Арнолд Шварценегер посети мемориала Аушвиц и заклейми омразата (снимки)

"Това е история за оцеляване, история, която трябва да се разказва отново и отново", каза актьорът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Арни. Известен е, успял е. Има мнение за това - онова. Изказва го, показва го. Използва популярността си за да бъде пример , да даде тласък към нещо добро. Като гледам в БГ всички сте по големи големци от него Съдите го, усмивате го...Абе хора , къде сте вие , къде е той?!

Арнолд да посети мемориала в БАТАК,където са избити хиляди БЪЛГАРИ под диктовката на тия които се кланя.Турското робство изобщо Турската империя е създадена финансирана и контролирана от тях.

Колкото по остарява,толкова по озкукуригва!!!Сега се сети за нацисти и руснаци и тем подомми глупости

Да заклеймим езика на омразата срещу всички, в т.ч. срещу нацистите!

Каза анатема и се исплю!

Баща му е бил един обикновен войник, така ли? И синът го е заклеймил? А сега е срещу омразата. Ми то самото "срещу омразата" е оксиморон. За какво я прегръща жената от Аушвиц? Заклеймява я, че го мрази ли? Щото нали трябва да мразим нацистите. А Череннегър последно мрази ли баща си или мрази жената от Аушвиц, защото тя го мрази... оплетоха се в тази шитня

Всички умни, красиви и интелигентни по онова време са били нацисти. Било е признак на висша модерност и напредничавост да мразиш евреите и комунистите. Сега замениха евреите с руснаци. Нищо нови под слънцето и все същото лицемерие. Змията си е змия!

"Навреме" се е събудил. Всички избягали нацисти, участвали във втората световна война, са приютени в САЩ, а той къде живее.

Трябва да отиде и в Донбас, така ще е честно

Държат го с нещо човека, разберете го! Като повечето наши съратници е топвал някъде, където засега не бива или той е бил купичката с деликатеси ;) Той си знае какви ги е вършил, завинаги един от НАС!

Ако му се яде печено пиле или топла питка на пещ, можеше да си ги поръча там, в Америка, а не да бие толкова път и да се охарчва. Отдавна няма никой в пекарницата, всички духнаха и дим да ги няма.

Поздравления за Арнолд !

АРНИ, БАЩА ТИ БЕШЕ СВЕСТЕН ЧОВЕК-ХИТЛЕРИСТ, А ТИ НА СТАРИ ГОДИНИ СТАНА ОБИКНОВЕНА ФЪШКИЯ Каза ли ти баща ти, че 150,000 еврей, всеки годен да носи оръжия, се биха за Хитлер и Велика Германия? Каза ли ти баща ти, че германските еврей дадоха за войната 2 фелдмаршали, 20 генерали и адмирали, хиляди офицери, есесовци, носители на железният кръст за храброст? Ти ме знаеш ли, че лична карта No.2 в SS e на името на еврей, No.1 е на Хитлер? Вечна слава на Вермахта, на SS, и на милионите германски войници-герои хвърлили се в люта битка за Сеободата на цялото човечество! Поклон!

Аман от чифутски номера ай сиктир

Този подкрепя новите фашисти, този е за политкоректността, терора на BLM, трансджендъризма на 11-12 годишни, абортите, расовата теория, уголемяването на правителството, суспендиране на най- добрата конституция след Библията. Този е продадена глобалистка проститутка и подкрепи Байдън, въпреки ,че беше губернатор от страна на републиканците.

зеленски защо не е с него ? Нали е в топ 50 на чифутите ! Дано го приберат и съдят за престъпленията му !

Има една хубава книжка “Корпорация Холокост”, четеш и почваш да си задаваш въпроси. Задаваш ги на себе си , защото е забранено да питаш в обществото. Та за коя “ свобода на словото” ми говорихте???

Ние спасихме нашите жидове , и те ни опропастиха и разградиха ? Така унищожиха и Второто ни Царство след като ги приемаме изгонени от Испания ! Не си вадим поуки от историята и за това сме на този хал !

НА ЗАПАД ИМА НАКАЗАНИЕ ЗАТВОР, АКО ГОВОРИШ ПРОТИВ ХОЛОКОСТА! ВИЖ, АКО ГОВОРИШ, ЧЕ ТУРСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛО И БАТАШКО КЛАНЕ СЪЩО, ТОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ ЗА ЗАПАДНИТЕ "ДЕМОКРАТИ"!!!

баща си. Баща му бил нацист, а Арни се оказа урко-фашист. Вярно крушата не пада по-далече от дървото.

КАНЦЛЕРА ШОЛЦ, НА КЛАУС ШВААБ И МН.ДР. А СЕ ГОВОРИ ПОД СУРДИНКА, ЧЕ САМАТА МЕРКЕЛ Е СВЪРЗАНА КРЪВНО С ХИТЛЕР, ПО ПРЯКА ЛИНИЯ!

И този дядко не знае къде е попаднал...Но от даване на акъл ще да е...

Една и съща дъвка се дъвче много години, а дали всичко което ни залива е вярно?!

Холокоста и лагерите са плод на еврейска пропаганда, холокост не е имало, тези си правят сами холокости, ако знаете историята - и в Египет и в Вавилон и в Европа и в САЩ. Когато евреите се устремят към накоя държава (както сега тези които прескачат мрежите) и някой е против, евреите веднага го обявяват за антисемит. В лагери са пребивавали престъпни елементи саботиращи германската държава, Хитлер просто е искал да освободи Германия от налазилите я като паразити евреи.

Арни се продаде на жидомасоните :(

Лицемерно..

Много се изложи Арни - промотираше и ваксините, а сега промотира и укрофашагите - боклук като баща си

И--- защо баща му да е "боклук "?? Получаваш повиквателна, ставаш войник и на фронта !! Хиляди американци се бият в арабския свят ? И ---за какво ??

Някой наистина ли мисли сериозно, че планина от мускули, изградена с ежедневно многочасово блъскане на железа може да разсъждава конкурентно на професор, или инженер???

С две висши образования е, господинчо!

Е и ? И маймуна може да ги изкара.. ако мислиш че висшето е престиж имам лоши новини за теб...

Тоя,колкото повече се "изявява",толкова повече опротивява! "Жалка чичка"....

и тоя се осра... прочети "Лъжата за шестте милиона" от Ричард Харууд чифутската сган лъже, маже и краде навсякъде по целия свят!

1000000++++++++++

Арни, парадокса е, че подкрепяш украинските нацисти докато редиш сълзи против омраза... Жалко, беше пич.

Заклеймил омразата. Определено не е казал това. Не е казал и красотата ще спаси света. Нито че се бори за мир и разоръжаване. Ама ние си слагаме заглавия... И си тълкуваме.

Аз пък заклеймявам ковид идиотите като арни.

да отиде в Донецк на гроба на 46 деца

В Украйна?!! А дебил?!

Ми аре кажи колко

Само до 23.09. са загинали и ранени около 1000 деца.

Ма много точна цифра бе! Това какво значи? Едно загинало и 999 ранени? Броят ли се и порязванията на счупени стъкла, защото ако беше мирно време стъклата можеше да са здрави? Нали се сещаш, че уж могат да кажат колко са убитите всеки ден и даже да посочат поименно кой ги е убил, а не могат да кажат точно колко деца са пострадали ли? Стига тъпа пропаганда!

Бате Командо, земи картечницата и иди изтрепи руските орки в Украйна, мамицата им сатанинска!

KILL THEM ALL!

И в Аушвиц му е светнало защо Израел не осъжда Русия.

Е как да осъди Русия, като самия Израел е окупирал толкова много територии ?

"Арнолд Шварценегер посети мемориала и музей Аушвиц и заклейми омразата" Ами правилно. Заклеймил е омразата към Германия, която и до ден днешен плаща измислени компенсации на чифутите. То не бяха 10 млн, "избити" юдеи, после ги смъкнаха на 6 млн, 4 млн.....

Кой пъ си ти да заклеймаваш квото и да било?

А Арни няма ли да отиде в Донецк и да види има ли ненавист и омраза там или не е препоръчително.....................

Ти си луд. Но още не си го осъзнал изглежда?

Просто Хитлер трябваше малко да изчака, сега нито ци..ни, нито комунисти щеше да има в България.

Арни е много проницателен бизнесмен , минал е през фабриките за сапун на дядо му .., да провери даки са в готовност за пускане на нова серия ... "Зеленскии армат".

Щяла да приема руски дезертьори за матрял пък чух аз. Араби вече си били имало.

Респект Арни, а в коментарите 99% идиоти.

Нямам респект към неоконове

Аз посетих Батак и перущица, и също заклеймих омразата, но на кой ли му пука, какво мрази или обича един обикновен човек. Нима арнолд, има повече право от мен, или вас, да мрази, или обича

Перущица

Няма ли да рекламира бустер за ковида?

Тоя Изкуфял Кравар !!! Дошъл от Австря Трябва да го напряват на САПУН !!!

Чух че, ще свалят вратите от Аушвиц и ще ги ползват да спрят изтичането на газ от тръбите на СП1 и 2 ;)

Арни се излага много последните години

Като старите Рачо, Ицо и месечината