17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората, затова се женят. Щото ТИР-аджиите еббът всякакви крайпътни проститутки- циганки, но не за да им правят деца. И дори и да им направят деца, не им пука. Имат си жена и от нея си търсят децата..Арнолд може да е доволен че не е хванал някоя гадна зараза като моряците спали с негърки в Африка или като оня Томи Морисън, дето еббал всички китайски- негърски боклуци.... И отделно, можеш да правиш мускули, но имай предвид че англичани и испанци ползваха негрите като добитък(волове, коне) на плантацииите. На англичаните и испанците НЕ им е трябвала много физическа сила за да завземат Северна , Южна Америка, Азия и Африка.

Ма, както изглежда не им пречи да таковат добитък! Това, че някой е по-манипулативен или агресивен, че няма скруполи да се възползава от немощта на другите, не го прави повече човек от тях, напротив! Силен е не този, на когото му служат, болните, недъгавите, немощните - на тях им служат здравите и силните. Изумително е как много хора искат да са господари, да не работят, да ги обслужват, без да си дават сметка, че реално мечтаят да са инвалиди. Как се нарича човек който прави деца на циганки и проститутки и си "бие камшика"?

всички от коментарите , които имат, или са извънбрачни деца се възмущават на израза "незаконен" . нищо лично , просто ми е смешно ; )

За момента няма закони, които забраняват блудството и прелюбодеянието, освен човешките закони, но те хората ... Незконен син би бил, ако бащата отказва да го припознае. Например дъщеричката на Хайди Клум от Флавио Бриаторе е незаконна, сънът на Лиз Хърли - също. Волю-неволю Арнолд припозна Йозеф, така че предполага се той вече да му е законен син. Още няколко жени обаче претендират, че имат деца от Терминатора, май има заведени дела, така че - възможно е да има и незаконни още деца. :-)

Я, Галин РелефА бил син на Арни!

детето не е виновно, 4естно казано по добре да прекарва времето с баща си в залата за тренировки отколкото хептен без башата .... тва че баща му е известен и богат само е + за Jpseph ... колкото за бате Арни тва че е баща на дете което го обича e повече от достаттычо за него ... не вигдам какыв е проблемa ... ебна ли са се с меkcиkанката, прыкнал се син ... има пари да го издрыгка и време да отделиа за неко ... нищо друго не е вагно

Дава ли му анаболни стероиди, 'щото без тях Арни (любимия ми екшън герой) щеше да е 'господин никой'?

Ебати и нещастното копеленце. Арнолд е толкова актьор, колкото и нашенската певица-мангасарка Бони ...

...не се научихте, че няма незаконни деца, а има извънбрачни. Стига с тия соц-простотии!

Арни много ми падна в очите с тая изцепка - в смисъл подло е така да клатиш персонала докато си женен - разведи се пък после ги карай наред. Накрая пак се разведе ама се изложи много - като малък едвам чаках да излезне негов филм и до ден днешен мисля, че няма достоен заместител за жанра екшън или sci fi като Хищникът

Какво ли е усещането да те нарекат незаконен син? Дали има начин да се узакони човека и да се легализира някак си?

Пуснахпървия коментар по темата, възмутен от заглавието ...."НЕЗАКОНЕН" СИН.... Пиперлия бях и ме изтриха. Виждам ,сега ,че е корегирано... Но пак ме гложди въпросът: Къде ви набират такива тъпи,кухи кифлоци в тази редакция бе ? Я давайте ,пишете за "колежките" коя е с "бременно коремче", коя ,на кой плаж си пече дупето...ако няма матриал ... хващайте "принцесите" ...Мегън и Кейт ... Бахти и кенефа е станал тоя лайф...смърди,че се не трае ...

а Вие къде се научихте да пишете? то изказ, то запетаи, то шпация... нямам думи

Най-интерсното е, че от всичките му деца, това най прилича на татко си.

Aрни е голямо парче.Синъ има голяма прилика но няма харизмата на баща си,поне на снимки.Справка снимки на Арни от младоста,а даже и сега.

"Незаконен син" е много тъп и грозен израз!

Верно си приличат много, той май няма други момчета.

Има едно огромно, затлъстяло, явно бунтарски настроено срещу татко си.

Всъщност са още двама сина - най-големият - Патрик, който е хубавец и Кристофър-шишкото, който е по-голям от Йозеф Баена точно с една седмица. Тоест най-малките двама полубратя са заченати почти едновременно, въпреки твърдението, че Арнолд се е утешавал с бавачката, докато жена му била бременна с последното им дете.

има още две момчета и две момичета, но никой от тях не се поти във фитнеса

Арни, ме кефи. подрепя си децата. Нема по - важно от това нещо. Извънбрачни, брачни важно е родителя да е дотях и да има дава сили и кураж.

Голяма подкрепа е, ще знаеш баща ти да го е срам да си признае, че ти е баща, братята и сестрите ти да живеят в лукс и да не подозират за съществуванието ти, а майка ти да те кара да си мълчиш, за да не си загуби доходоносната позиция на слугинаж в дома на баща ти.

Няма незаконни деца, има извънбрачни... О,свещена простота!

Точно и аз това щях да питам, след като Арнолд има незаконно дете, какви са децата, примерно на Блатечки, понеже днес пишат за една от неговите булки.

има, как ще няма в правото няма, но как ще обясните разликата между дете, което не е признато от бащата и дете, което е признато, но родителите му нямат брак освен това този младеж се е родил по време на брак, но на брака на Арни с жена му Мария, а не с майката на младежа

Баща му го призна отнемай и къде, след огромен скандал. Ако синът му не приличаше толкова много на него, едва ли щеше и да се стигне до там.

Стига с тия комунистически изкавания като "незаконен син". Няма такова нещо вече. Има "извънбрачно дете", а не незаконно. Държавата позволява да имаш деца, дори и да не си встъпил в брак с партньора си, от когото е детето.

ТЯ ЕДНА ДЪРЖАВААААА,ТЕ ЕДНИ ЗАКОНИ