17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия холивудски лицемери нали се борят за зелен фашизъм? Какви са тия шест литрови джипове, а не тойота приус?

тип "звездите ми го говорят" "Пострадалата жена е с травма на главата и е хоспитализирана. " в туита пише , че пострадалата жена е с тейкън ту дъ хоспитал уид майнор инджърис, демек нищо й нема с леки наранявания и не е хоспитализирана, а откарана за преглед..

В медиите пише, че е попаднал в инцидент с 4 коли, а не че е причинил инцидента. Като стана въпрос за лошите шофьори, сарците са по бавни и се ослушват, но са и прекалено внимателни. Друг тип шофьори са по опасни, особено на скорост..

Най-лошите шофьори са младите дрогирани пишлемета, дето някой от малуумните им родители им дават мошни коли, след това са младите пияни лекета, след това са хората със стеснен ъгъл на виждане, след това са тез дето са с десни волани, два пъти такива щяха да ме отнесът на магистралата и не ми видяха "малкия" джип, след това всички които само си мислят, че могат да карът и след това може би са старите хора.

Най-лошите шофьори са старите хора. Миналата година на паркинга на Кауфланд някакъв дядка в лъскав мерцедес даде назаден и ми блъсна колата - паркирана изрядно. Тръгна си все едно нищо не е станало. Добре че отиде да зарежда на бензоностанция в съседство и го хванах. Оказа се, че даже не е чул парктроника, чак жал ми стана колко е неадекватен горкия.

А за дядо Арни какво да кажа - акъла му си е изпял песента.

Я виж тук: https://www.youtube.com/watch?v=MrfpR_ABNWQ

тоя беше срещу Тръмп - нека изгние в затвора

Преди да изпишете хиляди глупости в коментарите си,да бяхте погледнали снимките от инцидента! Ясно се виждат платната и маркировката на кръстовището,Тойотата е навлязла в насрещното платно и се е блъснала в джипа,а отзад в джипа се е блъснало Порше!

Мда, патката е правила обратен завой (така поне казват, макар че изглежда повече като десен) и явно с доста висока скорост е навлязла в платното за наляво, в което е бил Арни. На всичкото отгоре всичко се случва на пешеходна пътека, след като е пресякла още една. Не виждам как човекът може да е виновен.

Хората се подиграват на жените а всъщност най лошите шофьори са старите хора. Не виждат, не чуват, забавени реакции. Староста не прошава на никой.

Ами прекаляват с дозите за ковид и ето го резултата.

Дедака трябва да си седне на задника. Постигнал е много, затова му свалям шапка. Но за да не се изложиш накрая, трябва да знаеш кога да спреш.

всяко зло за добро, както викат бабите. Оцеляла е и се е запознала с Шварцингер.

Хора над 70 не трябва да шофират. Опасни са. Помня веднъж не возих при дядо ми (лека му пръст) на 72 години. Беше станал бавен и муден и реагирираше много бавно на всичко

Е къде в закона пише , че трябва да се бърза защото младите искат така.

lu4ka

Само да кажа , че чослото в кръглите знаци означава лимит на максималната скорост, а не минимална задължителна.

lu4ka

Числото.

А бе зависи от цвета на знака. Нека да е син с бели цифри 60 пък ми се тътри като за 30 с черни цифри на бял фон с червен кръг .

почти не може без кола, защото изобщо няма градски транспорт на много места.

удърът е очевидно в задната лява част на джипа, не виждам как така Арни ще удари другата кола....

Гледай и се учи: при очевадните факти, пак има тъпунгели които натискат минуса :)

Пак добре, можеше в изнасилване да го обвини.

Е, не е късно да се сети след някое десетилетие

тоя танк какъв ли въглероден отпечатък има, а?Колкото стотина тави с мусака барем според мен...

Богатите не оставят въглероден отпечатък Въглеродния отпечатък и борбата за намаляването му са "привилегии" на бедните!

Предполагам ,че въглеродният отпечатък,който оставя този джип е значително по-малък от ,този които оставят дъзеловите БМВ-та ,Ауди-та ,Мерседеси, с които е пълна България.В САЩ ,като правило джиповете и леките автомобили са с бензинови двигатели.

Колкото и да е мръсно 2 литровото 320 нямма как да бълва повече от 6.2 литра на Денали Юкон

Нарича се количество и качество.Едно да има един с 6,2 литров нов двигател ,евентуално замърсяващ и друго е срещу него да стоят 50броя ,2 литрови дизелови двигатели бълващи дим като циганска печка ,горяща автомобилни куми

Там и ТИР-овете им са на бензин.

То и тук всичко ще е на бензин, само да имахме тяхната цена, а остатъка(нафтата) ще га шиткаме по Европа.

Много по - малко от истинския танк на Арни. Дамата е извадила голям късмет, че не е бил с него.

marketor

ти па, къф въглероден отпечатък от 6.2L EcoTec3 V8 ? Не виждаш ли, че пише ЕКО

Ако трябва да сме точни ,това ,,което се вижда на снимката ,удара е в задната част на джипа.Ако е директен може да е по две причини ,или жената се е забила в него ,или с цел избягване на ударът се е блъснал в друг автомобил или някакво ниско препятствие.Тойотата е ударена от предната страна ,поне така се вижда на снимката ,което значи,че тя се е блъснала в задната част на джипа.Има си органи ,които ще преценят.Все пак той е екшън актьор има добра натренираност ,а не като някои родни келеши ,които основно с БМВ-та ,задължително дизелови и най-вероятно "тройки" или дизелови Аудита ,скачат в дерета ,блъскат пешеходци на тротоара,блъскат се едно в друго ,пресичат на ж.п. линии на спуснати бариери пред преминаващ влак и стават на "торлю" гювеч и т.н.

Като гледам снимката май жената е карала в насрещното и се е нахакала в джипа на Арни.

Стайл?

Къв джип бе?! Това си е танк по пътищата! Караш си го и не ти пука за правилата на движение, и се хилиш вътре кът идиот!

Тези "танкове" и тук се продават, не само зад гоемия гьол. Отделно, ако се случи такова нещо тук (дано не), чакай ти да те потърси и да се загрижи нашенската "звезда" за теб!

Деди вече не е за зад волана .