Азис, DARA, Зуека, Геро и още големи звезди в концерта на Виктория за Евровизия на 10 март

Иван, Андрей и Магърдич Халваджиян също се включат в шоуто на 10 март по БНТ 1 от 22:00 часа, в което ще бъде обявена песента ни за Евровизия 2021

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо винаги с ЛОШО?! . . . Много грозни и злобни коментари виждам и чак ми е жал за някои хора! Дребни душици . . .гнили! . . . Като НЕ Ви харесва, НЕ слушайте/гледайте! Злобата и хейта, незнам да са допринесли с нещо добро някога!

Istinata e tazi, Viktoriq e kato dushevno bolna- vechno nacupena, bez kapka jivec, melanholichna, pochti kato drogirana.Nqma glas, ne moje da pee.

на тим курвето 0 % талантва в пеенето 10% в свирките тази пача е ужас.

Можете и да ме оплювате, но си мисля, че отдавна трябваше да спрем да участваме в този напълно политизиран уж-песенен фестивал. Какво да очакваме - това негово издание да бъде спечелено от песен посветена на борбата срещу Ковида, за човешките права в Белорусия или Русия, за връщането на Крим на Украйна, на интеграцията на мигрантите от Азия и Африка, на правата на ЛГБТ+ или срещу "ислямофобията"... Каквато и която и да е - все ще бъде политически "коректна,толерантна и правилна". Музиката и пеенето там отдавна са на последните места в класацията.

Това хубаво. Ама да бяхте написали кои са звездите.

В СТРАНА ДЕТО БОЙКО БОРИСОВ Е СЛЪНЦЕ Е НОРМАЛНО ДА Е ЗАОБИКОЛЕН ОТ ЗВЕЗДИ НА СЪЩОТО НИВО

Добре, че сред блеещите ни "звезди" име и по някой педал и лесбо като Азиз и Дяковска, та да сме в модния тренд, че иначе сме го закъсали отвсякъде. Не, че тия двамата не са ментета, ама с тях сме си направо на гребена на вълната.

Изродът Азис и тотално сбърканата Люси на челно място - отврат!

Не съм специалист, за да коментирам музикалните способности, но може би няколко посещения при логопед ще са от полза. Освен това съм забелязала, че на този конкурс се лансират по-жизнерадостни песни.

Снощи го засякох азис в капките - баси противния мазен, черен циганин с потник с голи гърди и зърна. Наял се вече на пари, грам труд не си прави дори за участието си. Гнус отвсякъде.

Арменеца ще спре ли да ги бута тия навсякъде? Айде улевооо

ще спечели на мукавей жезъла

Песните на Виктория са еднакви, няма нито една на български и всичките са депресия. Иначе , промяната на цвета на косата е положителна. Много по хубава е така и това , че не показва дупе и бюст е страхотно.

Песните на Виктория са копие на песните на Били Айлиш и Лорде. Мисля, че и в десетката няма да влезе...

Напротив, напълно възможно е, това че у нас не се толерира такава музика, не означава че извън България е същата картинката, доста хора се надяват дори на победа с нейна песен, например Imaginary friend

Като чета какви звезди са изредили започвам да се чудя на кого ли му говорят звездите ?!?

изглежда странно с този забит в челото пирон...

Азис, Геро, Дара, Зуека и още други ГОЛЕМИ ЗВЕЗДИ - Мбуаххахахахахахахахаха

Втръсна ми от тия "звезди" с гробарски награди! И некадърниците иван и андрей и те там? Баста, нищожества!

Да бе...набутвайте мангалите и чалгата постоянно.