армито е свещена крава отвсякъде, промотира либерални каузи, джендър идеология и т.н. с онзи педалския филм, а сега и на него посегнаха...

Или пък небезизвестния в IT средите анархо-комунист Ричард Столман... излезе му име, че бил педофил и тормозещ жените сексуален хищник, въпреки че човекът е очевидно асексуален, и сега го гонят отвсякъде кто фашист.

Вътревидовата конкуренция по правило е по-силна от междувидовата, та евреин евреину вяра да няма.

че е изнасилил гей нига...

Крайно време е да се криминализира бизнеса с фалшивите обвинения в изнасилване. Всяка жена с която известен мъж е имал кратка връзка може да го обвини в "изнасилване" и то десетилетия след случката по сегашната установена практика. Добре е да се добави и давност за подобни обвинения. Ако няма доакзателства за физическа травма и принуда трябва да се избягва унищожаването на нечия съдба. В обратната хипотеза пък не бива да има милост и снисхождение. Прекалено е разтергливо понятието за "изнасилване" в наше време и в едната и другата крайност. Което води до комбинация от фалшиви обвинения и оневиняване на истински злодеи. 1. Обвиняват се невинни хора 2. Оневиняват се истинските насилници, защото престъплението им се уеднаквява с други много по-леки инциденти. За кого рабноти цялата тази лудост? Хем иамме ръст на тежките наислия и сексуалното робство, хем съдии и полицаи гонят мъже, които никога не са били замесени в подобни злодеяния, а гангстерите са оставени на мира?