"Айрън Мейдън" разтърсиха 25 000 в Пловдив (видео)

Цвета Караянчева куфя на грандиозния концерт, снима се със звездите и се похвали във Фейсбук

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В другия сайт пишеше, че са присъствали 50 000.На кой да вярваме сега...

"...изгледа шоуто, охранявана от гардовете на НСО, но това не й попречи да се щракне с членовете на "Айрън Мейдън"...". Ах, тия гардове от НСО, как са допуснали като охрана тия от "железната вдовица" да се снимат с такъв ВИП? Така да си вършат работата през пръсти! Срамна работа!

2015 София Арена Армеец.....

е да де... точо 11 години са тва...

Чудесна новина! Само едно ми е чудно - за концерта им в Мюнхен, на арената бяха близо 75 000. Само в този един град, не броя другите в които свириха... Защо бе Чалгария?????

Германците са 60 милиона - ние 6.Процентно имаме по-голяма посещаемост. Е имаше и доста гърци, но все пак е добре

Германците са 80+ милиона, но това няма много общо, защото Мейдън не правят един а по 6-7 контерта в различни градове, и ВСИЧКИ са с по 60 000++ И разликата е, че в Германия концерт правят ВСИЧКИ световни, и на ВСИЧКИ са им пълни арените. Миналата година в Мюнхен бяха Гънс, Аеросмит, Депеш и т.н. ПЪЛНИ !

Комплексът беше пълен на макс. Ако имаше капацитет за повече хора, щеше да е по-голяма посещаемостта.

Не разбирам какво общо има този уникален концерт с Караянчева. И аз бях там, за мен защо никой не пише? Много моля да не се гаврите с феновете на рока, представяйки новината по този начин!!!

Ако не беше другарката цвета, нямаше да го има този концерт! Мейдън дойдоха по нейна лична покана.

Излиза, че Мейдън бяха тук заради Цвета Караянчева, едва ли не.Да е жива и здрава

Защото е шеф на парламента Караянчева се снимала с музикантите. Колко ли много фенове са искали и те да се снимат? Представям се как са им казали, че това е един от най-важните хора в страната и задължително трябва да я приемат за фото.

Ами,те са настояли. Трупат известност на нейн гръб

Концертът на Джудас беше страхотен, но не видях да го отразят по телевизиите. Старчетата показаха как се прави музика и че за нея възраст няма. Велик концерт!

Какви 2 часа? Започнаха в 21.20 и свършиха преди 23.00 като имаше и заря 10 минути. Силата на музиката безобразно намалена.

Винаги ще се намери някой някой вечно недоволен мърморко.

Има закони и аз гарантирам тяхното спазване. Хората не могат да си починат и да бъдат пълноценни в работния процес. Като искате да вдигате шум - извън населените места! Съберете се на поляната и там викайте до насита. Ще бъдем безкомпромисни и ще замерваме нивата на шума на всеки един концерт не само в Пловдив. Какви са тия крясъци в европейската столица на културата? Питам аз.

Мейдън са ми от любимите групи, въпреки това осъзнавм, че сигурно имат доста глупави фенове, но няма защо да стават председатели на парламента.

25 хиляди какво? Мишки или хлебарки?

До тези които са цъкнали минусите - вярно е, че се подразбира за какво става въпроса, но е редно числителното име да се съпровожда от съществително - 25 хиляди души, или зрители, или фенове и т.н.

цвета кърджалийската металджийка... пф-ф-ф-фффффф! Ей заради такива мазньоци като нея и подсъдимия крадлив кмет иванчо не ходя на концерт в България... Мейдъните дори през 80-те в Полша на концерти не призоваваха "борете се за свободата си"... Представям си какво знаят за България и как са им го представили... Шейм!

защо и Айрън Мейдън на политъика го обръщате? То вярно, е това е матряла тука, ама...

не ги харесвам фен съм на филмите Киану Рийвс

съжалявам, че не можах да отида ! Ъп дъ Айрънс!

...охранявана от гардовете на нсо ... няма що важна държавна работа вършите.. баба Дора няма значение

Какво тази вещица

Всичко е пари!!!

Yaxooooo

И секс

Извод: Правете секс за пари.

Също и правете пари, за да правите секс. Иначе няма.