17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори и от по-добршят свят са без конкуренция.

Щом сложижа агличани и всякаква британска паплач в класации за сексапил - светът очевидно отива на зле... Много зле :) :) :)

Безподобна глупост

Като си хвърля ръкавиците и ставам много секси.

Изключително произволна и нищо неозначаваща класация. Всичко е индивидуално. Да, има някои народи, които са по-грозновати, но и сред тях има хубави представители. Все пак, смешно звучи, че сред най-красивите народи са миниатюрните японци, арменците, който често са много космати, с дълги криви носове и големи изпъкнали очи и представителите на африкански и карибски държави. Аргументът, че имало някаква известна артистка или манекенка е умопомрачителен.

Най-красивите хора се раждат от българин и рускиня (украинка, белоруска, словачка).

Гологлав, кисел, с тумбак, всичко знае, всичко може. Сексапил? Не е сигурно...

Да, и дават за пример Шер, в която нищо естествено няма, не знам дали дори самата тя помни как е изглеждала преди операциите!

Тъпотии много нереална класация. Най красиви и най грозни нации а кои са най умни.Нещата са много относителни и не може да се правят подобни заключения от визията на няколко индивида от дадена нация.

Значи бъдете доволни, че не сте 177-и. А иначе, всеки знае, че грозни няма, има малко пиене.Тя природата го е решила - красотата е нещо относително и подхлъзващ елемент само да се олабиш когато е нужно. А бебчетата и животинките са много сладки като малки, за да се умилиш, да ги прибереш и отгледаш. Една благородна лъжа и заблуда, но върши работа безотказно.

Много странна класация, базирана на някакви лични предпочитания. Изброени са по една-две известни личности, част от които са били харесвани в миналото. Бас ловя, че авторът й не познава други представители на споменатите нации и си смуче от пръстите. Всеки може така, но защо медиите трябва да му публикуват глупостите така и не разбрах.

Кокалестите холандки с глезени като на муфлон ли?Или дръглестите,с кляновидни физиономии англичани???? Преди нас??? Смяяяях!

Егати тъпата класация правена от някой неандерталец видял ни мъж, ни жена! Дания? Канада? Чернилките от Барбадос и Кения не знам някой въобще да е споменавал като добри любовници! "Малката балканска държава изненадващо"...вие нормални ли сте? И сме най-красиви, и сме най-потентни! Айде, наздраве!

НЕ СА НИ ВИДЯЛИ ПЛЕЙМЕЙТКИТЕ,ФОЛК ПЕВИЦИТЕ С ГРИМ И БЕЗ ГРИМ И МИСКИТЕ.

1. Вече няма държава с име Холандия. Нарича се Нидерландия и т.н. "журналисти" би трябвало да го знаят. 2. Класацията по красота за държави е най-глупавото и расистко сравнение на нещо, изключително субективно, зависещо от времето и изпития алкохол. Тази "новина" е губене на време за превод и място за публикуване на по-значима информация. Лошото е, че с подобни некадърни "изблици" се манипулират недораслите мозъци на пуберите, които си мислят, че със силикон и ботокс ще заменят празното пространство между ушите.

Силиконките с кифленски манталитет, дето приличат на к...и, ли? Това ли е българската красота?! Тежко и горко ни, ако акъла ние толкова, че да мислим, че това ни е красивото...

Тук се говори само за красота, не за потентност. Между другото, датчанките наиситна са хубави, но студени някак. А нищо не казаха за рускините и полякините, които също се славят за хубави, жените поне. Също и за шведките. В Армения хубави са само арменките. И то докато са млади. Французите лежат на стара слава. При българите по-хубавата част са жените. Но тези дето не са се "разкрасили" със силикони и прочие чудеса и са по-естествени.

Най-красивите жени в европа са...словачките и после украинките (т.е. полякините)!

Има и симпатични англичанки. Но, докато са млади. После тези напълняват. А длъгнестата порода с фигури като точилки не търпи изменения с времето. Мъжете са по-хубавата част там.

Бруно Марс? Филипините?

Несериозна претенция за "класация".

Ако ги немаше Нинчето и гришката и тук щяхме да сме на стоиединадесето место в класацията.

Потресена съм. Чехия, Холандия, Южна Африка, моля!? А къде е Русия? Класацията е субективна оценка на някой световно неизвестен.

Чудя се, дали да се откажа от гражданство, че да стигнем поне 10-то място.... ;)

Къде е Русия?

Доста измислена и субективна класация. Сексапилността на нацията не може да се определя само по двама трима известни на световно ниво. А ако ги нямаше Нина и Григор, дали щяха да ни сложат изобщо в класацията? А ако я нямаше Риана, дали изобщо някой щеше да е чувал за Барбадос освен като за екзотична дестинация за почивка?

Е па как така?! Нали сме "Ганьовци" - недостойни за родните кокони, които само холандци търсят по дискотеките в 1 през нощта?

Стига, че само като се сетя за психо погледа на тоя и какво е направил на горката жена тръпки ме побиват... но че холандците са красиви мъже спор няма. Рядко можеш да видиш някой да не изглежда добре - високи, спортни, спретнати, стегнати, хубави... но са и доста особени - например ако се срещаш с холандец цепи сметката на две до стотинка. Ако те води някъде с неговата кола, ти иска пари за бензин...

Разликата между Украина и Русия е в Путин?

раждат по 1 дете, понеже не могат половинка ли?

Не се наврещя ей.

Отде ви изравят бе.

Загубил си повече време докато съчиниш тая мъдрост която се надяваш да осветли останалото човечество отколкото си загубил четейки една обикновена весела статия без претенции. Човечеството ще се справи, не го мисли.

Който не вярва, да види рускините! По-убави нема! Бели и цървени! Нема междинен пол, цръни и пембени!

Поклон пред Гришо - най-известния българин на всички времена!

Не се наврещя ей.

Идиотска класация, направена от идиоти и предназначена за идиоти.