Българин спечели титлата "Super Model Universe 2020"

26-годишният пловдивчанин Иван Булкин е републикански шампион по лека атлетика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Красиво момче!

чудесна новина, хубаво и амбициозно момче, дай Боже повече такива деца! Желая здраве и много успехи, обич и подкрепа.

сега Ганю ще оплюва младежа, който като го гледам доста се е потрудил да изглежда така ....тренирайте и вие , учете и вие , не е забранено....кой както си го направи е живота

и да е теб какво те засяга лично това? А забравих че хомофобите сте изключително загрижени затова как правят секс други хора и че тайно гледате гей порно.

Засяга ни всички, защото не останаха много истински мъже, а само педали, на които нищо не може да се разчита. А и колкото повече педали, толкова повече жени за нас, ама то си има критичен максимум и за това :)))))

Да напишат колко и какви хапчета взима за да изглежда добре. Лошото е, че се докарваш за снимки, но не може да бъде така цял живот.

Готин е , ама май е на левия бряг

На читаво изглежда момчето, но тази територия - "моделство" за мъже си е тресавище и трябва да внимава. Много. Че лесните пари често излизат скъпо. И не само това - да не го направят и булка, ако научат какво означава фамилията му.

Много добре изглежда момчето браво, но кой въведе тази мода и мъжете да скубят веждите, неестествено изглежда. Добре оформени мускули и оскубани вежди, не знам, мое мнение.....

И кво? Мъж Миска? Тва ли ще ние модела за подражание. Да си сложи силикон в гъза и да ходи на околовръстното..

Републикански шампион по лека атлетика - ето от къде това хубаво тяло, зад което стои много труд.

Както и да изглеждам, тренирам и уча... не бих си "направил" живот на "модел". Въпрос на ценностна система.

Пазарът я въведе.

Труд и химия, химия и труд.

Мис кинин.

На времето, момчетата и младежите мечтаеха да стават космонавти, пилоти, капитани, инженери, архитекти... Сега, модели, меринджеи, бармани, геЮве...

Либерализацията. Иначе казано.

Страхотна булка! Дано и халката да е тясна....ох на батко!!!!

Най-после един красив българин с много приятно, а не мутренско излъчване. Успех, младежо!

Типична гейтащина. Поне парички си прави

Тука е така - или си мутра, или педераст. Или и двете.

Хубаво момче и страхотно тяло, което се постига с много тренировки. Баща му може би е руснак, по фамилията съдя.

зашо ни заминавате с поредната лява китка . каква е таз булка. това тяло е фото шоп има апликеишъни където го правят тез неща

Браво! Много хубаво момче! Да е здраво и щастливо! Хак да е на завистниците

Един мъж няма ли корем и не е ли плешив, не ми го хвали. Само болен човек може да изглежда така.

Атлет! иначе в България са космонавт до космонавт и кораб до кораб, мда

хубаво момче..но ако сме точни е малко късокрак за тази титла една идея трябва по дълги крака..но Браво!

Извинявай какво от това че си е скубал веждите ?Не ги е схубал а си ги е почистил между очите.На горила ли искаш да прилича като борците от 50 и 60 години на миналия век.Супер си е момчето,само му завиждате затова говорите така.

Мисля, че за мъжете, в сравнение с жените, характерът е по-важен от външността. Има шкембелии, плешивци, хърби... всякакви на външност, които ще сложат в малкия си джоб сто такива моделчета, като стойност.

Лелче, трудно ли ти е да допуснеш, че не всички, които не се прехласват пред това момче, са "завистници".

сте като от биволското бсп - бесни анални фетишисти

Само неможах да разбера в какво се състои "признанието за България"? Признание за него самия в личен план:да, но за държавата България?

Тоя гаранция е спукана лодка, не ми ги хвалете такива, на тия конкурси ако не си Педигрипал не те допускат, да ги е$а у швестерите

Ух Ваня, чекаме те булка в централния софийски...

Еее какви са тези странни коментари по-долу? Хубаво момче , тренира, учи и работи - какво повече да коментираме.

Що средно положение няма ли, нещо между женски вежди и горила?

Браво на момчето. Супер е.

Значи за жените характерът няма значение, ако е манекенка, и серийна убийца да е, става

Без химия няма физика.

И ръцете са му късички за пълна божествена хармония ,има нещо несъръзмерно - няма лошо ,с добри чувства - става ,вибдали сме и по-хубави :-)

Дираджиите осигуриха дневната доза от хомоеротика...

Як пич е , но обича мъжки ласки. Опитен е и с него кекса е страхотен с патладжана му. Пич от класа, за жени и мъже се раздава яко.

В България, за да не ти кажат, че си педал трябва да си пуснал шкембето да виси до коленете и да си космясал като горила.

И аз съм печелил конкурс Top super model universe royal castle spa luxury 2020. Дир БеГе стига с тия измислени конкурси и състезания.

Става, но само за онази работа!

И двете крайности са лоши. Това неговото не е естествено и повечето такива модели, фитнесджии и т.в. ги тресе як нарцисизъм. Джон Сина страхотна автоирония беше ударил в Trainwreck - толкова самовлюбен, че героинята на Ейми се чувстваше направо излишна в автоеротизма му. Както казват жените, мъж който виси пред огледалото повече от тях, не ми го хвали.

Много минуси са ти сложили. Тези хора от истината ли се дразнят, или нищо не разбират? Без химикали, независимо в каква степен, това НЯМА КАК да се получи. НЯМА КАК!!!

Аз пък съм печелил Top super model universe royal castle & spa luxury 2020, а един приятел е печелил Top super model universe royal castle luxury 2020.

Аз с моя приятел сме правили 3ка с него, як е раздава се. Приятелят ми и аз съм много доволна от Иван. Наистина е страхотен в леглото. Препоръчвам го !

Вижда се по минусите, че много хора не могат, или не желаят да разберат истината, че без употребата на разни химикали в някакво количество, няма начин да изглежда така.