България втора на ”Евровизия” след инфарктен финал

17-годишният Кристиан Костов успя да класира България на рекордното второ място на "Евровизия" с песента "Beautiful Mess".

Обратно в новината

Коментари - България втора на ”Евровизия” след инфарктен финал | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

писнало винаги да е най-млад и втори Че кой му е виновен освен майка му и баща му че са го направили така късно. Ами нека да стани и първи, кой го спира!

Не слушам Невровизия.

Четейки коментарите за и против се ме боли, как дори една хубава песен не успя да обедини нас българите и как да върви тогава тая държава към по-добро.Никой няма да ни спаси от собствената ни глупост и омраза,дори и Господ.Без обединение и подкрепа от всички българи,няма спасение хора ще затъваме все по дълбока в това блато.Ние не се подкрепяме ,а очакваме чужденци да го правят.Осъзнайте се хейтъри, наричащи себе си българи !

Какво разбирате под обединение, да се хванем всички дружно за ръце и да запеем "падружка мая" ??? При това жестоко, изключително нагло и несправедливо социално разслоение след 1989г., за какво обединение говориш, крадците с ограбените ли да се обединят ???

за нагласен финал съм съгласен, но за инфарктен .... - поука, няма смисъл да ходим на евровизия - както и самият кристиан каза, че повече няма да участва в такива формати - мъдро решение - успех, момче

Не е хубаво деца да ходят на конкурси за изкуства, да ги показват като маймуни. Конкурси след 20-та година.

Браво на нашето момче! Талант! Поредното златно дете на България въпреки всичко!

"Сутринта преди финала премиерът Бойко Борисов призова българите по света да подкрепят Кристиан Костов на конкурса." Завършвате статия така, все едно Тиквун е извоювал 2-рото място. Почнахте да ми приличате на Работническо дело от 1984! И вас ли ви купи Шиши или директно Тиквун?

лично аз от португалеца глас не чух, а това е песенен конкурс, и се иска пеене, като датчанката - примерно

браво на руснака ,ама слаб

Ъъъъъ, тази португалска песен някой може ли да си я тананика това лято? Аз от нея запомних само пантомимата на изпълнителя. Посланието му никак, ама никак не е на автентичен артист, освен ако конкурсът не е за песен за откриването на тийм билдинга на Европейския парламент. Както и да е! Благодаря на Кристиан, че разрови националното ми самочувствие и затвърди презрението ми към формалностите в тоя ЕС.

Добър коментар.

За мен е победител! На 17 г. човек трудно се примирява с второ място, още повече, като знае, че мнозинството признава, че е фаворит. Кристиан беше недосегаем! Желая му да сбъдне мечтите си, и да остане толкова чиста и светла душа, както сега, защото светът има нужда от такива млади хора!

Браво, ама пак се раздувая от мухата слон. Евровизия се печели въз основа на смс, а не на качество.

За твое сведение - вече не е само от смс-и, има и жури!

Ами в крайна сметка едно 17 годишно момче е разбрало, че всичко е лъжа и пълен фарс! То в ЕС всичко май си е пародия - едно говорят и прокламират, съвсем други са подбудите и истината!

Путин и неговия щаб за разбиване на ЕС!

Нашето момче наистина заслужаваше 1 вото място, той е и моя победител, а портогалеца какво да кажа - нито може да пее и това всеки го вижда, нито посланието му да се приемат още имигранти в Европа е Европейско. Жалко само с коткудякането на португалеца и болните амбиции на Меркел слугата на САЩ ще рабият хубавата ни Европа. Поне да се беше обръснал този лигльо от Пордугалия, тъй като той не може да пее.

Днес 14.05.2017 Европа се е събудила с твоята песен "Beautiful Mess", била е пускана по радио станции в Белгия, Швеция и в др. държави!!! Браво моето момче!!! Толкова си млад и имаш толкова много професионални успехи пред себе си!!! Kолкото се отнася за това, че България не отиде на 1-то място пред Eвропа а на 2-ро,... за нас ти си победителя. Kолкото се отнася до португалската песен,...нищо ново, стар френски шансон...изпят на португалски (не ми харесва и посланието на песента, приканва да приемаме още миграции в Eвропа...за което му казвам : BASTA!!! чух, че било болно момчето и чакало за присаждане на сърце, така, че щом Господ е решил да отиде при него наградата ние приемаме...така да бъде!!! (да му беше станало нещо* ако не беше спечелил, да ни тежи на нас на съвеста). Kолкото се отнася до Cърбия и да Гърция, трябва да се срамуват от себе си, но то това е в чисто техен стил...да са против нас в решаващи моменти и да са с нас само когато имат изгода от това!!! Kолкото се отнася до Mакедония, показаха, че "кръвта вода не става", за което им благодарим, както благодарим и на всички държави, които те подкрепиха и гласуваха за теб и България,...защото имаш уникалния глас и най-красивата песен на тази Eвровизия, с музика която спира времето и разтърсващо послание на текста!!!,...а звукът на лирата - автентичния звук на Балканите, може да отвори душата на всеки един човек, за да разбере, че там ще намери само...любов!!! Благодаря ти.

Добре де,като Салвадор е имал порок на сърцето(да не дава Господ на никого), как така са го допуснали да пее рискувайки здравето му?Както гласи едно друго заглавие на същата тема: "България втора на Евровизия след инфарктен финал" Значи ситуацията е била очакващо инфарктна и са допуснали да се състезава такъв кандидат с порок на сърцето?Просто не е за вярване.То дори и нормален човек да си, като се развълнуваш и те хване сценичната треска,ти иде малко в повечко, та камо ли един такъв кандидат.Значи са му дали даром победата,че да не би пък нещо да му стане,като се разочарова, в случай, че не беше победил?!

Че защо за него да е бил инфарктен, може би е знаел всичко предварително ?

MOON RIVER......Manchini.....?

Жалко,че тази година Русия въобще като държава отказа участие на този фестивал-:( Т.е. -в Русия нито са го предавали по телевизията ,а от там и гласуване не е имало-:( Иначе,с евентуално участие на Русия ,нашето момче би спечелило конкурса!

има известна разлика между "да откажеш участие" и "да не те допуснат до участие"... :)))))))))

Да. И Русия отказа участие. Молеха ги да изпратят друг изпълнител, но руснаците казаха че в държава която дискриминира инвалидите не искат да пращат изпълнители.

Тази година повечето песни бяха на ниво, включително и нашата. Фаворита ми Белгия не спечели, но не е и от значение. Страхотни песни от ВБ, Гърция, Португалия и Франция. Браво на Кристиян!!!

Аз само не мога да разбера как разликата от 170 точки е инфарктна. Все едно да напишеш байерн мюнхен победи инфарктно арсенал с 5 на 1. Иначе, браво на хлапето. Постара се, добре пя. Догодина първи.

Организаторите сериозно се уплашиха, да не би да им пропадне предварително ззамисленият победител, та набиха чрез "журитата" толкова много точки на еврогейската кандидатура, че гласовете на публиката да не могат да ги стопят. Можеха и да не го предървят толкова, че смърди от далече.

Скапан политически конкурс за техните хора! Пеенето и е през оная работа на Евровизията! Това да не ни е интервизията със "Златният Орфей", фестивалът в Сопот с истински стойностни песни и изпълнители!

100 м под 10 секунди. Къде е справидливостта? Стига му на момчето, трябва да е доволен с резултата. Неблагодарността е лошо нещо

От младежът не зависи нищо. Тойне е виновен как са го облекли -УЖАС, как са го сресали -УЖАС, какво да каже и как да плачи. Дебелата е отговорна. Не се видя португалското знаме.

Ето това е показателно как се поражда агресията в един чист и неопорочен млад човек. Когато несправедливостта те удари в главата и ставаш друг!! Мръсният демократичен свят. Жалко!

появиха се тварденя, че песента на португаля е плагяцтво...... музика на манчини.... ? ако е така, следва португаля да е дисквалифицирана... транслитериран текст !

РОАРО

И какво е "манчини"? Въпреки транслитерирания текст съм убедена, че и на латиница не знаеш как да напишеш думата ПЛАГИАТСТВО.

По гласуването си пролича кой е с нас и кай ни мрази!! Вие преценете!!

Абе браво че е на 2ро място ама няма ли кой да му каже на тоя хлапак че прилича на ритана зелка в главата с тая прическа? Или изоставам с модата нешо?

браво на руснака ама много слаб

Украйна!!! Нашият бивш президент/ пудел/ признат за нан-най!! Външният ни министър първи се опълчи срещу анексията на Крим, България си даде територия за военни бази срещу Русия ,в защита на Украйна и т.н и т. н. И същите тези дават "О" точки за Криси, не 1т.,6 или 8, това не е ли цинизъм. И как да ги защитава човек?? та те са мърши, миризливи мърши. Малко им е!! Фашисти!!!

Укропите знаят от каква народност е майка му, а това бандеровските суки не прощават! Ако можеше, бандерлогите щяха да го изядат заради това! При все и независимо че България се е застъпвала за Украина.

Нали човекът ти е казал: това са фашисти.

Много добър резултат. Браво! Но тая година на мода са тежко болните.

Еми да, обратните не могат да печелят всяка година.

Видът и поведението на болния, не го изключват от кохортата на обратните. Та не бързай с изводите.

Браво Кристияне! Португалеца спечели защото го съжаляваха заради болестта му. Аз лично БЛАГОДАРЯ НА МАКЕДОНИЯ Те дадоха 12 си точки за България.

Руснак представя България на Евровизия :) Шльокавица на квадрат с двойно гражданство. Облеклото му беше като клоун.

Тъпо копеле си!!! Осъзнай колко си тъп и после: - камък и в дълбокото - въже и на дървото - може и от по-високо УСПЕХ!

Той затова се класира и напред, ако руснаците участваха нямаше и до 5 място да стигне. Скучна песен с не особено запомнящо се изпълнение.

Алооо....МиАхаела.....като не можеш да си напишеш даже името правилно къде си тръгнала ,по добре не коментирай че ставаш за смях...завистлива мисирка/както казват в Пловдив/ !

Кристиянчо, по достойната загуба се познават истинските мъже! Вярно е, пич, малък си още!

Поне три изпълнения бяха повече ми харесаха от това на Християн Костов. Да не говорим, че се беше облякъл, като клоун от началото на миналия век. Никога не бих гласувал за това нещо!

Ами защото си завистлив комплексар,дребна мижитурка...с една дума нещастник ! Благодарение на това момче толкова много хора в Европа и света чуха за Родината ни България !

Тоооолкова жалко. За много малко нашият победител не успя :-(((. И въпреки това браво за фантастичния резултат, другата година първо място!!!!

Знаете ли, кога едно момче на 17 плаче със сълзи??????????? Една чиста душа, без фалш и лицемерие. Разтърсващо!!!

Едно момче на седемнадесет години плаче, когато му настъпят топките или му кажат сценаристите. Тоя лигльо плаче щото е гей!

Когато има фалш, лицемерие и политика.

Е, и? Кой се интересува от този конкурс?

Който го организира. Малкият народ.

След като политическият елемент отпадна ,тази година в ход са инвалидите които печелят на всяка цена. Интересно че само Португалия и Русия напипаха далаверата.Ако не бяха дисквалифицирали Русия кой инвалид щеше да спечели. moon river .

Ако си прав то Християн Костов би трябвало да спечели. И той е инвалид, но за сега не му личи много.

Ти даваш ли си сметка, какви ги дрънкаш!?...

Всички критики към нашето момче са напълно безмислени. Най-важното е, че Кристиян представи България и спечели второто място за всички НАС! От мен още веднъж БРАВО и БЛАГОДАРЯ!

Още един на командно гордеене. Подават му сигнал по СМИ и той се гордее, гордее. Ако разбере за кого се гордее хич няма да му стане приятно.

Джулия

Stankow, забравил си "уау"-то. Недей моля те! :)

Гордост за България е , че едно 17- годишно момче излезе втори в Европа. Напълно заслужено.И това е показателно, че нашият народ е надарен, във всичко, но управниците го изравниха с боклука. Отдаван обикалям по света/ професия/и наблюдавам. Ако знаете какъв тъп народ са американците , просто си нямате на представа. Но..........правила и закони.И много нации, които ги боготвориме. На малкият пръст не можем да ни се закачат. Трябва ни самочувствие и ще ги прегазим.

Там ни е проблемът - вместо да се съсредоточим върху градивен труд, ние си мечтаем да "ги прегазим". Е, за това нито ги прегазваме, нито се оправяме, а се радвеме на подхвърлени ни утешителни награди. Мен хич не ме интересува, че някакъв си гей, чийто баща е българи са му подарили второ място в нещо си.

реалността е че половината гласуват за него защото е роден в москва, другуте защото а малолетен геи. американците ги остави поне когато ставе въпрос за евровизия, комплексар нещастен си ти.

А дрогарете се подиграваха на Кончита Вурст. Вашият мальчик май клони към девушка, а?

Силно. Само дето не е "наш". По майка се предава националността. А тя е ... е, казват "от Казахстан". Но никой не казва "казахстанка".

Всички награди в Европа са такива. Колкото по-нестандартно и далече от нормалния човек - толкова по-награждавано. Това се отнася за филми, картини, музика и др. Пеенето на португалеца ми приличаше на мяучкане ... Да има журита, които са дали 0 на тази песен и този глас- мисля, че са за разследване! Браво на Кристиан, страхотна песен и страхотно изпълнение - бъдещето е пред него!

появиха се коментари, че песента на португаля е плагяцтво: мон ривер на манчини. ..... ако в такаааа......,какво слдва...? транслитериран текст.!

Това момченце със странни движения и още по- странен глас НЕ МИ ХАРЕСА !! Браво на Кристиян !!!! БРАВО !!!

И не намираш гласа на нашето педалче за странен!!! Ти си от друг свят - света на дрогираните по рождение.

Много акъли, много нещо. Някой тук знае ли какво е гама " Фа мажор???

Аз знам, но не съм сигурна за теб. И недей сега да се ровиш в Уикипедия. Излишно е.

Не мога да прима това, че музиката я измерват като кило домати. Класация по музика е невъзможно да има. Една песен на едни докосва сърцата, на други друга. Въпрос на вкус и усет.Браво на нашето момче!невероятен е.Бъдещето е пред него!

реалността е че половината гласуват за него защото е роден в москва, другуте защото а малолетен геи. като музика беше гола вода. а като не ти харесва, не гледаи и българия да не участва. направете си конкурс с русия и турция, и двете ги нямаше

Като се замисля по-добре гей от колкото неграмотен селянин. Може ли в две изречения общо 14 правописни и пунктуационни грешки. Аз лично предпочитам руски гей да прочуе България из цял свят, отколкото лице родено в България, учило в българско училище да не може и пет правилни думи да напише на български език. Срам и позор! За мен, такива като теб, които си позволяват да допускат толкова много правописни грешки на роден език, трябва да им забранят изобщо достъп до всички места, където да се показва неграмотността им.

Криси загуби надпреварата с един невероятно добър противник! И именно това прави постигнатото на още по- високо ниво. Музиката на португалеца беше абсолютно на ниво. Поли Генова се сласира на 4- място, но първата песен беше нищо!

Абсолютно бездарен боклук, примесен с шансонада от 20-те години на миналия век, измяукана като на пълнолуние от отхвърлен котарак. Когато се научиш да разбираш от музика (а не от политика), тогава си позволявай да се изплескваш по музикални теми.

обаче това е конкурс за песен, а не за музика, което значи че се иска пеене , а не мяучене и мранкане

Посредствена боса нова, това мога да кажа за португалското представяне. Много приятен музикален фон, но не и песен. Отидете да слушате Павел Терзийски в "Чай във фабриката" и ще видите, че неговото изпълнение е дори по-добро от на този португалец. Да не говорим, че докато му обявяваха точките от държавите, вместо да покаже благодарност, си показваше езика, подметките на обувките и какво ли още не. И това ми било класа... Цялата постановка беше като в "Царят е гол" - всеки се страхува да каже, че песента не струва, защото ще бъде обявен за лаик...

Португалците не са известни с боса нова. Португалското фадо е музиката на душата, на душевната болка и въжделенията. Песента на победителя е вярна на този стил. Предпочитам бразилци да ми пеят боса нова. Поздравления на нашето момче за доброто изпълнение и приятната изненада!

stan_posta@

Боса нова се пее на бразилски португалски.