Николета и Азис показаха ”любовта на къртиците”

След като безславно напуснаха шоуто "Къртицата", двете звезди решиха да се снимат заедно голи, за да задържат вниманието на публиката.

Обратно в новината

Коментари - Николета и Азис показаха ”любовта на къртиците” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

таласъм и върколак! Като ги види човек го хваща диария и повръщане едновременно.

Значи Божинката няма нищо против да обарват жена му съмнителни гейове. Еми тогава и аз съм гей...

2 новини за тия двамата за един ден. ДИР-а. как не ви е срам!!! Възмутен съм!

Бляяя...доповръща ми се от тази новина

АЗИС НАРОЧНО СЕ БАВИ, ЗА ДА СПЕЧЕЛИ МИГЛЕНА!

На Свирколета ци..те обществено достояние ли са?Кога е приемният ден за обарване на найлоновите торби?

Те не са нейни, а на някой пластичен хирург

Покажете къртиците на юг от пъпа!!!

Получих оргазъм при вида на тези две божествени тела, застинали в див екстаз.Ооооох...

Тези две,,звезди"са отломки от Тунгуския метеорит.

А защо снимката е само до рамената на къртиците?Интересните неща са под рамената.Тези ,,звезди" само за единия гол г-з живеят!

ай стига че тез тикви ше решат че са важни и сме им хейтъри ;) Па то си е ясно ние просто не харесваме простотията и арогантните хора :)))

замислих се дали Васето не си ляга и с мацките помежду другуто, голям тарикат туй цигане ей :) все пред камерите се вре все луд се прави :))) пък дали си плаща и тока :)))

Въх! Вай! Ужас... И сега квоооо? Нямам представа на какви подземни гризачи се правят, ама могат да си икономисат напъните - околните вече имат отрицателно мнение и за двамата. По-зле няма как да станат.

Развалено яйце не се разваля. То само смърди. Думата звезди би трябвало да е в кавички. Ако това са звезди за някого , то мога да си представя за тях какво е слънцето.

то бива простащина но всичко си има край.алоооо дира стига сте цензурирари хората те вече не могат да търпят ваште ;випове; мисля ,че го правите нарочно.

Е, не мога да се сдържа: "ИИИИИИИИИИИИ". Поне заради детето си би могла малко да се сдържа.

Мисля, че нормалният човек може да си направи реклама по много по-приличен начин от този. Азис нека си пее, но Николета не умее нищо друго, освен да харчи пари и да скита по дискотеките. не знам защо толкова я превъзнасят. Жалко за Валери Божинов, че пропада покрай нея. Жалко и за детенцето. Просто не е случило на родители.

Какво го жалите този ритнитопковец? Акъла му е толкова? Харесва си човека такива женици - чалгарки и деца им прави. Само, като му видиш физиономията проста и е ясно....

Ало дирааааааа, гледам тук елиминирате коментарите на хората които може би са си изпуснали малко повече нервите (и то с право) и са написали някой по така нецензурен коментар...По- скоро вие се засрамете с вашите толкова "пикантни " новини всеки ден от които можем само да повърнем..Нямам намерение нито да ви гледам нито да ви чета за напред защото вместо да пускате новини за стойностни хора с които да се гордеем си запълвате страниците с помияри които си изкарват парите само когато си разтворят краката...Направо вече ми се повдига от вашите "ВИП" новини...

Явно това шоу няма гледаемост и се чудят каква пошлост да измислят само и само да привлекат внимание и смс-и.

kokobrais

След толкова Биг Брадъри и лайфове на народа му е омръзнало .... а Къртицата е като някаква лошо скалъпена пародия ...

Ало дир-а, с какво и на кого накърних "доброто име"? Вие в ред ли сте? Това, което вие показвате, какво е? Пуснете постовете Ми, защото те са истина! Не ме цензурирайте!

Сега предлагам да направи тройка с Николай Бареков и Денис Родман.Пък Иван и Андрей ще са продуценти.

Ужасно отвратителни са и двамата. И грозни! Жалко за този млад мъж Валери. Но човек каквото сам си направи...

Всичко се връща. Когато един мъж не мисли с правилната си глава...

Не го съжалявай Валери, по жената която си е избрал може да прецениш що за боклук е и той. Има една поговорка "Ако искаш да разбереш какво представлява един мъж, погледни жената до него". Същото важи и за жените.

След тези снимки ми идва да се издрайфам... И К*рволета и Азис нямат граници в простотията си... Няма да се учудя, ако "за да задържат вниманието на зрителите" в скоро време си спретнат и порноклипче...и "случайно" някой им го публикува в нета... То бива селяния, то бива простотия, ама тяхната няма граници. То е явно, че Божинова бърза...че новото поколение напира и скоро никой за слива няма да я бръсне...но поне малко достойнство да беше запазила... ако изобщо знае значението на тази дума. Все пак има дете...все някой ден ще види тези снимки... Или тогава ще му обяснява, че това било изкуство, а ???

Няма да обяснява защото дъщеря й ще стане същата като нея. Крушата ражда круши не ябълки.

Ега.. си ужаса! Сега и всичките сънотворни по света да взема, пак няма да заспя....Няма такива ужасиииии

Крайно време е камери, прожектори и микрофони да се насочат към истински стойностни хора и съществуващи, но "неосветени" от медиите таланти и добродетели.

Вярно.Какво бъдеще ни чака,когато след 20г,ще преобладава етноса ,на тези двамата от снимката-гей певци и магистрални труженички.Работници,интелигенция и хора на изкуството ,отдавна ще са измрели или на преклонна възраст.Докато медиите се надпреварват да хвалят тези ,които покваряват България,държавата ни безвъзвратно изчезва.Остават само тези с лилавите венци и празните души и глави-етноса на Азис и Николета.

Какво ли не прави глупостта за да е в центъра на вниманието.Жалко за Валери,че пропилява таланта си и мисли повече как да угоди на глезотията Николета.Жалко и за парите му.Харчат се неразумно.Абе тия хора нямат ли родители да им дават съвети!

и деца, да се погрижат за тях, нищо , че са малки, ще пораснат....

Гнусари!