17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не я харесвах, но като чух и видях останалите чудесии днес стискам палци!

Евровизия е по-смешна и от "Ален мак".

Приятна песен, талантливо млмиче, много хубаво пее...но можеxа да я облекат в по-официална пижама...все пак Евровизия е

Напротив, трябваше да и сложат брада ;-)

Защо трябва да гласувам за Вики, след като песента не ми харесва(най-малкото което може да се каже), след това е на английски и то с лош акцент за такъв форум. Тя следва тъпите западни тенденции в музиката, докато в БГ имаме доста добри поп изпълнители и песни които са с класа отгоре. Съжалявам но ако гласувам за нея то значи предавам българските традиции и подкрепям западната боза...нема да стане, sorry.

Никога не съм я слушал преди, но е талантливо момичето. Кой? Какво ще се " праща"? Като глас за поп- джаз само Любо от Те се сещам. А и смятам, че с такива формати не би се занимавал улегнал човек с име

Като цяло няма нито една нормална песен, така че и нашето момиче е в този сбор...нали уж е конкурс за традиционните песни от дадена страна, а всички вият на английски, ужас. По моя преценка песента ще се класира накъде под средата, няма да е последна благодарение на вота от българите в чужбина....патриотичен не че ще им хареса песента.

Нямам нищо против момичето, но песента е трагедия, едва изслушах 40сек и я спрях. Защо пеят на английски когато не им е роден език, звучи смешно. И къде е българското освен в името на страната.

Виктория пее добре, но песента е супер зле, по-зле не можеше да бъде. А и тия, дето са я харесали,.... нямам обяснение. Протяжна, немелодична и скучна, това беше. А и самата певица кой я облече така - сякаш беше с пижама и туристически обувки. Отврат!!!

Приятна, но незапомняща се песничка. Виктория е на ниво.

При толкова българи живеещи и гласуващи в чужбина, оставаше и да не се класира

Талантливо момиче,стил Били ,не ми хареса песента,тази която беше подготвила за несъстоялия се конкурс миналата година определено беше по добра от тази.Много го моделираха това момиче а иначе имаше индидуалност

Радвам се за Молдова и Португалия! Страхотни!

За Виктория и песента й не ми се говори. Като чуя Евровизия си представям Елица и Стоян и песента им Вода. Българска песен, изпята завладяващо. А после от северна македония казаха, че сме им откраднали фолклора и песента била тяхна народна песен - това между другото. Сега явно е модата на трагично и депресивно звучащата Били някоя си. Нищо, и това ще отмине.

Помня я от кастинга за X factor, онова плахо и скромно момиче с прекрасния глас... Браво!

Чух я за първи път. Звучи ми повече като прозявки отколкото като песен, липсва и нещо. Все е нещо че е на финал.

В сравнение с другите тъпотии, които се пееха, песента й излезе стойностна. Половината бяха песни без никакъв ритъм или с латино чалга ритъм, а певиците с чалгаджийски облекла и нарисувани с по 10 тона грим. Зелените човечета от Исландия, дори не ги коментирам.

скимтене, голямо виене, голямо оплакване. Момичето по принцип наистина има глас, но в тази ’’песен’’ това определено НЕ се чува. Песента като песен е абсолютно безлична. Мелодия елементарна и незапомняща се. Една песен се създава за да може хората да си я тананикат след като я чуят. Ами тука този важен елемент отсъства. Жалко за този глас който можеше да изпее значително по стойностни песни. Успех и желая, ама надали.

То в България вече и свестни композитори няма, след големите, като Тончо Русев и

Хубаво момиче, с прекрасен глас, но песента е абсолютна трагедия, въпреки, че ми се иска да спечелим...

Звучи като приспивна песен !

Много съм разочарован. Никой не изпя Jaja Ding Dong :)

За първи път слушах песента вчера на представянето. На фона на фона на друсащите телесата си Сърбия, Албания и тн., както synth pop бълвоча от Севера Е доста добре. Смислена е, добре продуцирана, момичето пее добре, Има силно влияние от Били Айлиш, очевидно е, но това не непременно лошо, такъв е стила, а е и по вокално. Това " предаване" от години не съм го гледал. Доста аматьорско, само нашето и португалското парче имат художествена стойност Успех..... тези грубиянски сръбкини и албанки ме изплашиха. Хаха

хвала лепо, македонско девойче! Све що е македонско е лепо, а не на ови глупи татари маната

(и държави) е много по-важно да се продават добре, отколкото да имат свой собствен облик, който другите евентуално да харесат...

В България всичко става с връзкарство, на повърхността изскача пяната на тинята, самозвани пишман професори, политици, икономисти, политолози, футболисти, компизитори, певци, идиот до идиота, няма ценз, няма критерий, няма морал и достойнство, шибан, тъп народ, който не става и за чеп на зеле.

си нещо много повече - много по-голямо и по-различно... :) Благодаря, че ни го каза и ни отвори очите, иначе щяхме да си умрем прости...

Това даже не е песен, а какафония, с нищо хубаво няма да се запомни, пълна излагация, дано да я класират на последно място, а тъпанарите, които я рекламираха да си направят сепуко.

Пише се какОфония! Информирай се преди да даваш акъл!

пише се какОфония....ИДВА ОТ ГРЪЦКИ...От друга страна у нас се употребява като какафония... Като мОнастир.../правлино/...но разговорно е манастир..„.

Какво ни е наред, та и песните, падението е тотално и необратимо, България загива, червените разбойници се докопаха отново до властта, дупе да ни е яко...

При комунизма от 5 милиона станахме 9. При демокрацията от 9 милиона станахме 5.

И как го разбра бе троле, от МАсква ли ти дадоха данните. Ако наистина се интересуваше щеше да знаеш, че от 1975г ние - Българите (не турци и цигани) сме започнали да намаляваме. Това по националната статистика на НРБ. Ама за това не се говори...И особено от такива като тебе!

това звучи толкова американско... И като визия, текс изпълнение, музика, сценично поведение... Имам чувството, че ако участва в някой американски конкурс и него ще го спечели и дори няма да разберат, че не е местна... Никаква референция към българската народна музика, въобще към европейско звучене... УЖАС!

Едва ли има шанс Викиту. Ако е лесбийка и Джобайдън ще гласува за нея а, тя си е нормална жена, българка!

Язък за хубавото момиче с хубав глас, но песента е нещо между оплакване на покойник и скимтене, който я е написал и които са я одобрили са кръгли идиоти. Тази музикална помия е голям срам за България...

Нищо, ама нищо не разбираш от музика.

Те па другите щото бяха многократно хубави.

.

Песента хич не ми харесва, но браво на Виктория и успех :)

кой го гледа това?

Пак някой джендър ще спечели, не го гледам този конкурс

Браво на момичето!Много стойностно изпълнение на фона на останалата подскачаща и виеща пластмаса и педерастия.

Низнам как сте вия ама у нащу село рикията е на свършване и кош са прави докът са фаним за сливовата низнам Тъи чи ич не ни я до песни

Боза, ужасно беше, не заслужава и последното място.

Аре, другата година те опваме тебе там и да видим как ще ни представиш. :)

Предложената турска песен е в четири четвърти и освен това е много неприятна.

Песента на Били Айлиш е хубава, но трябваше да се изпълни от Виктория Георгиева. Самата Виктория е и перфектна компзиторка. Досега не сме имали световна звезда от ранга на Виктория Георгиева. Най-накрая се отворихме към света.

Не очаквах да ми хареса, но признавам, че беше много добро изпълнение, прозвуча много искрено и симпатично. Браво на Виктория! Притеснена беше, но испя да се справи. Повечето песни бяха големи недоразумения, някои от мъжете певци бяха под всякаква критика, а най-нелепа ми се стори Латвия.

Браво!!! Много се радвам, че се класира за финал! Радвам се и за всички българи в чужбина, които я подкрепиха, надявам се и на големия финал да е така - 22 май (събота)! Който има възможност - нека подкрепи нашето момиче!

Браво Вики! Страхотна си! Песента докосва душата. Успех на финала!

Прекрасна песен. Браво на това момиче. Нищо лично против Елица и Стоян, но на фона на четвърто място за тарадуда - това изпълнение е шедьовър.

Елица и Стунджи пяха Българска песен. Която никой друг участник не може да изпълни. В Българската музика има "едни" тактове, наречени НЕРАВНОДЕЛНИ. Запада научава за тях през 20-те на 20-ти век от български учител по музика. Първи Пинк Фройд включват неравноделни тактове, Назапад. Не можеш да бъдеш по-голяма певица от Били Айлиш в нейният стил и на нейният език!!! Начукай си го, някъде.

бай Аспарух кога дойде от Азия и той друсаше неравноделни хора , а славяните копираха като Пинк Флойд

Неравноделната музика е пренесена от тракийския цар въздигнат в Жив Божи Син, който превежда част от народа си от Тракия в Хиндустан и сваля австралийските дравиди от палмите. За това деяние са писали ПЕТ АНТИЧНИ хронисти. Но трябва четене а словоблудстване. Пътя на царя ДионИсиус е осеян с огнища от неравноделни тактове. Понеже си отворко https://youtu.be/aKJvbTEnp0I в каква ритмика свири и пее този ангел на Ориента? Помощта лема: славяни, англосаксонци, семити, тюрки....нямат такава размерност.

Момичето сама си пише песните. А тя е българка, следователно и песента е българска.

Харесвам Елица и Стунджи, харесвам и Виктория - напълно излишно е да ги съпоставяте, съвсем различни стилове са, общото е едно - талантливи българи са и трябва да ги подкрепяме!

Заинтригувах се, но не ми беше много ясно. Може ли малко пояснения и ако може и тези ПЕТ АНТИЧНИ ИЗТОЧНИКА да цитираш? 1. Значи Йешуа от Назарет, по-известен като Иисус Христос, е тракийски цар? 2. Той е превел тракийския народ от Тракия (Европа) в източна посока до Индийския полуостров (Бхарата варша)? Предполагам, че това се е случило пре първи век от Грегорианския календар, но каква е била причината за това преместване? 3. Кого визираш под термина "австралийски дравиди"? Да не би да имаш предвид, че е стигнал и до Австралия и там е "покръстил" аборигените или може би нещо друго? Моля те, пиши ми на ptdkz6hy5vub@maskedmails.com

Баси това ли е българската идентичност и дух. Целия конкурс е тотална шитня

Българска песен НЕ чух.

"шитня".... каква хубава българска дума....

Продуктово позициониране, е.

Песента е страхотна! Успех!

ТАЯ НОВИНА ЗАЩО НЕ Е НА ПЪРВА ОТГОРЕ,А ТАМ СЕ МЪДРЯТ ОТРЯДНИЦИ НА ДС И СЕГАШНИ СОРОСИ

Човекът глас си е номер едно за всички времена :)

Значи Вики това рецитиране на края ПОВЕЧЕ НЕ ГО ПРАВИ. Упражнявай с еповече и не се вълнувай. Представи България достойно!

Момичето е хубаво, приятно. СТАРАЕ СЕ. Но песента не струва.

Ха! За първи път чувам българска песен на английски, която звучи естествено и без бг акцент... Много добре, има надежда

Българска песен АЗ не чух. Английска ДА. Чаках, за да гласувам за Българската песен, но уви...

Конкурса е между държави на Европа а не БУФОСИНРОНАДА https://youtu.be/Kr0vuvEyrtE на Били Айлиш. Били Айлиш е недостигаема, защото всичко и излиза от сърцето. Първият си албум записват с брат си в стаята му. Но енергията на песните ги изстрелва до GRAMMY.

Браво на всички българи в чужбина!

Браво, Виктория!

Браво, Вики! Успех на финала!