Българин гримира Адриана Лима за Chopard

Георги Сандев бе избран да работи с Адриана за новата ѝ рекламна кампания за бранда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги съм се чудил тази красавица да не я е правил някой красив съсед. Родителите й са толкова обикновено изглеждащи. Дъщерите приличат на бащите си, а нейния не блести с красота. Или има предаване на гена през поколение или някой неизвестен е помогнал.

Много е готина. Има и перфектни крака. Долу са писали за Кандис, тя е страшна мацка и има невероятни крака. Хубавите крака са дар божи и отварят много врати на жените, които биха се възползвали от това свое предимство. Пластични хирурзи описаха идеалните крака - дълги и с прави кости от върха на бедрото до тънкия глезен, с добре оформени извивки на мускулите. Правите и стройни крака са особено привлекателни, защото комбинират крехкост и сила. Първото изискване за красиви крака е дамата е да с абсолютно прави кости. Затова дългите, прави и слаби женски крака се смятат за особено привлекателни и съвършени.

Уникална жена. Висока и слаба, не знам дали имаме такива бъклгарки, но аз не мога да ги намеря. Има красиви жени и тук, но Адриана е нещо уникално. Също и Кандис Суанепоул.

Жена съм и ти слагам плюс, въпреки другите минуси. Адриана и Кандис са уникални, както и Даутцен, и още няколко имена, включително и супермоделите от 90-те. А у нас все по-рядко ще виждаш високи и слаби българки. Нормално е да не ги намираш. Ако ги има, те са на годините на Лима, но не всички са така запазени и поддържани. Най-младите представителки от високата генерация жени са 80-85 набор. Младото поколение и от двата пола са ниски, късокраки и трътлести. Рядко някое високо и стройно. По-скоро е изключение. Генът се развали. А при момчетата е още по-зле. Пак някое високо момиче ще видиш, но високо момче не. Много са ниски. Нямат 1,70 дори. Скоро по БТВ даваха репортаж на тази тема. Родените в период на криза българи са по-ниски на ръст. Това показват данни на наши антрополози. Но и Лима е изключение за бразилките. Истинските бразилки са черни, ниски и трътлести индианки. Така че високите, слаби и красиви жени не се срещат често по света. Те са изключения, защото си е дар божи природата да ти е дала от всичко. Малцина са щастливките.

Пропусна и целулита още от ученическа възраст. И тунингованите киборги, които се мислят за красавици. Много сме злее.

Благодаря за подкрепата. Правилно обрисува обстановката в бгто, но се надявам все пак да не е топлкова мрачна картината.Ще продължавам да търся.

Ne e grimiral dobre, mnogo zle. Kakvi sa te i vejdi i ustni. Ne go biva nashiat.

Уникална бразилка. Та в този контекст да спомена и нашите римлянки. По-красива жена от една ромка в Пловдивския Шекер Махала не бях виждал - с виолетови очи, като на Елизабет Тейлър, бяла като млеко кожа и приказно тяло. Така че по-полека с предразсъдъците и ксенофобията. Щото знам, че много от вас ще кажат, че бразилците са ....ц*гани

Красиви жени има във всяка раса - факт. Лима е много красива за бразилка - също безспорен факт. Няма по-горещ и сексапилен модел от нея. Но да не се заблуждават хората, че всички бразилки изглеждат като нея. Тя наистина има екзотична и различна красота, без да прилича на ромка, щото повечето бразилци наистина имат такъв вид. Както има и красиви ромки, туркини, индийки и т.н. А дали са й перфектни краката, 4-те дупки налице ли са? :)))

И без грим бих я взел таз мома.

А аз си помислих, че онзи Кулагин я е гримирал... К'ви претенции имаше олигофрена, че нямало по-добър от него, а се оказа, че никой не го е чувал.

Браво на него! Лима е красива и харизматична, както винаги. Редакторът пак се изложи! Лима ми е набор и е на 37 години. Не грешите за първи път, явно няма да е и за последен.

Яяяяя, избрали Сандев. А великите Цецко и Кулагин - как така не са ги избрали?

Не беше ли онова руско гоМно Кулагин “най-добрият български гримьор”? :)))

Мислех,че е пребита, а тя била гримирана...

хич не ме кефи тази Адриана ... ама като се налага ... ША СА ПРЕЖАЛЯ ... ко да се прай .... някой трябва да се жертва ...

Преди се гордеехме с космонавти, с олимпийски и световни шампиони... Сега с гримьори.

Браво, семпла изисканост. Дано видят снимките родните киборги с вежди вместо лице и се коригират.

Браво на Георги Сандев! Да работиш с най-големите имена е успех!

и епилира долната част на гърба - това си е още един повод за национална гордост!