17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама какво е това прасе......

Всички евреи са комунисти, но не всички комунисти са евреи.

обратно е

Има жени и жени. Това е като акула. Защо се снима да се излага? Гадно е....

Е правя сравнение с Катрин Мидйлтън е потресаващо е сравнинието

Както писах по-рано-гнусно чудовище. Като на модетсторчетп макя му:))))

Човееееек, усмихна ми деня! Обичам те

Че е много приятно за всички да гледат и да се правят снимки от такива моменти? Защо никой не пита гинеколозите и акушерките какво мислят по въпроса? Ами не дай си боже някой патоанатом реши да ви поздрави със снимка от дисекция, на която ви се е усмихнал нежно?

Жадни за внимание ексхибиционисти с чалгаджийско поведение.

Престанете да ни натрапвате тези досадници и жадни за внимание манипулатори и да преписвате от чуждите парцали-таблоиди.

ох, майкооо

Като дойде 8-ми март и почват да се пъчат коя от коя по-майка и по-жена. Родила била, сменяла била памперси ... истинските жени не парадират с раждания. На тях женствеността им личи и няма нужда да я преекспонират.

Сори, но такива телеса не бих показвала. Аз и сега внимавам как се снимам, но такова чудо чак ми идва много. Няма ли кой да й каже? Прекаляват с тези снимки. Не са естетични.

Каквото се случва в родилното си остава в родилното. Лошо впечатление ми направи и снимката, където сменя памперса на бебето на пода на магазина Дори и тук в България има места за това.Тази показност ми идва малко в повече.

Не е раждала в родилно, а у дома. Подвиг си е! Предпочела е да поеме риск и свързаната с това отговорност, вместо да я прехвърля, аз й се възхищавам.

Раждането у дома да не си мислите, че се осъществява без присъствието на медицинско лице. И чак подвиг.....нямам думи.