Коментари - Арнолд Шварценегер на 72. Легендарни цитати, които не остаряват | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям е! Макар, че тия цитати не са нещо особено.

Либретист, терминатор и първия бременен мъж.

... всичко друго - хайде, както и да е...Но за да е губернатор на Калифорния толкова години, значи главата му е на мястото си!

Най-успелият човек на всички времена! Номер 1 в цели три различни сфери (спорт -7 пъти Мистър Олимпия, кино-най-скъпо платеният и разпознаваем екшън актьор в Холивуд и политика - два пъти губернатор на най-богатият и развит щат в САЩ, Калифорния). Истинска икона и вдъхновение за милиони. Олицетворение на американската мечта и доказателство, че това наистина е страната на неограничените възможности, когато имаш дарба и талант и когато бачкаш и се раздаваш здраво!

не е "обмисли този развод" , а е "приеми това като развод"

химията не прощава

Ами не я ползвай, бре!

Клоун,,,,хамерикански...

Дори и аз не съм съвършен. :)

...Дилън /на спускане от хеликоптера/: -Бях забравил колко ми липсва тази работа! -Дъч/култов бате Арни/: -Ти никога не си бил особено умен... "Хищникът" -Какво стана с тях?-пита жената -Хванаха влака... Всъщност влака им отнесе колата на прелеза. -Остави ли нещо за нас? -Да, само труповете... "Командо" Е голям е наистина, заедно със Силвестър Сталоун са едни от най-великите артисти на нашето време...

Ама нещо им се губят Оскарите и на двамата, май изобщо не са номинирани дори?

Оскарите ги дават по други причини. Да те питам кои са носителите за мъжка и женска роля между 2000 и 2019 и не можеш да ми ги изброиш. И е факт, че двамата може да нямат оскари ( Сталоун нямаше ли някакви по линия на Роки) обаче са по известни и богати от мнозинството спечелили за най добра роля. И им се помнят филмите. За разлика от спечелилите оскари като цяло.

Бате Арни е велик. Всеки на негово място би изчукал 100 жени и мъже, с тези пари и възможности Човека е посегнал само на прислужницата. Признал си е, значи половин грях. Идържа и помага на всичките си деца, вкл. и извънбрачното. Ем, за мен няма грях. Оцелял в Холидиващината до 72 г. без да се натрови с кока и заболле от СПИН. Наистина е ТЕРМИНАТОР.

Не видях в статията да сте написали, че той става милионер от инвестиции в недвижими имоти с парите от бизнеса си със строежи. И това отпреди да стане филмова звезда. Бизнес партньор му е едно приятелче от Италия(мисля) и колега по бодибилдинг(един по-дребничък, мярка се и в Конан Варварина - и нямам предвид Свен, дето играе във всичките му филми и винаги бива убиван от бат Арни. Освен може би в Бягящия човек) Бат Арни може да не е точно добър актьор, ама си е звезда.

Франко Коломбо

И той е голям (въпреки, че е дребничък)

Да живее пластичната хирургия! :)

Иначе преди Слави имитираше Шварценегер. Като излезнел от тоалетната викал, "аз ще се върна" ("I'll be back!"). ;)

Пропускат още, като "той там си живее" в "Червена топлина", където играеше руснак. Аз щях да го преведа "Червена жега", ама така са решили.

Говори ми на ръката! - Терминатор 2

Терминатор 3

Уважавах го докато не се разкри гадната му, продължила години, изневяра с домашната прислужница?! Много смърдяща история, много!

Ти безгрешен ли си?!!!

Но бате Арни е пич, призна си като голям мъж и не се увърта пред журналистката когато го пита за тази история. Отговори - I'm not perfect.

открай време чорбаджиите оправят слугините,, а такива чорбаджии и още колко..

Яяяяя носи петолъчка на шията, значи е комунист

И въобще тези реплики са заслуга на сценаристите, които брилянтно са преценили че ще паснат на екранния му образ. Арнолд не е добър в нищо, освен в културизма. Останалото е маркетингов продукт.

И така да е, но няма никакво значение кой бил измислил. Важно е кой ги е казал тия фрази, това се помни. Hasta la vista, senor.

Последно като гледах, репликите се свързват с бате Арни, а ти сигурно не знаеш дори имената на сценаристите

Не знам в какво е добър и в какво не е, но този го знаят всички като богат и успял човек. А теб с какво те знаят?

Вярно! Като Лили Иванова - тази песен нейна, онази песен нейна, а това композитори, поети...

А ти в какво си добър, че да съдиш един наистина успял човек.

В Терминатор2 гръмва в краката невинен пазач на пропуска с репликата: "Той ще живее"

Terminator 2: Judgement Day - He'll Live (1991)

И моето положение е като на Арнолд, относно парите..... Сутринта излязох с 20 лв. в джоба и се чувствах беден. Сега съм с 15 лв. и се чувствам пак толкова беден, колкото сутринта!!

Обмисли този развод. (от "Зов за завръщане") === Всъщност, Арнолд казва "Consider that a divorce", което в превод значи "Считай това за развод". Репликата е след като застрелва жена си (Шарън Стоун) в челото. Цялата статия е изключително неграмотно преведена/написана. Имам чувството, че е подготвена от третокласник. Направо обида за Арнолд.

Е де какво е виновен Google translate за некадърността на драскача ;)

Даже и от Гугъла не е.. той го превежда като "считайте, че развод" (пак грешно, явно предполага че е част от изречение...) но не и "обмисли този развод" (???)