17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ай стига с тази. Какво има да възстановява? Хич не се бори със себе си тя. Намерила е начин да изкара пари от затлъстяването си и ни навира сланините си при всеки удобен случай. А това, че не си е обръснала подмишниците говори за голяма мърлящина. По-долу няква писа, че преди мислела, че е дебела, като видяла Ашлито се взела за слаба. Ей това им е идеята на тези дето лансират плуссайските. Да изкарат пари от вашето неглижиране.

На мен ми харесва. Мислех, че съм дебела, сега мисля, че съм твърде слаба дори...

Позволете да повърна....бляк :-(((

Наблюдавам тенденция, че всички бели, дебели, сайзплюс модели все разни мургави ги взимат, явно за африканците пълнотата е здраве.Ким Кардашиян и тя с такъв.

Иначе супер симпатични черни мъже се плющят с някакви бели слоници.

Страхотни косми!

Ужасно дебела е, ама ужасно. Вместо да намери сили и да отслабне постоянно си показва тялото, че и голо. Все пак е хитруша, направи пари от наднорменото си тегло, което така или иначе си е бреме.

Яко възстановяване!

Че не харесвам тази показност и втренчване в телата, може и да е, защото съм стара, но снимка 4/5 отзад напред ми дойде в повече, можеше и без нея. Жал ми става за бебчето, че го ползва като аксесоар за фото сесия. Дано не го кърми наистина, защото както го е натиснала с отметната назад главичка, ще се задави. За мен това са най-хубавите и най-интимни моменти. Не бих ги "споделила" с никого и днес.

Плюс сайз - това на какъв език е, дираджийски?

Тая да не е свалила някой килограм от раждането та има да възстановява?

Някой от тия с минусите може ли да обясни какво й харесва на тази "дебеличката".

Лицето й харесвам и непукизма. И мъжът й никак не е лош - един атлетичен такъв!

Каква е тази измислена дума непукизъм, има си дума още от древността и тя е чревоугодничество, харесваш ли чревоугодници? А тия непукачи дето ми ги разправяш, за тях правилната дума е егоисти, и от тях има много напоследък затова сме в демографска криза. За лицето й в съчетание с дупето едвам се сдържам да не използвам израз, за който ще ме изтрият.

Охххх да земА и аз да стана дебела, та да ма зене красив мъж. Щото ся кат съм перфетна и стегната все чичаци, плешивци ми се лепят

Имат сходни килограми и вземат много навътре като я нарекат слоница.

Благодаря! Вдигнахте ми самочувствието и настроението. Чак си помислих за още едно дете да родя. Какво пък, на това пак няма да заприличам хахахаххаха

Поне да си беше оскубала подмишниците! Пълен Ужас!

Подмишниците си ги скубят повечко суетните, отколкото умни хора, по обективни причини, макар че нейният случай не е ясно какъв е, може и от немарливост да е. Макар че - щом космите са ти проблема на този кадър, значи си много крив(а) ...

Ааа те умните даже не се и къпят много много, прости хора.