Коментари - Астролози съветват какво да сложим на новогодишната трапеза | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дрън, дрън, че пляс! Годината на свинята не започва от 1 януари 2019. Като пишете глупости, поне ги направете мъъъъъничко достоверни!

Кой и защо е измислил тази глупост наречена 'астрология'?

Това са пълни глупости! Китайската Нова година е на 5 февруари 2019 година. Не виждам нищо общо с календарната Нова година! Не знам защо изобщо се занимавате да пускате такива безмислени публикации.

Българите колят свиня точно на Коледа - символ на плодовитостта на Богородица с Росждеството. Свинята изхранва семейството до Гергьовден, както Богородица кърми Синът и на Гергьовден Синът се превръща от дете в мъж -Герой-Геро-Герги-Герак. Китайците имат само едно общо с българите - някой им е занесъл преди хилядолетия ДАО (Дио, Део, Тео, Зеу).

Жена ми миналата година ми вика: Да на правя едни бразилски бонбони а? А аз и викам кви бонбони ще праиш ма, нали кат та знам и двете ти ръце са отзад.

А случайно да не е свързано с мюсюлманите?

Нещо за традициите на папуасите,ескимосите или занзибарците?Българските традиции са за БЪЛГАРИ.Китайските за КИТАЙЦИ.Тъпотии!

Виц Самолет лети над океана. Стюардесата пита по микрофона. -Има ли на борда хомеопат? -Защо, какво е станало?-пита един от пътниците -На един астролог му стана лошо.

Комшийките са отрепаха да варят овнешко по три четири часа, осмардисаха целия вход.

И какво общо има грегорианския календар според който годината започва на 1 януари, с китайският лунен календар, според когото годината на тази жълта свиня започва на 5 февруари 2019 г.??? Глупости на търкалета!