17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И по добре. С тая последната порнография по добре да не се излагаме. Една свястна песен не можем да направим, ще събираме някакви измесленяци да ни представят.

Човек ще рече, като чете коментарите, че хората в България под списък са ги водили да го гледат Евровизия и са проверявали кой е там и кой го няма... Пичове, това беше в едно друго време по което милеете със сила мъжка. :)) Слушайте си там, каквато музика ви кара да се чувствате специални и не давайте наклон на оная работа на другите хора. Рок, чалга, народни песни от Родпите, джаз, чилоут, дед метъл, класика - няма проблем, това, че слушате точно тая музика не ви прави специални, добри или готини. И един непоискан, но безплатен съвет, хора, които харесват същата музика и филми или игри (книги знам, че не харесвате) може да са сериозни задници. :))

Единственото читаво което е излязло от там са АББА. Последните години това нещо се превърна в символ на пед...растията и чистене на политически сметки. Твърде далеч остана от същността на музиката. Но това е и орисията на всичко крайно - било то ляво -либерастко или дясно фашистко! Подкрепям с две ръце!

защото фашизма е ЛЯВА идеология, Камарад ха.ха.

Страхотно! Сега освен турските и индийски сапунки да пуснат и предавания на живо от руските телевизии! Така бългъринът ще се почувства отново добре! Твърд курс към азиатските нравствено-културни разбирания!

Имаш ли новия албум на Кончита?

Този конкурс отдавна се превърна в политически. Нямаме място там. Подкрепям излизането ни.

най накрая нещо да се случи с което да се гордееме но за жалост не се отказваме от просташкия конкурс заради простотията му а че нямаме пари

Евровизия я омерзиха, политизираха и оскверниха, като всичко останало по света. В днешно време хората не се борим за уважение, престиж и прочие, важното е да сме от третия, четвъртия и т.н пол, да сме хеликоптери апачи или делфин-панда-трансхиперултра джендър и voila - ще ни толерират повече от всички останали, ще ни финансират дори, а ние ще потриваме доволно ръчичките си от петия пол и ще сме със самочувствие до небето. А дано се самозатрием накрая, че да отървем млечния път от жалкото си и така или иначе незначително съществуване

Абсолютно ще се самозатриете пич. :)) За съжаление вредите и на другите, а не са затривате достатъчно бързо, че да кажеш, ще стиснем зъби и ще мине.

e, айде сега, големи и тъпи обобщения заради някаква си кирлива евровизия!

stankow

Ха дано е вярно ! Нямаме място на това сборище ...

много добре. и също така, ако плащаме за излъчването на тоя политически, политкУректен, с абсолютно тъпи правила и измислени "победители" ( с бради и рокли, с тежки здравословни и визуални проблеми), но не и музикален конкурс с истинска музика, трябва да прекратим и излъчването! освобождават се три вечери за три хубави филма или три свестни концерта на истински музиканти да дава в тия вечери бнт, вместо тъпата европлява с виенето, кълченето и два часа декламиране на цифри. примерно-гледаме двете сериии на "мамма миа!" по музика на абба-да си припомним какъв беше конкурсът, какви бяха победителите му и... в какво се превърна!

ми по-добре така отколкото да се излагаме всеки път...

Бойко да подаде устафка ! За магистрали пари има за евроВИЗИЯ за България няма !

Е, време беше! Браво! Дано да спрат и да го излъчват тоя конкурс и по телевизията!

Това да не ти е петък вечер със руска програма преди 30 години? Имаш 100 канала, имаш 1000 заведения, имаш милиони книги да си избираш (а, не само избраните съчинения на Т.Живков), ама тебе някой насила те кара да гледаш Евровизия и не ти дава да натиснеш едно копче на дистанционното или просто те мързи? :)

Решението отдавна назрява всъщност тази надпревара е политическо шоу.за мен това е правилното решение.безмислено харчене на пари.може би ще се върнем след години...сега е отвратителна.

Едно нормално нещо, ама се чудя какво ще измислят за да не останат капо бая меркантили покрай евровизията....

Време беше държавата да спре да харчи парите на данъкоплатците за този безсмислен и безинтересен конкурс. Поздравления.

По-рано трябваше да направи това! След онази дрогирана маймуна, която развяваха после по полицейските участъци... Време беше, че и попреминало! А и това не е никакъв конкурс а езно упадъчно политизирано евротолерастко сборище на джендърасти и откровена измет!

Това , че се избират странни образи не означава , че трябва да се отказваме от този конкурс.Спрете да си гледате в пъпа.

И за какво е този конкурс че нещо напоследък не проумявам провеждането му освен да се гепят някакви мангизи, да се облажят някакви хора..

Най-после БНТ последва решението на българските зрители, които отдавна се отказаха да гледат този политически ориентиран водевил, нямащ нищо общо с рекламирането на хубавата музика на страни в Европа. Поздравления за решението!

Хайде да видим сега как български певци ще бъдат чути по Европа или света.

Ами да си плащат от собствения джоб като мислят че са талантливи и света копнее за тях защо трябва други да им плащат ''изявите''..

Аман от този тъп конкурс!

След ЖАНА НАРКОМАНА няма как БГ да стигне по ниско от дъното и това е нормално решение!!!!!

То и без това само ядове с купени гласове и т.н. по-добре да си решим първо битовите проблеми.

Най-сетне едно смислено решение. Предстои да се вземе и решение за излизане от ЕС! Ха дано..............

Разбира се. Крайно време е да се наредим до страни като Исландия, Норвегия, Лихтенщайн и Швейцария, нали? Или Албания. Имаме голям избор.

Къде предстои това решение? Може би в двата кубични сантиметра полусиво вещество в главата ти?

ТУК Е ЯВКАТА НА РУСКИТЕ АНТИНАТОВСКИ АГЕНТИ! ИЗЛОВЕТЕ ГИ НАЙ - ПОСЛЕ,Ч Е МИ СЕ ПОВРЪЩА! МРАЗЯ РУСНАЦИ И ПОДЛОГИТЕ ИМ! ДА СЕ ДЕПОРТИРАТ НЕМЕДЛЕННО!

джендър? Нека ти е гадано, нека.

Поне да не ставаме за смях. Резил тотал.

Най-после едно правилно решение!

Стига с тая простотия!

От както оная куткудякащата песен спечели съм напълно убеден, че евровизия се печели с лобиране и по симпатии на държавите, а не по хубава песен.

Няма за какво да се участва в това гейско мероприятие.

Гарантираното преминаване на великите държави от западна Европа във втори кръг и пропагандирането жени с бради и болни от спин

Конкурсчето на Поли Генова??? Ай, ай каква загуба!!! Псевдо песенен конкурс за бездарници и хора от "третия вид". Може би не разбирам сегашното потребителско поколение, за което това е "манна небесна" за изпращане на платени SMS, пълнещи гушата на мобилните оператори. Но, всичко тече, всичко се изменя.

Поздравления за решението и на БНТ.След спечелването на Кончита Вурст на този конкурс има много съмнения за ползата от такъв конкурс който прокламира аморалността и пошлостта и се бори против християнските ценности. Ще бъдат спестени и ненужни разходи на българския данъкоплатец .

Един куп педали пеят по МТВ.Недей го гледа и него.

ТОЙ ГЛЕДА ПЛАНЕТАТА БЕ, ТИ ПЪК....

Защо ни е на нас Евровизия? Догодина ще кандидатстваме за Ориенталска песен на годината. Бай Хой е получил лична покана от аркадаша си.

по-точно им е българското на тези изпълнители на снимката ?!

На времето имаше конкурс на политическата песен ,,Ален мак" бие Евровизия по всички показатели.

Крайно време беше. Този конкурс е политически и на пошлостта. От годишни не го гледам.

Какво е това русо животно в средата на снимката развяващо българския трикольор?

Онова, дето чертае и кара.

Чудесно, никакъв смисъл няма да се харчат парите на данъкоплатците за този нелеп кич...наречен Евровизия. А защо участвува Израел като е на друг континент е пълна загадка...както и другите държави дето географски са некЪде другаде.

Евреите са навсякъде по света!Като циганите! Само дето на циганите не им направиха държава! А трябваше...

Еми не че нещо, но сте крайно неинформиран. Значи т.нар. джипсита, житани, цигани и прочие си имат държава и тя е по-стара от България. Друг е въпросът, че те са само една от кастите в тази държава. Представяте ли каква "зараза" са видяли в тях другите касти, та да ги прогонят?! Между впрочем, от историческа гледна точка само едно друго племе е било толкова омразно и натирено в пустинята от наместника на бога на земята- Фараонът!

Ква евровизия в Израел, до колкото знам рврейските мръшляци на се намират в Европа. И по добре да не участваме в тая гей сбирка

възстанови Златният Орфей. Беше истински и уникален конкурс. Мелодия на годината - също.

И мислиш , че някой ще хукне да идва на Златен Орфей ? Влез малко в час.

Златният Орфей спокойно може да конкурира всякакви гей измишльотини като Евровизия, раздавания на наградите на БГ радио и други боклуци в тв ефира. Трябва ни сериозен песенен и гласов конкурс. Ти да не мислиш, че с един Хфактор ще прокопсаме на културно ниво в музиката ?! вичко е ала бала.

на Златният Орфей чуждестранните изпълнители идваха като ГОСТИ ! А конкурсът си беше изцяло български !

Като гости може и да са участвали , но като конкурсни участници едва ли ?

И пред кой ни трябва този Златен Орфей ? Мислиш , че продуценти от други страни ще хукнат през глава за да слушат български гласове как се конкурират ли ? Вие наистина смятате , че света е част от България , а не обратното.

Време е да се откажем и от НАТО и ЕС

Да ама при Путлер минималната заплата е 2 пъти по-ниска от българската и се пие шампоан.

но тока, газт, бензина са повече от два пъти по-евтини.

Аз само да попитам 0 като класика ни: "Де е България" на снимката в материала?!?

След АБА , конкурса стана скучен и само имаше отделни отблясъци през годините на някой отделни песни в разни години ! Правилно са направили че са се отказали аз въобще не го гледам последните 10 години скучен ,еднообразен и последните 5 години е Политически което унищожава неговия забавен характер ! Браво че няма да има !

И понеже ти не го гледаш и дай да се откажем ? Центърът на вселената ли си ? Защо всички други държави не го отказват ? По-прости ли са от нас ? Приемат го като шоу и си правят кефа и рекламата , а ние отиваме с идеята , че ще ги смачкаме всичките и като не се получи се оказва , че той конкурса е скапан.

Много не го гледаме, този конкурс е пълен кич...А БНТ е бюджетна структура и ние данъкоплатците плащаме за тази нелепица...

Че конкурсът е СКАПАН - СКАПАН е , а това че ние никога нямаме собственна визия за нещата и винаги се мъчим да се мазним , като подръжаваме на този и онзи , съвсем не ни прави ''равни'' с останалите - А и не е необходимо !!! За чуждопоклонник като теб , сигурно е трудно да разбереш , че нито ще станеш Германец , нито Американец !!! Както в Индия има значение в коя прослойка на обществото си се родил , така и в света - Ако си се родил Ганьо - си оставаш Ганьо колкото и да се пудриш !!!! Набий си го най-после в дебелата балканска глава и спри да се правиш на ''западняк '' !!!!

Аман от глупаци.Това беше естествен начин по който страна ни се рекламира , певците ни също.Все по-малко стават шансовете някой по света да ни знае.Освен с емигриралите с друго скоро няма да ни свързват ама са ви малки душите да го проумеете.

Е след известно време ще се смени името с Арабвизия ... Страните които участват населението плаща такса телевизор. От там се финансира участието в конкурса който загуби качествата си. Не може да се придържаме към ... Абба.

Много правилно решение! Това не е конкурс за музика. Когато Елица и Стоян останаха пети, макар, че и песента, и изпълнението им заслужаваха много повече. Първото място зае безлична песен, подкрепена по политически причини от бившите югославски републики /макар, че бяха водили война помежду си/. Още тогава разбрах, че не трябва да си губя времето със събитие, загубило напълно идеята, с която е възникнал конкурсът. Не искам и да си спомням групата, която тогава зае второто място - по-скоро цирк, отколкото музикална изява. Бях потресена и още тогава приключих с "Евровизия".

Проблемът е в нас.Въобразяваме си , че само нашите песни трябва да са на първо място.

За Елица и Стоян - не си прав. прекрасно и нестандартно изпълнение беше. След тях много изпълнители юрнали да използват ударни , като фон - румънци, украинци.

Далеч са от европейците тези песни.Не го ли разбирате ?

Отдавна трябваше България да се откаже от това Политическо шоу ! След като класираха песни с Политическо съдържание и лоша музика , колко са слушали тази песен след конкурса на Кримската Татарка с измислена проблема , колко -зеро 0 ? Тогава Поли Генова трябваше да спечели , о наивни мечтания , а не тази от Измислената Държава украйна ! Ще се икономисат пари за някой вътрешен песенен конкурс в България ,може и Фолклорен ,Българина обича Народна музика !

за какво да се влагат пари в нещо което скоро ще се разпадне.....

Ама как иначе.Толкова европейски държави участват ама ние сме най-хитри и се отказваме.Нали сме умници и затова навсякъде ни уважават и ни заобичват веднага.

Защо точно ние да не дадем пример с едно умно решение, а да се носим по инерция в този безмислен конкурс? Какво като участват много държави? "Евровизия" може да е всичко друго, но не и празник на хубавата, стойностна песен.

Ех , това желание да сме първооткриватели и да сме значими в света та даже и с първото отказване.Хората си правят шоуто най-вече и им пука , че им дреме относно нашето отказване.Това беше начин да ни осветят малко прожекторите и нас , но ние вечно сме недоволни.Мисля даже , че ще си отдъхнат от нас всички защото ние вечно мрънкаме и все не сме оценени както ни се иска.

...м-дааа... щеше да е много добре ако се бяхме отказали защото конкурса не струва. Но за съжаление , както често става у нас, най-вероятната причина е че парите са "усвоени" и няма как "едни хора да вземат едни пари".

Предполагам , че пропущаме 2019 за да можем да участваме в "Евровизия" през 2020 , която ще се проведе в ДР Конго .

Не знам , може и да не съм прав , ама аз ако кюфтетата ми не са от 3D принтер не ги признавам !!!

време беше стига излагациии :-)

Русия да излезе и тя от джендърския конкурс и да се откаже от наградата си! Кво стааа, шушончета руски? Ташак, аааа )))):

пак успя да намесиш Русия. Къде видя Русия да се споменава в статията? Гати простотиите!